dinsdag, 07 februari 2006

Wordt vervolgd.....

Pfffff, het wordt dus iets van lange adem....Heb net met mijn gynaecoloog gebeld ( meerdere keren zelfs  ) en nu moet er eerst een MR-foto genomen worden.... Hier vind je meer uitleg daarover. Hou je vast.... de afspraak is voor 15/3.... ik die géén geduld heb , ewel mijn 'patience' wordt behoooorlijk op de proef gesteld.... maar 'k moet zeggen: Ik blijf zeer rustig!!!! Raar maar waar, ik verwacht mij nochtans aan het ergste....

Daarstraks had ik toch wel eventjes knikkende knieën, zoals de meesten onder jullie weten, ik werk 's nachts duuuuuus ik slaap overdag!!! Mijn gsm staat dan uit want ik hou er helemaal niet van om gestoord te worden in mijn slaap.... dus ook vandaag stond ie uit... Word ik verdorie niet gewekt in de namiddag door de deurbel!!!!  Ik wacht dan meestal af of er nog een 2e keer aangebeld wordt, zoniet blijf ik lekker liggen en val dan meestal weer in slaap!!! Maar de secretaresse van mijn gynaecoloog had gezegd dat ze mij zou telefoneren indien het dringend was.... Dacht ik dus in mijn binnenste, alvorens weer in te slapen, zet ik ff mijn gsm op... NIETS.... geen bericht!!! OEFFFFFFF.... Lekker rustig weer ingeslapen.... Pakweg anderhalfuur later, rond 16u30, liep de wekker af.... Wéér gsm ingeschakeld.... ik dacht dat mijn hart eventjes stil stond: Er was een bericht!!!!! En ja, van de secretaresse.... Toen ben ik wel ff geschrokken zulle!!!

Maar alléé.... eerst een plasje doen, iets drinken, naar de brievenbus.... en dan maar eens bellen zeker???? Met het bovenvermelde nieuws... eerst een MR-foto laten nemen en daarna pas een biopsie....

Het zij zo.... ik moet dus nog behoooooorlijk veel geduld uitoefenen alvorens ik ook maar IETS zal weten!!! Ik ben dan ook niet meer van plan om er hier in BloggenLand nog veel woorden aan vuil te maken.... Zodra er nieuws is, laat ik het jullie zeker weten... ondertussen: Let's Blog!!!!!

18:51 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (16)

Commentaren

*** je kan er voorlopig toch niet veel aan veranderen hé Talleke
maar de mensen zo lang in spanning houden, dat zou toch vlugger moeten kunnen vind ik
een aangename werkdag straks hé
lieve groetjes

Gepost door: Borriquito | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

... Ze stellen u behoorlijk op de proef zo te zien.
Trek het je niet aan,
de leden van Bloglandje zullen je ondertussen wel entertainen :-)

Gepost door: Unagi | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

*** amai 't is inderdaad om de muren van op te lopen hé Talleke. Geen antwoorden krijgen, dat is één van de frustrerendste dingen die er zijn vind ik. Maar je reflex is bewonderswaardig: Go with the flow Talleke!
dikke knuffel Vlindertje xxx

Gepost door: Vlindertje | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

*** Ik hoop dat je die rust kan bewaren, Talleke!
Een mens zo doen wachten....

Gepost door: lavender faery | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

kop op meid maar t is steeds een long story vooraleer je de uitslag kent
we mochten het aan de lijve ondervinden

Gepost door: willy | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

tja geduld.... maar ja, je hebt een positief karakter.
Talleke, Talleke... hmm? Van wat is 'talleke' de afkorting?

Gepost door: Sebastian | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

moed ! loopt wel goed af...je zal wel zien........

Gepost door: anima-negra | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

België... zeggen ze altijd nie dat we de beste medische infrastructuur hebben??? tot je een onderzoek moet ondergaan... dan ist weken wachten... zelfde met tandartsen... weken wachten... en ik kan da ook niet....

Gepost door: snellen | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

°°° Eerst een week wachten,
nu een maand wachten.
Als het dringend zou zijn zouden ze toch niet zo lang wachten?

Groetjes

Gepost door: emiel | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

Sterkte Hi Talleke

Ik had een grote bol in mijn borst, eind resultaat was goed. Duim voor jou dat het goed mag verlopen, tot hoors

groetjes Viv

Gepost door: Viv | dinsdag, 07 februari 2006

Reageren op dit commentaar

tiens... Bij een vriendin hebben ze na het ontdekken van een knobbeltje onmiddellijk een biopsie uitgevoerd. Die moest maar een paar dagen wachten.... Laat ons hopen dat dit bij jou een goed teken is want moesten ze ongerust zijn over de vorm/dikte van wat ze voelen, zou je wellicht niet zo lang moeten wachten. Maar nog beter is van geen 'vermoedens' te hebben en gewoon positief te blijven want hoe meer je piekert, hoe zotter en nerveuzer je wordt.
Maar ik denk aan je.
liefs,

Gepost door: Blah | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke, Als uw 'patience' te veel op de proef wordt gesteld speel dan eens "golf' ofzo da's aan ander kaartspelleke dat op mijn gsm staat ;-))
Serieus dan, ik hoop dat het allemaal meevalt achteraf, maar ja dat wachten... ik ben daar ook niet geweldig goed in dus heb niet echt bruikbare tips... behalve dan afleiding zoeken in leuke dingen!! En babbelen als je zin hebt en zwijgen... jawel ook als je zin hebt.
En ondertussen... af en toe eens bloggen ofzo dat helpt bij mij ook wel, groetjes,

Gepost door: An | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

MR Ik ben eens bij Philips Medical Systems op bedrijfsbezoek geweest, daar heb ik een demonstratie van die MR toestellen gezien. Ongelooflijk wat ze daar mee kunnen zien. Echt indrukwekkend. Dat is dus een supergrote supersterke magneet waar je even ingeschoven wordt. En hopla, ze zien alles, van je botten tot de kleren die je aanhebt.
Ik denk ook wel dat als ze het dringend vonden dat ze je dan veel eerder zouden laten komen, niet? Ik blijf duimen voor je !

Gepost door: aardvarksken | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

*** ze stellen u geduld wel op de proef seg !

Gepost door: Glenn | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

talleke ... ik geef je langs deze weg een virtueel pakketje moed en een dikkkke knuffel . Hou je goed hé naargelang deze omstandigheden...
Liefs, klaverke

Gepost door: klaverke | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

Vervelend nog zo lang moeten wachten...maar niks aan te doen waarschijnlijk, dus laten we maar hopen op een goede afloop en ondertussen ...verder hé...

Gepost door: Crisje | woensdag, 08 februari 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.