vrijdag, 09 juni 2006

Na veel 4, 5en en 6sen....

Hier ben ik weer.... Ik hoop dak jullie niet al te ongerust gemaakt heb.... De eerste tijd na mijn laatste postje zat ik er echt helemaal door.... Vreselijk wat die chemo met mijn gemoed doet..... Maar alléé, ik ben weer uit dat diepe dal geklauterd en voel mij zo goed als 1000 man sterk..... oké oké.... mss iets minder... 999 dan .

Ik had de laatste dagen ook nogal wat geloop vandaar dak niet eerder op mijn blog geraakt ben....

Zaterdag ga ik naar het huwelijk van de zoon van mijn lieve nicht en gezien mijn "toestand" wou ik zeker zijn dat ik niet al teveel risico loop, dus maar een tussentijdse bloedcontrole laten doen... pffff, mijn portacat ( das een soort van ingeplant toestelleke waarlangs de chemo wordt toegediend, superhandig ALS het optimaal werkt!!! ) zit verstopt want bloed trekken via dat systeem wil maar niet meer lukken, wat resulteerde in een hoop spoelingen edm met nog steeds een negatief resultaat. Kortom ipv een uurtje was ik dik 4 uren kwijt door dat gedoe.... Maar mijn bloed was dus oké en de goede doktores heeft mij zelfs een "Wesp" laten inspuiten tegen de vermoeidheid..... Je moest mij nadien zien spurten naar huis ( de rennerliefhebbers zullen die "wesp" wel kennen  ) Daarna moest ik naar het shopping center want ik wou mij een feestelijk "kapsel" aanmeten.... Ik dus op zoek naar een mooie sjaal... jaja, vrouwen hé.... ik kon niet kiezen en heb er mij dus 3 aangeschaft!!!! Nu nog een beetje oefenen om dat op een treffelijke manier rond mijn koppeke te draperen en dan zal ik er morgen héééééél knap uitzien!!!!

De dag voordien heb ik een paar uur versleten op de stoel van "slachtofferhulp". ( Chapeau voor wat die mensen doen!!!! ) Er zijn nog wat hummmmm verwikkelingen ivm Michael en zijn 'partner'. En voor alle zekerheid hebben mijn ex-schoonzus en ik gevraagd om Michael zijn dossier in te mogen kijken.... Moeilijk, héél moeilijk was dat.... Daarna bij mijn ex-schoonouders, daarna snel naar huis want mijn doopmeter kwam eindelijk terug van Benidorm, zij had daar "iets" aan haar hart gekregen en was iets langer moeten blijven, gelukkig was haar jongste dochter ( mijn andere nicht ) erbij.... Ik val mijn meter om de nek en zeg op een lichtelijk vermanend toontje dat ze ons niet meer zo mag doen verschieten.... Hoezo, zegt ze, is er iets gebeurd dan???? Grrrrrr, ik kreeg bijna zelf een hartaanval

Daarna kiné, daarna boodschappen doen met mijn vriendin... eerst nog eens naar het kerkhof....

Ik word er zelfs moe van als ik het allemaal zo lees .

Maar nu voel ik mij dus weer goed en vandaag hou ik het iets rustiger.... Straks lekker in de zon gaan zitten, tenminste onder mijn gloednieuw parasolleke!!!! Is dat niet hééééééérlijk zo'n stralend weertje????

 

BTW..... nogmaals ONTZETTEND bedankt aan al mijn bezoekers voor de talrijke steunbetuigingen in mijn moeilijke momenten!!!!! Dit doet echt enorm veel goed.... Deze afb. is voor jullie!!!!

11:58 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

en nu? beetje rusten toch?! is druk geweest precies!
maar allez, met wat doping lukt dat wel he :-) wel oppassen want binnen een maand ofzo begint de tour de france en dan zijn de dopingcontroles streng zenne... allez, ik ga u met die 998 anderen nu efkes laten ;-) groetjes nog!

Gepost door: an | vrijdag, 09 juni 2006

Reageren op dit commentaar

blij een teken van leven te horen... ziede wel Talleke, na lijden komt verblijden, maar vermoei je nu niet te véél, en koopt u maar eens iets schoons ze voor dat huwelijk!
En geniet er maar van met volle teugen

Gepost door: Greta | vrijdag, 09 juni 2006

Reageren op dit commentaar

tis... toch een goeien dokter hé, want Museeuw ging zijn wespen halen bij een vetrinair... ;-))

Gepost door: Pol de postman | vrijdag, 09 juni 2006

Reageren op dit commentaar

toch op tijd je rust nemen hoor Talleke en alvasr een fijn zonnig deugdoend weekend maatje

Gepost door: willy | vrijdag, 09 juni 2006

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke, blij u terug te horen meid! Maakt mijne dag weeral goe sé;-)))
Enne ik ben 14 dagen thuis...olé olé....'k weet nog nie wat ik allemaal wil of ga uitsteken, maar morgen moet den Berre mee gaan zwemmen, zodat ik hem nog eens seius onder kan duwen....hihihi, ik moet da nadien dan wel bekopen, maar daar geef ik nikske om....aaah ik ben een echte waterrat hé...
Lieve groeten en dikke knuffel hé;-)

Gepost door: nicole | vrijdag, 09 juni 2006

Reageren op dit commentaar

:-) goeie morgen Talleke
geniet er van vandaag hé
een hele fijne en gezellige dag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | zaterdag, 10 juni 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.