dinsdag, 31 oktober 2006

Niet echt aan mij besteed

Happy Halloween

 

 

.... dat Halloween-gedoe...

Maar dat zal ook wel te maken hebben met het feit dat hier in huis geen kleine ukkies rondlopen.

Ik wou jullie toch verrassen met "iets" toepasselijks... Klik HIER, zet je geluid op en geniet!!!

 

Hééééééééé, hebben jullie dat ook gemerkt?? Die code bij de reactie's!!!! Zou dit echt het einde van ons allerliefste "Spam" betekenen??? Joepieeeeeeeeeeeeee

Maaaar ze ( lees Skynet  ) mochten de codes toch wel iets duidelijker plaatsen , nie simpel om te ontcijferen

15:21 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (16)

maandag, 30 oktober 2006

Wat een vergissing!!!!

Geen nieuws, goed nieuws!!!!

Laat ik dan maar weer een mopje op jullie loslaten...

zou Breydel daardoor nu ook een toontje HOGER zingenDen Breydel komt bij de dokter en zegt: "Dokter, ik wil me laten castreren!!"
"Pardon?", schrikt de dokter, "dat meen je niet? Je bent kerngezond, waarom zou iemand van 47 jaar zoiets laten doen als het niet nodig is? Ik kan je dat niet aandoen, hoor, Breydel!!"
"Je doet me een groot plezier, dokter", vertelt Breydel, "den Borri, mijnen beste vriend, heeft het ook laten doen. En nu zijn al die ferm kiekens niet meer bij hem weg te slaan!!!! Ik wil dat ook!! En als u het niet wilt doen, ga ik toch op een ander hoor, Dokter, ik wil het héél zeker!!"
De dokter voert de operatie uit.
Een paar weken later wandelt Breydel door de stad als hij plots zijn vriend Borri ontmoet.
"En ?", vraagt Borri, "Breydel, heb jij je nu al laten  tatoeëren?"
"Ach...verdomme", zegt Breydel,  "gij altijd met uw moeilijke woorden".
Mickey

12:31 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (13)

zondag, 29 oktober 2006

Nog net op tijd

k Was bijna vergeten om iets te posten .

RSS reader, best een handigheidje zulleZat te foefelen met een nieuwe RSS-lezer... Best wel handig zo'n progje, je krijgt er de laatste nieuwtjes over van alles en nog wat op je eigen pc te lezen...'t is nog niet naar mijn goesting... Ik had Abilon maar ik wou eens veranderen, kBen nog op zoek naar ene die mij "ligt" .

toch wel erg hé, mijn favoriete kaarsenhouderke in stukken!!!!Ondertussen viel mijn klok stil, platte batterij en natuuuurlijk in al mijn haast bleef ik haperen met mijn kamerjas aan een kaarsenhouderke, mijn favorietje dan nog wel... ja, jaaa je kan het al raden; en zoals je op de afb kunt zien: in gruzelementen . Ik ga toch nog een poging wagen om het zaakje te lijmen maar nu ga ik mij klaarmaken om te gaan eten. Eerst nog een boodschap doen oa mijn zakken met kledij naar de container van spullenhulp brengen, je weet maar nooit dak nog verander van gedacht  

Pee-eske: dat vestje laat ik nog wat hangen, dáár kan ik nu nog niet van scheiden

En daarna ===>>> smullen maar.... géén idee wat de pot schaft.... mijn nicht is op bezoek bij haar ma en zij stelde voor om te koken.... Wie ben ik om te weigeren hé

14:24 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (12)

zaterdag, 28 oktober 2006

Denk eraan....

niet vergeten hé, volgende nacht ist zover!!!!

16:20 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (9)

BreinFood

neem eens een kijkje op de site kindregards.be... de moeite waard!!!!!Geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn.
Gerrit Komrij

De drie essentiële elementen voor het geluk zijn: iets te doen hebben, iemand om lief te hebben en iets om naar uit te kijken.
Allen Chalmers

In toorn verliest ieder zijn wijsheid, zelfs de wijze.
Chinees gezegde

Het ego is doodsbang voor de waarheid. En de waarheid is dat het ego niet bestaat.
Byron Katie

Het leven bestaat voor 10% uit wat je ervan maakt en voor 90% uit hoe je het allemaal opneemt.
Irving Berlin

15:31 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Woord v/d week: SMIJDIG

CONTEXT:
De kaas van de familie De Vos is pittig, SMIJDIG, en heeft bijna iets zoets.

