woensdag, 06 december 2006

Ramp o ramp

't Was me het dagje wel gisteren... nochtans, het begon uitstekend... met een vroeg Sinterklaasgeschenkje van een collega, nl een doos pralines en een uiterst schattig poesje ( neneee, géén echt, een knuffeltje ). Het doet deugd dat ze in het verre Brussel de postvamp niet vergeten .

PostvampBaaidewei... achter die postvamp moet je dit keer niets erotisch of wat dan ook gaan zoeken hoor. 't Heeft gewoon met mijn werk te maken ! Alléé, dat denk ik toch

Gisteren dus... mijn eerste werk als ik opsta is mijn pc aanzetten. Daarna ga ik naar beneden om te ontbijten. Zo ook gisteren. Maar toen ik daarna weer boven kwam had ik dus géén internetverbinding... Tja, kan gebeuren hé... maar omdat het maar blééf duren toch maar eens naar de helpdesk van Telenet gebeld, waar ze mij uitstekend hielpen... edoch zonder het gewenste gevolg. Ik kreeg de raad om met een laptop mijn verbinding uit te testen want bij Telenet vermoedde men ofwel een defecte kabel ofwel een kapotte netwerkkaart!

Een laptop??? Hummmm hoe geraak je daar zo aan???    EUREKA!!!! Mijn onderbuurvrouw heeft een pc, mss met wat geluk.... en jaaaa.... zij bezit een schootpeeceeke !

Bovendien was haar vriend thuis en kreeg ik via sms ( lang leve de GSM hé ) de toestemming om het hem vragen want hij stond op de keukenstoel.... néééé niet haar vriend . 't Kon echt niet beter. Direct het zaakje testen en ja dus... de verbinding was oké duuuus kapotte lan-kaart.

netwerkkaartBon, das géén probleem. Gelukkig ben ik nogal handig : PC opengooien en van de gelegenheid gebruik maken om het zaakje eens te ontstoffen met de stofzuiger. Maaaar oweeeee.... de lan-kaart zit vast op het moederbord!!!! Pffff, hoe los ik dat nu weer op??? Een vriend gebeld en volgens hem gaf dat niet, je kunt er gerust een kaart bijsteken in een vrije slot... dus om een lang verhaal kort te maken ben ik naar de winkel gestapt, nieuwe netwerkkaart gekocht en het boeltje gefikst... et voilà.... dat was zo gepiept ( ahum ). Ik bespaar jullie mijn gevloek en geketter maar ik kan jullie wél meegeven dat ik na afloop op was van de stress... Na een drankje en een hapje was ik weer min of meer de oude  maar ik had 't toen wel gehad wat peecee betreft... vandaar gisteren noppes bloggen...

12:49 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Ja lap ! Vervelend hé, dat die dingen altijd kapot gaan, nét als je ze nodig hebt.

;-)

Gepost door: ms | woensdag, 06 december 2006

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke, Ik zou er nog niet direct zelf aan beginnen denk ik, pc openmaken enzo... maar wel een geluk dat het weer marcheert. Sinterklaas komt hier van bij mijn ouders nog altijd maar nu verstoppen ze het niet meer ;-) bij mij was het een nieuwe knuffelbeer voor extra roost want de andere ging regelmatig stuk (kapotgeknuffeld ocharme) nu zijn ze met twee, kunnen ze het werk een beetje verdelen.
En verder hou ik wel vol zenne het is alleen allemaal wat "dof" in mijn hoofd zeggen we hier, stil en toch verward enzo, beetje lastig allemaal maar dat ik doorga is natuurlijk een feit, je kan niets anders!!

Gepost door: an | woensdag, 06 december 2006

Reageren op dit commentaar

Ooooooh! En ik dacht al dat je in de zak van Zwarte Piet zat hahahahahaa! Maar je zat meer in de piepzak...of in zak en as! hahahahahaaaaa! Fijn dat je er weer bent meisje...ik maakte me al ongerust! :-)))
Ik ben niet zo'n knuffelaar, maar nu krijg je er eentje van me! *KNUF*
Lieve groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | woensdag, 06 december 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.