zaterdag, 16 december 2006

Sfeer-building

Remember mijn vergissing <== link . Ik moest noodgedwongen op zoek naar een nieuw geurtje?? Bijlange niet!!!!  Ik ontdekte zopas dat je dezelfde kunt bekomen in de 2 soorten!!! Mmmmm dat wordt héérlijk douchen straks . lig ik goed zo of moest ik meer naar t midden toe

 

 

 

 

 

 

 

Heb mijn blog een beetje in kerststemming gebracht ( zie links ), je vindt werkelijk prachtige gif-bestandjes edm op het wijde ww. Je zou begot een ganse blog kunnen vullen met alleen maar kerstversiering.

Hummm, mss kan ik bij iedere gelegenheid een verschillende afb plaatsen in de linkerbovenhoek? Kwestie van iet of wat sfeer binnen te halen... bwaaaa, dat lijkt mij een leuk idee...

Ik was reeds van plan om mijn banner helemaal boven, aan te passen, da koppel in de linkerhoek, da wil ik graag weg... ofwel plaats ik er iets helemaal anders ofwel plak ik er een andere afb bovenop. Maar daarvoor moet ik in Photoshop of in PSP duiken en verdorie, da lijkt mij niet zo simpel!!! Tja, ik heb nu toch tijd om te foefelen, mss moet ik er toch eens een gedacht van maken ( weeral  )

15:17 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

ok merci ;) dan ligt het aan mijn computer

Gepost door: P4T | zaterdag, 16 december 2006

Reageren op dit commentaar

Talleke, leuk hé, om je blogje te versieren ? Ik heb ook al een beetje zitten foefelen.
Jouw kerstmannetje dat van een rendier aan 't dromen is, vind ik grappig. Zelf droom ik af een toe ook van een rendier. Hahaha.
Groetjes.
Ps. 't Is belooft, ik zal van dat pakje afblijven. Alléé, 'k zal toch proberen om eraf te blijven.

Gepost door: Piet | zaterdag, 16 december 2006

Reageren op dit commentaar

Talleke nog ee fijne avond, liefs viv en de beestjes

Gepost door: viv | zaterdag, 16 december 2006

Reageren op dit commentaar

photoshop is nie zo moeilijk hoor. En btw, op google vind je enooooorm veel 'tutorials' over hoe je moet werken met photoshop, stap per stap. Hier alvast een voorbeeld van 1 van de 1000 mogelijkheden.
Groeten.

Gepost door: Xdesign | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.