zondag, 10 september 2006

Overzicht van mijn week

Wat deed ik zo allemaal???.... Ewel..... ik zal het eens vertellen sè...

Mijn port-a-cat werd verwijderd. Op zich geen leuke ervaring want er wordt tenslotte in je lijf gesneden maar dat "ding" stoorde mij v r e s e l ij k.... Het was wel handig om de chemo toe te dienen maar bloed konden ze niet meer aftappen via dat kanaaltje, voor de simpele reden dat het ding verstopt was.... Normaal gezien wordt het pas verwijderd ná de bestralingen maar omdat het toch nergens meer goed voor was, kon ik mijn oncologe overhalen om het nu reeds te laten verwijderen!!!  Das één zaak achter de rug.... en zoals ik reeds meldde, morgen mogen de draadjes eruit!!! JOEPIEEEEEEEEEEEEE

Maandag kreeg ik via de reacties op mijn blog nen dikke knuffel van Nicole door Borri overgebracht nav zijn bezoek aan haar en toen kreeg ik 't idee om haar ook eens op te gaan zoeken in de kliniek.... Mailke gestuurd naar den dwarsen maar ja, die heeft dat blijkbaar over het hoofd gezien en ongeduldig als ik ben ondernam ik dan maar een volgende stap... de redder in nood.... wie zou dat kunnen zijn???? Alléé, er is maar één naam die onmiddelijk opduikt: Borriquito natuuuuurlijk . Hij was er al geweest en misschien, als ik het poeslief vroeg, wou hij mij wel begeleiden!!!! Tuuuuuuuurlijk da, de schat is oooooo zoooo behulpzaam.... dus wij in alle stilte onze slag voorbereid!!!! En donderdag was het zover.... met de trein er naartoe en - gemakkelijker kon 't niet - Borri zou, onderweg, op diezelfde trein opstappen.... Hummmmmmm, ik zou dus eindelijk ook kennismaken met de wereldberoemde Borriquito!!!!

Was dat een leuke namiddag.... ik had waarlijk gedacht om tegen een uur of 19 ten laatste thuis te zijn, jaaaaaaa tarara.... 21u30 zou er beter op trekken!!!  Maar ik had er geen moment spijt van, Nicole en den dwarsen én Borri zijn ontzettende leukerds. Kortom.... voor herhaling vatbaar. 

Wat is er verder nog allemaal gebeurd??? Een poosje geleden heb ik verteld dak wou verhuizen hé... Ik sta dus op de wachtlijst.... en met de nakende verkiezingen was ik van plan om naar gans het stadsbestuur een mailke te sturen... wie weet hé .

Ik kreeg echter den gouden tip om persoonlijk contact op te nemen met één van hen en vooral "in mijnen toestand" ( kaal koppeke hé ) zou dat wel veel meer indruk maken dan via mail... Om een lang verhaal kort te maken én vooral dankzij mijn ex-schoonzus, één van die schepen neemt mijn "geval" onder handen.... benieuwd of 't iets uithaalt maar tussen ons gezegd en gezwegen, ik heb er goede hoop op...

Ik zat - in dat verband - echter met een groot probleem.... Als het zover is dat ik kan verhuizen, wat met mijn huidig huurcontract??? Stel je voor dat ik ( al was 't maar voor een maand ofzo ) 2x huur moet betalen!!! Maar verdorie, lucky me, ik woon hier reeds meer dan 15 jaar en blijkbaar mag je dan gelijk wanneer opzeggen, mits 3 maanden vooropzeg!!!! Goooooooooooh..... das nu nog eens positief nieuws...

Verder ondernam ik ook stappen om iets uit een ver verleden eindelijk eens recht te trekken, maar daar ga ik nu niet verder over uitwijden want 't is e wa delicaat .

Bovendien heb ik er, bij de bestralingen, een leuke én knappe verpleger bij gekregen!!! Mmmmmmmmmmmmmmm ik ga er met plezier naartoe!!!

Wat denk je??? Met zo'n vruchtbare week achter de rug zou je voor minder vrolijk zijn hé!!!!!

12:56 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (12)

Commentaren

)) ewel dat was een prachtweek, verdikke, nogal het één en ander. Kan geloven dat ge u geamuseerd hebt met Borri en de dwarsliggers, hopelijk kan Nicole snel weer naar huis dat zou helemaal van ne goeien zijn.
Alé Talleke, blijf maar zo vrolijk gelijk nu en geniet van je zondag hé.
saluuuuuuuu

Gepost door: dingske | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

:-) het was zeker een gezellige dag :-)
gaan we zeker nog ne keer overdoen eens Nicole beter is
groetjes

Gepost door: Borriquito | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

Ahaaaaaaaaaa!! Was JIJ dat ferm kieken waar Borri mee op stap was!! :-)))
Allemaal heel leuk nieuws hoor...en dan nog dit weer erbij...genieten Talleke!! :-)))
Groetjessssssssssssssss!!

Gepost door: mizzD | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

leuk om zo een gelukkig Talleke te zien. Wel hij is geslaagd met de hakken in de sloot. Hij is heel zwaar gedelibereerd geweest... Vandaar... :)

Gepost door: Anne | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

Geheugen als een pot... alleen begint die pot meer op een vergiet te lijken de laatste tijd hahahahahahaaaaa! Maar sommige dingen staan erin gegrift hè...die vergeet je nooit meer! Weet zelfs nog een incidentje van de kleuterschool...was ik 5 !! Vertel ik ook nog weleens hahahaa!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

Als dan alleen... de léuke herinneringen weer bovenkomen is het al goed hè! ;-)))
En er moet vást weer een Nederlander naar huis....wij zijn beter in dat andere schaatsen, waar de Belgen alleen maar een import-belg voor hadden, Bart Veldkamp uit Den Haag! hahahahahahaaaaaa!!!
Veel kijkgenot hoor! Doeiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Gepost door: mizzD | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

**** Nog een zeer zonnige dag gehad te hebben kom ik u een goede avond toe wensen, en later een goed nacht.
Vele groetjes

Gepost door: Adriën | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

goh talleke ge kunt ni geloven hoe blij ik ben van zo eens een positief dingetje te horen van u sè, ik zit dikwijls aan u te denken tss de soep en de patatten :D ... da ge maar snel weer wa geluk in uw leventje moogt krijgen he Talleke, dat wens ik u van harte :D:D

Gepost door: Blah | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

Een beetje positivisme in het leven... kan een mens toch deugd doen hé !!
Blij dat je ervan genoten hebt hoor Talleke.
Lieve groetjes..

Gepost door: De buurvrouw | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

Ahwel si ... ... 't is in elk geval tof te zien, dat je "blog-stop" zo goed als volledig tijdens mijn reisweekje viel. Heb ik er dus weinig van gemerkt. ja den Borri en de beide Dwarsliggers ontmoeten, dat moet effectief de max zijn.
Speciale mensen elk op hun manier. Ze zien af, maar 't zijn geen klagers.
Allez slaap zacht en zoete groetjes hé.
PS : en ni te hard bijten in die Breydelworst hé, hahahahahahaha.

Gepost door: Breydel | zondag, 10 september 2006

Reageren op dit commentaar

:-) goeie morgen Talleke
een fijne maandag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | maandag, 11 september 2006

Reageren op dit commentaar

Talleke, Ik ben blij om hier nog eens een vrolijke noot te horen en dat het weer een beetje beter met je gaat. Maak er nog een fijne week van. Groetjes.

Gepost door: Piet | maandag, 11 september 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.