maandag, 22 mei 2006

Smachtend...

Waar blijft dat betere weer??? Niet dat ik niet genieten kan van een ferme plensbui, wel het tegendeel maar ik verlang er zo naar om eens op mijn fiets te springen en naar de Gavers te rijden.... Het is daar hééééérlijk vertoeven..... enkele jaren terug heb ik dat stuk natuur ontdekt, héél toevallig doordat ik in de buurt zo nu en dan ging winkelen en ik was op slag verliefd . Formidabel zo'n groene oase en toch zo dicht bij mijn stad.... Je kan er zelfs temidden een bos wandelen, of zwemmen, of op 't strand liggen, of bootje varen, of een glaasje drinken.... Daar even verpozen is net als herbronnen voor mij.... Ik hoef echt géén verre reizen te ondernemen om optimaal te genieten.... goooooh..... ik snak ernaar..... waar blijft dat zonnetje????

Zaterdag had ik plots een zwart scherm..... pfffff, monitor stuk . En Talleke zonder pc, dát kan niet hé.... Ikke naar een vriend gebeld die iet of wat technisch onderlegd is en volgens hem kon ik maar best op zoek gaan naar een nieuwe.... tja... dan moest 't maar hé.... deze op de afb. is 't geworden, gelukkig in promotie want ik was echt niet van plan om een flatscreen aan te schaffen.... maar ach.... ben supertevreden met mijn aankoop en ik beschouw het als een vroeg verjaardagskado . 'k Ben toch jarig volgende maand. Neeeeje, je hoeft dit echt NIET als een hint te beschouwen

11:23 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

*** dat kan ook stuk gaan
maar je hebt wel een mooi vervangscherm gekozen hoor !!!

Gepost door: Borriquito | maandag, 22 mei 2006

Reageren op dit commentaar

Mooi! Ja, dat beeldscherm ook, maar ik bedoelde de Gavers...ziet er prachtig uit! Ik woon hier in een grote stad ,maar ook hier in de omgeving zijn van die pareltjes te vinden en ik kom daar dan ook óók heel graag! 'tZal best wel snel weer komen hoor, dat we daar weer van kunnen gaan genieten!
ps. ook moeilijke dagen gaan voorbij hè...

Gepost door: mizzD | maandag, 22 mei 2006

Reageren op dit commentaar

Gavers Ja dat is waar in de Gavers is het fijn vertoeven ook in de winter...

Gepost door: De Astroloog | maandag, 22 mei 2006

Reageren op dit commentaar

Zeg Talleke, mijn broer die woont en werkt in Kortrijk en de Gavers dat is toch gelegen tegen Harelbeke of vergis ik me nu? Gaat hij dikwijls wandelen.
En laat Albert den Astroloog eens gratis uwe horoscoop maken, alé als ge erin gelooft natuurlijk. groetjes en van HARTE BETERSCHAP!

Gepost door: Greta | maandag, 22 mei 2006

Reageren op dit commentaar

@ Greta Heb jij een blog???? En inderdaad, de Gavers te Harelbeke.... enne..... een horoscoop??? Ik deed dat reeds een paar keer maar dan door een "officiële" astrologe en ook eens iemand die de kaarten legde, die online-dingen zijn wel eens leuk om lezen maar das ook alles... sorry hoor, das mijn mening.... iedereen is uniek dus moet iedere horoscoop individueel getrokken worden hé.... en dan nog heb ik mijn twijfels

Gepost door: Talleke | maandag, 22 mei 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.