zaterdag, 18 februari 2006

Das pas genieten....

Héééérlijk....

Door mijn nachtelijke werk kan ik zelden echt genieten van het ochtendgloren... Akkoord, op dit gezegende uur kom ik meestal thuis en zie ik de zon ook wel opgaan maar dat is helemaal niet hetzelfde als op ditzelfde uur op te staan...

Gisteren een "nachtje" verlof genomen wegens mijn zware verkoudheid én ook omdat de treinen op zaterdagochtend minder frequent rijden ( normaal gezien kan ik dan meerijden met een collega die in de omgeving woont maar die is nu met verlof )... Wonder boven wonder ben ik rond middernacht tussen de lakens gekropen en zie daar, rond 7u was ik klaarwakker..... Hééééééérlijk gevoel!!!!! Het vooruitzicht dat ik de zon zal zien rijzen, de vogeltjes horen fluiten, amaiiii wat een concert!!!! Ik woon nochtans in een stad maar als buur heb ik een prachtig park!!!! Ik geniet daardoor van de meeste voordelen van een tuin én heb er geen omkijken naar . Als ik 's zomers op mijn terraske zit, kan ik bijna de boom aanraken, die pal voor mijn deur staat. Zalig, de vogeltjes zien zitten op zo'n korte afstand.... Hihihihi... ik kan daar uuuuuuren over filosoferen, hoe simpele dingen je het leven toch zooo aangenaam kunnen maken!!!!!!

Als jij ook zo'n ochtendgenieterke bent, dan wens ik jou een zalige morgenstond

07:54 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

ik hoop echt dat je vanmorgen de zon te zien krijgt. bij ons is het wel bewolkt hoor als ik nu naar buiten kijk.
En ja... de ochtendstond heeft goud in de mond. Je moet zo eens in de zomer, zo rond 6 u. aan de waterkant zitten. De mist die optrekt... de vogeltjes die beginnen te fluiten... de eendjes die voorbij zwemmen... de zon die opkomt... en dan nog een visje vangen... echt prachtig. Daarvoor alleen al zou je vroeg op staan.
Ik wens je een prachtig weekend.
Doeiiii

Gepost door: Gilles | zaterdag, 18 februari 2006

Reageren op dit commentaar

zalig... Zijn van die zalige momenten, hé, Talleke?
We moesten ze meer koesteren...

Gepost door: lavender faery | zaterdag, 18 februari 2006

Reageren op dit commentaar

*** Ook een goede morgen en geniet er maar van ik ben zo ook weg!

Gepost door: emmy | zaterdag, 18 februari 2006

Reageren op dit commentaar

Goeiemorgen !! Hier is het een beetje grijs buiten. Een beetje maar hoor. Klein beetje ;-)

Gepost door: An | zaterdag, 18 februari 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.