woensdag, 19 oktober 2005

Boa constrictor duikt op in Britse wc-pot

Flatbewoners in het Britse Manchester halen opnieuw opgelucht adem nu een drie meter lange boa constrictor veilig achter slot en grendel zit. Sinds vorige week dook de slang in verschillende toiletpotten op en joeg het verscheidene bewoners de stuipen op het lijf.

Vermoed wordt dat de boa al drie maand in rioolwater overleefd heeft nadat een huurder zijn 'huisdier' achtergelaten had in een appartement. Mensen legden sindsdien bakstenen op hun wc-bril om te verhinderen dat Keith, zoals de slang intussen al liefkozend genoemd werd, hun badkamers zou binnenglippen. Zelfs de brandweer werd erbij gehaald om hem in het buizennet op te sporen, maar zonder succes. Uiteindelijk wist een dappere flatbewoner de slang in een mandje te vangen.

"Ze kunnen heel goed zwemmen en hun adem gedurende meer dan 20 minuten inhouden", aldus een expert in exotische diersoorten. "Maar een boa constrictor van drie meter is heel uitzonderlijk. Waarschijnlijk zijn in de riool heel wat ratten het slachtoffer geworden van zijn vraatlust."

bron: HLN

en bij ons heet dat: op het gemak zitten!!!! jawadde.....

13:01 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Brrrr Op het "gemak" zullen ze wel niet gezeten hebben :-)

Gepost door: Borriquito | woensdag, 19 oktober 2005

Reageren op dit commentaar

hihihihi dat denk ik ook niet.... ik mag er niet aan denken zeg

Gepost door: Talleke | woensdag, 19 oktober 2005

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.