zondag, 05 februari 2006

Hummm hummm....

Wat gisteren betreft moet ik dringend iets rechtzetten alvorens ik Valerie op mijn kap krijg ( ze krijgt dit sowieso toch niet onder ogen, maar 't is voor MIJN gemoedsrust  )

Valerie dus, de dochter van Patrick; je weet wel... MIJNEN BV  van de familie; ewel, ze treedt dus ook altijd mee op... ik dacht dat haar performance van vorig jaar ( zie mijn post van gisteren ) eenmalig was.... niet dus  maaaaar mijn grootste blunder was wel het instrument dat ze bespeelt. 't Is helemaal niet de viool maar het saxofoon!!!!!

Zo zie je maar weer hoe goed ik kan onthouden . Nu dit is rechtgezet kan ik vol overgave hier melden dat het dus echt wel een aanrader was/is.... een avondje Heverband is echt genieten.... Al moet ik toch bekennen dat ze Laura Lynn, wat mij betreft, geen 2e keer hoeven uit te nodigen . Pffff, echt niet mijn ding, niet echt een goeie stem en die manierkes van haar..... eerlijk waar, de backing-vocals zongen 100 x beter dan zij!!!!! Maar ala, les goûts et les couleurs hein

Verder was de avond super-meeslepend... Speciaal voor de mannen, die fameuze Strings??? Mmmmmmmm, jullie hebben wat gemist zulle , ze deden hun naam echt alle eer aan!!!! En dan was er ook nog Tanja Dexters!!!!! Jajaaaaa... zelfs in RL is dat een kanjer!!!! Alle mannen uit de eerste 3 à 4 rijen mochten samen met haar op het podium.... nog nooit vond men zoooo snel zoveel vrijwilligers ... Dan was er ook nog Cher, the one and only!!!! Knappe prestatie!!!! We kregen ook een act van een pracht van een travestie!!!! Man man man, had die mooie benen!!!!! Pfffff, om jaloers van te zijn..... heb hem/haar dat trouwens ook gezegd . Dan was er ook nog de zoon van ons aller Nonkel Bob... Ik kom op zijn naam niet meer...en Yvann, die deelnam aan X-factor en die vorig jaar nog deel uit maakte van de backing-vocals van de Heverband mocht het zaakje afronden, jongens heeft die een stem!!!! Daar zullen we gegarandeerd óók nog van horen!!!!

Kortom, ons Talleke heeft weer de longen uit haar lijf geschreeuwd....  De avond was echt super-geslaagd!!!!!

12:16 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Daar wil ik absoluut ook ne keer naartoe heb der ergens anders ook nog lovende kritieken over gelezen.
Zeg, zoude gij nie meer naar de kanten van A'pen gaan wonen?Want dat is toch een serieus stukske hé elke keer ven Kortrijk.
Bij ons valt dat mee ong.zo'n 20 minuutjes.En Johnny Voners moet ook goed zijn, ge hebt gelijk zenne dat ge zo veel naar optredens gaat, ik doe dat ook heel graag, maar het is duur hé als je alles wil zien!
Lieve groeten nog en tot strakskes misschien, den Berre wil nu dringend op de pc;-))

Gepost door: nicole | zondag, 05 februari 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.