BETEKENIS:
makkelijk te bewerken

UITSPRAAK:
[SMEI-duhg]

WOORDFEIT:
Smijdig (of smedig) luidde vroeger smidich en heeft te maken met smid en smeden. De diverse betekenissen hebben met elkaar gemeen dat iets zich goed leent voor een bepaalde bewerking: smijdig goud is goed te smeden of te bewerken, smijdig leer is soepel, en iemand met een smijdig karakter is meegaand. In bovenstaande context, met betrekking tot kaas, is smijdig zoiets als 'goed snijdbaar'.

Bron: KriQ

14:34 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Doe ik 't of doe ik 't niet???

Krijg ik t over mijn hart om er van te scheidenIk stond gisteren weer maar eens voor mijn kleerkast...

Sorteren...

Er hangen kledingstukken in waar ik zelfs met geweld niet meer in geraak  en toch daar zo moeilijk kunnen van scheiden...

Een voorbeeld: Ik heb een pracht van een vestje, kort, bruin en in daim met van die franjes aan de mouwen en op de rug... een beetje indian-style-achtig... Prachtig ding, al jaaaaaren in mijn bezit maar heb 't misschien al bij al 5 keer aan gehad. Ik krijg 't nu dus niet meer dicht en toch kan ik er geen afstand van nemen!!! Ik koester, in mijn achterhoofd, de illusie dat ik 't mss ooit toch nog wel eens zou kunnen aantrekken . Gek...

Het hangt ondertussen niet meer IN mijn kast maar de definitieve stap naar spullenhulp, nee, die is nog te groot om in één keer te nemen!!! Ik denk dat 't in etappes zal verlopen .

Er staat ondertussen wél een hele grote zak klaar voor spullenhulp... een mens zou echt alles bewaren tegen "je weet maar nooit dat ik nog vermager"-tijden . En ondanks mijn goede voornemens om toch een beetje op mijn voeding te letten, heb ik echt niet het idee dat ik véél kilo's zal kwijt geraken... 'k Ben al hééééél tevreden met een betere conditie!!!

Dus... sorteren!!!! En elimineren!!!!

11:51 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (9)

vrijdag, 27 oktober 2006

Voor de computerlekkerbekken

grillen met de computer, handiger kan toch niet meer héTrek onder het computeren? Bak dan lekker een hamburger Uitje en paddestoeltjes erbij. Met de USB iGrill kan dat.

Deze electrische bakplaat sluit je via de usb-poort aan op je computer. Niet alleen de stroom wordt dan van de computer betrokken, maar deze stuurt de grill ook aan. Je stelt bijvoorbeeld in het bijbehorende programma in dat je je hamburger half doorbakken wilt hebben, en de iGrill bakt het vlees niet langer dan nodig.

Maar daarmee stoppen de mogelijkheden van de iGrill niet. Hij kan ook via de computer met internet worden verbonden. Recepten kunnen dan van internet worden gedownload en je kunt de grill via het web aansturen. Zo is je biefstukje gaar als je thuiskomt.

De George Foreman USB iGrill is via internet te koop voor 100 dollar.

Bron: Digitale Revolutie

Speciaal voor Crisje, die momenteel in een veelvraatje aan 't veranderen is

15:02 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (14)

Foefelaré, foefelaré; niks dan foefelaré

Ik surfte eens door mijn mails en sprokkelde een hoop interessante linkjes samen.... Daar gaan we dan....

Dat is de reden waarom Piet niet meer kan euuhhhhhh fluiten ;-))) Ojaaaa, voor ik 't vergeet, we hebben het in BloggenLand nogal wat gehad over het pietje van Piet... wie schetst mijn verbazing als ik op een "officiële" foto ( zie afb ) botste van zijn euuuuuuuuh zaad . Wat nog maar eens bewijst dat het pietje van Piet gaan vliegen is .

