woensdag, 20 december 2006

't Stokje uit Portugesië

Doorgeef-StokjePffff... Crisje was zo lief *tegelijk maakt Talleke een gebaar alsof ze iemand de nek omwringt* om mij op te zadelen met een stokje... wat zeg ik, een stokje?? Een héél oerwoud jaaa!!!

Noem 6 "rariteiten" over jezelf. Ahummm... 6 maar???

Van a 1. Ik douch met badschuim. En ik durf wel eens ongewassen op straat komen, echter nimmer zonder mijn tanden te poetsen. Je weet maar nooit wie je tegenkomt hé.

Van a 2. Ik zoek graag het alleen-zijn op. Neem ik bvb de trein, dan ga ik steevast op zoek naar een rijtuig waar ik LIEFST alleen kan zitten... Ik sleur meestal mijn disc-man mee en dan durf ik mij wel eens laten meeslepen door de muziek... Bovendien vind ik de trein de ideale plaats om "na te denken"... waarmee ik écht niet wil zeggen dat ik anders niet napeins hé.

Of ga ik wandelen in de Gavers, je kunt mij geen groter plezier doen dan mij daar héél alleen rond te laten wandelen zonder ook maar één menselijk wezen te ontmoeten. Héééérlijk

Van a 3. Ik ben géén vegetariër maar owee als je tegen mij begint over foie gras eten, of kikkerbillen en wat dies meer zij... Dan ga ik tekeer als een briesende stier. Durf het al helemáál niet aan om iets dergelijks te bestellen aan mijn tafel want das gegarandeerd ambras. Walgelijk vind ik dat, om dieren onmenselijk te behandelen zuiver voor dat hapje op je bord... wat in mijn ogen puur snobisme is... Er zijn genoeg andere zaken die bijzonder lekker zijn, zonder dat een dier daarvoor moet lijden!!! Ik heb niets tegen een dier doden voor consumptie zolang het maar de korte pijn is. En net zoals Urbanus hou ik ook niet van madammen met een bontjas!!! Ik hou er nu maar beter over op want ik voel mijn bloed weeral koken bij de gedachte aan al de gruwelijke toestanden die sommige dieren moeten doorstaan om onze feestdis te vullen!!! Denk daar ook eens aan als je je menu samenstelt voor de komende dagen...

Van a 4. Zeg tegen mij dat ik iets niet mag doen of beter niet zou doen, en ik doe het lekker toch, ném

Van a 5. Ik verschijn altijd buiten adem en een ietsiepietsie te laat op een afspraak... Ik mag nog zoveel tijd uittrekken om ruim op tijd klaar te geraken, op de één of andere manier slaag ik er bijna altijd in om op het laatste nippertje te vertrekken waardoor ik natbezweet en buiten adem arriveer.

En tenslotte van a 6. Het kind in mij is prominent aanwezig!!! Eén voorbeeldje, tegen mijn slaapkamermuur hangen sterren en planeten en de maan, gemaakt in zo'n fluorescerende materie en bij het slapengaan richt ik daar eventjes een spot op. Na een poos doe ik het licht uit en zie daar... het complete melkwegstelsel voor mij alleen. En telkens tovert dit een grijns op mijn gezicht tesamen met de gedachte dat ik toch echt nog een groot kind ben.

Voilà, en nu is 't mijn taak om dit stokje door te geven aan 6 andere bloggers... hummm hou jullie vast aan de takken van de kerstboom want daar gaan we: Kaajee; MSke; Nicole; Breydel; MizzD en Piet laat jullie ook maar eens van jullie "beste" kant zien

13:23 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

Merci...
... moet ik nu zeggen, zekers?

;-)

Gepost door: Kaajee | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

Dat wordt een zaak van lange duur. Ik zit nog maar aan twee.

héhéhéhé

Gepost door: ms | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

Dat wordt een zaak van lange duur. Ik zit nog maar aan twee.

héhéhéhé

Gepost door: ms | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

=^..^= looooool MSke.... 2??? Hier???
Jamaarja.... je moet het wel op JOUW blog zetten hé ;-)))))))

Gepost door: Talleke | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

van a 3 goohhh wij zouden dan samen aan tafel moeten zitten en dan tekeer gaan tegen die madammen met nen bontjas die foi gras en wit kalfsvlees eten...we zouden nogal van ons peretten geven!!!
Enne...uiteindelijk was het toch nie zo moeilijk hé Talleke. En nu is het aan uwe Siamese tweeling :::)))

Gepost door: Crisje | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

Jama ... Nu heb ik er zes en nu zegt Slow dat dat geen rariteiten zijn maar dat het een rariteit is dat ik salami met confituur eet ... Jama zeg ... gaan ze me nog wat troubleren sé !

Gepost door: ms | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

;-) Teveel om op te noemen naar verluid,
dus laten wij het maar zo.
En dat van die tellers zal sommige ogen mss openen, toch?

Gepost door: Chili-Pepper | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

Pfff....moest dat nou? :-) Ik ben zo gewoontjes...volgens mij heb ik helemaal geen rariteiten...zal eens vragen aan vriend en zussen! hahahahahhaaaa! Ik vind die dingen van jou ook helemaal niet raar trouwens! Lijken me vrij normale dingen! :-)))
Ik kom er zo snel mogelijk op terug...maar hou eigenlijk niet zo van dat stokjes-gedoe! :S
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | woensdag, 20 december 2006

Reageren op dit commentaar

Hete patat Zal me daar eens op voorbereiden zie. Vandaag of morgen geven ze dat rotstokje aan mij door. Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | zaterdag, 23 december 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.