zondag, 24 december 2006

Ewel merci

kerstmenuKomt dat tegen!!!

Daarnet gaat hier de bel, alléé, wie hangt er nu aan mijn deur op zo'n dag? De kerstman!!!!!  De bel gaat nog eens en nu iets langer, ik zit verdorie op mijn bovenverdiep en zoooo snel geraak ik nu ook niet meer beneden dus voel ik de ergernis al borrelen van binnen. Het gebeurt trouwens dikwijls dat er verkeerd gebeld wordt en daar baal ik wel van.

Maar goed... ik neem de parlofoon op en hoor iets van "menu van het OCMW" Ugh???? Das een vergissing zulle, en ik antwoord nogal geprikkeld dat ze verdorie beter uit hun doppen moeten kijken ipv lukraak ergens aan te bellen.

Maar néééé, ze moesten wel degelijk bij Talleke zijn!!!! Wablief??? Maar ik bestelde toch niets??? Moet er iets betaald worden?? Neenééé, gratis aangeboden... Ik dacht eerst nog aan één of andere grappenmaker die mijn naam opgaf... Mijn naam werd echter geselecteerd door... kben de instelling weeral vergeten , een 700-tal mensen in de buurt krijgen vandaag zo'n schotel...

Ik naar beneden dan maar en met een glimlach van hier tot ginder en mij verontschuldigend voor mijn botte gedrag , nam ik de schotel ( 't zijn er verdorie 3!!! ) in ontvangst... Ik vroeg nog of het iets met kankerdinges te maken had maar nee, lukraak geselecteerd!!! Ewel merci!! En mijn scampi's dan??? 't Ziet er trouwens niet echt zooooo appetijtelijk uit... ( foei Tallie, gij ondankbaar schepsel  ) maar alléé, een gegeven paard mag je niet in de bek kijken hé!!! Ik ga toch ne keer proeven zulle

santaEn omdat we nu toch in de kerstsfeer zitten, heb ik voor de liefhebsters een hééééél speciaal linkje... Klik HIER, zet je geluid op, vul je naam in en geniet van een stomende kerststriptease. En zeker kijken tot het einde hé .

12:48 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Bwah ... Morgen moet er ook nog gegeten worden hé ...

Vanavond je scampi's, morgen OCMW ...

héhéhéhéhé, het moet je maar overkomen ...

Gepost door: ms | zondag, 24 december 2006

Reageren op dit commentaar

morgen familiediner!!! ;-)))

Gepost door: Talleke | zondag, 24 december 2006

Reageren op dit commentaar

Ook voor jou ...... .... een leuk kerstfeest en vooral,geniet van uw gratis maaltijden. Lieve groetjes.....

Gepost door: stropke | zondag, 24 december 2006

Reageren op dit commentaar

Het lijkt waarschijnlijk een beetje op ons
schooleten?:-)
Toch smakelijk eten en voor straks
een heel fijne kerstavond!


Groetjes


PS Het muzieklinkje werkt!!

Gepost door: emiel | zondag, 24 december 2006

Reageren op dit commentaar

*** Daar had ik nog niet van gehoord, dat t OCMW dat deed ! Laat het u hopelijk toch smaken he, ondanks het uitzicht ! :-)

Prettige feestdagen!

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | zondag, 24 december 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.