woensdag, 04 januari 2006

Bedrijf in nood!!!! Hulp van EEE gewenst

Het is bijna gedaan met de plastuit

P-Company, de Nederlandse producent van de befaamde plastuit waarmee vrouwen staand kunnen plassen, verkeert in financiële problemen en heeft het faillissement aangevraagd. Als er niet snel een overnamekandidaat voor de activiteiten van het bedrijf wordt gevonden, is het gedaan met de plastuit. De financiële problemen zijn ontstaan doordat de boekhouding de groei niet meer kon bijbenen.
 
De plastuit werd ongeveer vijf jaar geleden op de markt gebracht en kreeg diverse prijzen. De tuit was bij de fabrikant, maar ook bij Bodyshop en Etos te koop. Het ding deed het vooral goed op popfestivals. Na Nederland volgden er ook andere landen waar de plastuit op de markt werd gebracht. Er was zelfs een distributienetwerk tot in Australië en Canada. Vorige week werd door acute betalingsproblemen het faillissement aangevraagd.
 
De plastuit is ontworpen door de Amsterdamse kunstenares Moon Zijp. Ze bedacht het ding tijdens een vakantie in Indonesië. De eerste versies waren van gips en rubber. Later kwam er een kartonnen exemplaar.
 
Bron: HLN


NVDR. Misschien kan EEE hier iets aan doen???? Een overname????

17:55 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

*** ne keer moeten rond de tafel zitten en het bespreken hé Talleke :-)))

Gepost door: Borriquito | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

EEE is gespecialiseerd in erotiek en niet in gezeik.

Gepost door: den dwarsligger | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

hummm.... ik vrees dat den VBT niet content zal zijn met dit antwoord!!
Dit vraagt om actie!!!!!

Gepost door: Talleke | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

mag ik de aandacht van talleke vragen.... uw oproepingsbericht om niet op kabouters te trappen....heeft veel reacties uitgelokt....kom maar eens kijken...:-))))

Gepost door: pepino | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

Beste plastuitliefhebbers Ik kan, uit ervaring, meedelen dat dit een prachtige uitvinding is. Ik heb dit bericht een tijdje geleden ook gelezen en ik heb bittere tranen geweend. Mijn blaas weende zelfs mee. U, als man, kan niet weten welk gevoel het geeft om als vrouw een kartonnen kapje in je slip te mogen schuiven en te mogen rechtsopstaand urineren. Zonder daarbij jezelf te besproeien. Want rechtopstaand plassen is voor vrouwen niet bij wet verboden, het is gewoon uit praktische overwegingen niet doenbaar.
Ikzelf heb een prachtige 8 kunnen plassen in het zand. Pure kunst, durf ik u zeggen. Het zou me zonder plastuit niet gelukt zijn of ik had serieus moeten waggelen met mijn gat.
Denk daarbij ook aan het warme gevoel aan je handen als de pipi door het kartonnetje loopt. Puur genieten, er bestaat geen ander woord voor.
Vandaar, ... lang leve de plastuit. Lang leve de VBT ook.

Gepost door: Blah | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

Hihihihihihi Blah ik zie u al bezig..willen we der een wedstrijdje van maken..wie de schoonste acht kan schrijven...euh plassen......LOOOOOOOOOOOOL

Gepost door: nicole | woensdag, 04 januari 2006

Reageren op dit commentaar

^^^^ IK DOE MEE!!!!!! ;-))))
kwil dat ook wel eens uittesten

Gepost door: Talleke | donderdag, 05 januari 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.