zondag, 30 april 2006

Das genieten...

Zonet gekeken naar een pracht van een film.... ik ben nochtans geen cinéfiel maar das nu reeds de 2e x deze week dat ik een film helemaal uitkijk.... de eerste was "Calendar Girls"!!!!! PRACHTIG én bovendien waargebeurd.... ALS ik al eens geniet van een film dan het liefst gebaseerd op waargebeurde feiten...... Deze van vandaag, das eerder toevallig dat ik keek.... wou net TV uitschakelen toen ik die leuke dierenstemmetjes hoorde én ik was verkocht!!!! Pfffffff heb ik gehuild!!!! Maar wat een pracht van een film zeg.... en dat einde!!!!!! Héééééééérlijk toch als er een happy ending is!!!!! Zelfs al is het absolute fictie.....

PS. Abnormalia, ik had deze keer geen handdoek nodig, 't waren tranen van ontroering en een pakje Kleenex was voldoende

15:45 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

toegeving... gisteren ook nog in mijn vijf minuten pauze iets gezien op tv... Tranen met tuiten omdat die mensen zo blij waren... Zalig om zien en de deze hier... Ook van datte :-)

Af en toe kan dat eens goed doen he.

P.S. Nederland... zucht... Vandaag gemerkt dat die uitverkocht is... (en denk niet dat die nog terug komt... ben er een beetje ambetant van... Maar ja zeg, der zijn andere dingen he om ambetant van te lopen)

Als dit alles voorbij is (mijn werk dan bedoel ik), dan zal ik fotootje doorsturen van die kleren die ik dit jaar al gemaakt heb... (voorlopig rok, broek en bezig aan een jurkje)...

Dikke knuffel en trouwens... Met kleenexen kan je ook zwaaien he ;-)

Gepost door: abnormalia | zondag, 30 april 2006

Reageren op dit commentaar

*** Ik kom je nog en lieve groet brengen Talleke. Stel het wel! Ik ga na jou hier mijn blogronde beiendigen. Nog een goede avond en morgen nog een leuke vrije dag.

Gepost door: emmy | zondag, 30 april 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.