 

Merci Talleke, merciiiiiiiiiiiiiiiGenoeg gezeverd nu, over naar het serieuze werk. ( klik op de afb  )

Voor de liefhebbers van nederlandstalige liedjes, oude 78-toeren-plaatjes... Klik HIER

HIER kun je een pracht van een video bekijken.... zet je geluid op en geniet van een heerlijke taptoe. Echt de moeite waard!!!!

En tot slot vind je HIER, voor de ajuinen onder ons, een Aalsters weerstation, wordt om de 15 min aangepast...

Voilà, is dat allemaal nuttige info of wat???

12:43 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (6)

donderdag, 26 oktober 2006

Verwennerij....

heerlijke verwennamiddag.... see youuuuuu't Is dan eindelijk zover... reeds meerdere malen kon ik deelnemen aan een "workshop verzorging" voor kankerpatiënten en telkens was ik niet in staat wegens de chemo. Vandaag is D-day.

Ik hoorde een hoop positieve verhalen daaromtrent en dus moest ik dat ook eens meemaken hé.... Deze middag eerst ontvangst met broodjes en daarna... hummm, we zien wel hé .

Ik heb er zin in.....

11:16 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (12)

woensdag, 25 oktober 2006

Het vogeltje is gaan vliegen...

Want to see Pietjes pietje.... klik dan maarBlah maakte gisteren in de reacties een opmerking over het pietje van ene Piet. ( zie vorig postje ) Zij beweerde dat dat Pietje géén pietje heeft!!! Sorry Blahke maar ik heb bewijzen dat jij je schromelijk vergist!!!!! Alléé... gedeeltelijk toch.... Piet had een pietje maar helaaaaas nu niet meer, klik op de afb. and see for yourself!!!!    

NVDR. een ietsiepietsie geduld hebben ná het klikken want het duurt een poosje alvorens HET tevoorschijn komt

ik ga mijn vingers aflikken..mmmmmmmm..... lekkerEn de dees gaat zich nu klaarmaken om lekker te gaan eten... Gisteren foon gekregen van ex-schoonouders. Of ik koeietong in madeirasaus wou komen eten!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!! Tuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk da!!!! Reeds jaaaaaaaaaaaaren zaagde ik Michael zijne kop af om toch maar eens hun recept te kunnen bemachtigen... "Nee," zei Michael, "als ze er nog eens maken, gaan ze wat aan de kant houden voor jou en dan breng ik 't eens...." jaaaaaaaaaaa tarara... ze deden dat wel, blijkbaar, maar enkel tot zolang één van Michaels nonkels de pot in het vizier kreeg..... en ik kon schuifelen ( met een knipoog naar Piet  ) achter mijn portie!!!

De laatste keer dat ze mij uitnodigden had ik net een chemokuur achter de rug en dan moest je mij echt niet over eten spreken, zelfs geen succulente koeietong ala schoonvader ( ja, eigenlijk ist mijn ex-schoonvader die het eten klaarmaakt ). Maar dus vandaag is 't EINDELIJK zo ver.... na al die jaren, het is geleden van toen mijn ex en ik nog getrouwd waren!!! Jawadde!!! Dat zal smaken!!!!

10:50 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (17)

dinsdag, 24 oktober 2006

Kuisvrouwenhumor

hebben wij gevoel voor humor of wat    Kuisvrouw 1:      die van mij is juist een leeuw als hij klaarkomt, zo brullen dat hij doet.

    Kuisvrouw 2:    die van mij is juist een paard als hij klaarkomt, zo hinniken zeg.

    Kuisvrouw 3:    die van mij is juist een kanarie als hij klaarkomt.

    Kuisvrouw 1 en 2:       zo fluiten of wa?

     Kuisvrouw 3:     Neen, zo morsen met zijn zaad.

tihihihi

14:09 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (15)

maandag, 23 oktober 2006

You've got mail.... SOON!!!!!

nog n hooooooooooooop mails te beantwoorden't Zal hier een poosje rustig zijn want ik moet ooopssssss sorry MSke , ik wil  dringend mijn achterstal in mijn mail-bestand inhalen... ik heb er nog een stapel "hangende" waar ik subito presto wil op reageren.... Daarna boodschappen doen ===>> water, yoghurt en dies meer!!! Pfffff, 't wordt een hele aanpassing!!!

12:18 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (16)