zaterdag, 30 december 2006

BreinFood

goede voornemensSoms komt het mooiste cadeau in de lelijkste verpakking.
Fran Drescher

De mensen moeten geduld met elkander hebben, en de dappersten zijn zij die de fouten van anderen het best weten te verdragen.
Franciscus van Sales

Bevrijding is inzien dat je nergens anders hoeft te gaan, niets hoeft te doen, en niemand anders hoeft te zijn dan precies degene die je nu bent.
Michael Roads

Je kunt de zaak doen draaien zonder de baas, maar niet zonder de secretaresses.
Jane Fonda

Laat je liefde zijn als motregen: Kleine druppeltjes die een rivier doen overstromen.
Afrikaanse gezegde

15:43 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Talleke Iets dat we gemeen hebben is dat we alle twee 2006 willen schrappen uit ons leven, want voor mij was het ook een rotjaar. Natuurlijk kan ik niet begrijpen wat jij doormaakt, want daar wil ik nog eens niet aan denken hoe dat moet voelen. Maar toch, ondanks die zware last wens ik je een mooi en gezond jaar toe. Op je blog doe je het met een lach en een traan, en ik wnes je dat voor 2007 ook toe, maar dan meer lachjes dan traantjes toe. Ik geef je nog een paar hele dikke knuffels en een paar dikke zoenen om dit jaar af te sluiten en ik hoop dat je het jaar toch op een postieve manier kan afsluiten, al is het nie makkelijk. Lieve groetjes nog en tot volgend jaar zou ik zo zeggen: XXX

Gepost door: boogiepeter | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

Waaauuuw Talleke, dat van die Jerome Murat is toch echt indrukwekkend hé. Mogen we nog veel van zulke prachtige kunst genieten!

Gepost door: gidsjoris | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

Wow! Die Michael Roads zegt het goed hè! Ik voel me bevrijd...als dát het is! Ik hoop jij ook??
Liefs.

Gepost door: mizzD | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke, wat kan ik zeggen...? Dat ik begrijp wat je bedoelt met je vorige postje...? Neen, iemand die zijn kinderen nog heeft kan niet begrijpen hoe het voelt een kind te verliezen... Jij bent inderdaad niet gespaard gebleven maar hopelijk kan je het een plaats geven in je leven om zo verder te leven; met zijn ups en zijn downs; met een lach en een traan; met alle mooie herinneringen. Wat je gezondheid betreft: ga er van uit dat alles ok is... dat moeten we allemaal die in deze situatie zitten: hopen en geloven dat het niet terugkomt! De kracht van het denken... Ik voel met je mee - knuffel... liefs en groetjes

Gepost door: lucretia | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

Mooi Talleke, dat is een prachig idee om van tijd tot tijd zulke fijnzinnige uitspraken aan te halen...
Groetjes uit Niedersachsen

Gepost door: Sebastian | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

Talleke, 2006 was geen goed jaar voor jou. Ik hoop dat je in 2007 kracht zult hebben om door te gaan en gesteund door je mooie herinneringen opnieuw vreugde zult vinden.
Groetjes.

Gepost door: Piet | zaterdag, 30 december 2006

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.