dinsdag, 22 augustus 2006

De weergoden waren ons gunstig gezind!!!

eventjes toch . We zijn vertrokken in de gietende regen met o zoo donkere wolken boven ons.... het heeft hier zelfs geonweerd.... maaaaaar..... in Knokke geen spatje regen gevoeld!!!!! We kregen bovendien een prachtige zonsondergang voorgeschoteld.... mmmmmmmmmmmmm..... En dan dat vuurwerk!!!!! Mannekes toch..... op een bepaald moment had ik waarachtig het gevoel dat Michael er de hand in had!!!! Zo overweldigend was het!!!! Wij hebben ONTZETTEND genoten.... En ik was voorzien; ik had mijn plooizetelke mee!!!! Das echt een handig ding. Je draagt dat mee op je schouder en je kan zitten waar je maar wilt!!!

Maar zelfs zoiets simpels als naar vuurwerk kijken deed mij toch weer vaststellen dat ik allesbehalve oké ben.... ik was weeral compleet uitgeput bij mijn thuiskomst.... maar oooo zoooo voldaan.....

12:03 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Hier ben ik terug sé;-)))
Plezant om te lezen dat je ervan genoten hebt! Goed idee van dat zetelke! Je brengt me op een gedacht voor mezelf! Enne nu rusten hé, zodat je een beetje terug op krachten komt(hoor wie het zegt);-))))
Groetjes;-))

Gepost door: nicole | dinsdag, 22 augustus 2006

Reageren op dit commentaar

Blij... dat je zo genoten hebt en dat de weergoden jullie goedgezind waren. Vuurwerk maakt inderdaad emoties los - vind ik zelf ook altijd zo ontroerend... Hopelijk kan je vandaag een beetje uitrusten!
Groetjes,

Gepost door: Lucrèce | dinsdag, 22 augustus 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.