zondag, 07 januari 2007

Stokje

Ik deed het op mijn manier.... my very own wayGoooh.... das een lastige... het stokje van Lucretia!!!

Eén favoriete liedje?? Ik heb er zoveel... voor bvb "Bed of roses" van Bon Jovi leg ik alles neer wat ik aan het doen ben, "Afscheid van een vriend" van Clouseau, héééél emotioneel nummer... Queen, bijna al hun liedjes... Will Tura met "Hoop doet leven" of nog "Vlaanderen mijn land" of "Omdat ik Vlaming ben", "Paranoïd" van Black Sabbath.... héééééééééééééérlijk nummer.... Meatloaf met "Paradise by the dashboardlight" of zijn "Two out of three ain't bad" Mmmmmmmmmmm gewoon schitterend. En bij "You needed me" van Anne Murray smelt ik ook helemaal weg... of Lionel Richie.... Enya mag ik ook niet vergeten!!!! Schitterende muziek om bij weg te dromen... Zelfs klassieke muziek, ik geniet ontzettend van Strauss' zijn muziek... ook de classics van onzen Helmut Lotti konden mij bekoren...

Pfff, ik heb zo ontzettend veel nrs waar ik gewoon gek op ben, al naargelang mijn stemming ook maar HET nummer wat mij echt op het lijf geschreven is, vooral qua tekst, das toch wel "My way" maar dan liefst in de versie van Elvis Presley.

13:42 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (14)

Commentaren

Talleke, Leuk dat je met het stokje meedeed!
Ik heb je favoriete liedje opgezocht en gevonden...

http://stat.radioblogclub.com/radio.blog/skins/mini/player.swf" allowScriptAccess="always" width="180px" height="23px" bgcolor="#ECECEC" id="radioblog_player_0" FlashVars="id=0&filepath=http%3A%2F%2Fsubnet.free.fr%2Fmyradio.blog%2Fsounds%2FElvis%20Presley%20-%20My%20Way.rbs&colors=body:#ECECEC;border:#BBBBBB;button:#999999;player_text:#999999;playlist_text:#999999;">

Groetjes

Gepost door: emiel | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Héél mooie nummertjes heb je Talleke ... :-)) kan me er ook wel in vinden bij je keuze en jouw specialleke van Elvis dat bezorgde me gewoon kippenvel ... !
Groetjeeeeeeeeeees

Gepost door: klaverke | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

hallo via Lucrétia Hou je van rood?
Ik ben nieuw en loop zo maar wat willekeurig een paar blogjes binnen. Hopelijk kan ik je ook eens begroeten op mijn blog. Groetjes.
Heel goede nummers hier.
En een heel fijn blog.

Gepost door: Petcat | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Wauw... Met klank EN beeld!

Groetjes

Gepost door: emiel | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

piep probeer nog n keer tallie, ik heb er een mp3 van gemaakt....

Gepost door: Blah | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

*** Met beeld erbij enal ! :-)
Jaja, The King moest ook een keer opduiken tussen de antwoorden he !

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

jaaaa bed of roses!!!! mmmmmm!!!! :D:D

Gepost door: Blah | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke;-) Prachtig nummer heb je uitgekozen ! Ik vind het ook niet makkelijk om er ééntje uit te pikken, maar ik ben nog op blogronde en ben nog even bezig, dus ik heb nog wel even tijd.
Lieve groeten;-)

Gepost door: nicole | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

talleke..goede avond... een paar zaken op een rijtje...magnifiek goed gekozen...maar naar bescheiden mening gaat er niets boven het originele van Frank....maar dat is kwestie van goesting...en ik geef toe er zijn er enkele die dat ook héél goed doen.....dan talleke..kwestie Laurent...ik ga er niet veel woorden aan verspillen....maar GIJ HEBT 2OO % gelijk....hij is al plat geveegd..voor het spel begint...de verdachten spuwen zo maar gal...i.p.v. voor de rechtbank !! Niet verkeerd begrijpen...als hij met geld gaan lopen is....moet hij dat terugbetalen...maar dat is de eerste kwestie niet !! Ik moet lachen Talleke...héél hard lachen...hebben die verdachten dan geen advocaten meer ??? Zijn die nu zo bekrompen ??? Ze begaan de ene procedurefout na de andere, de ene blunder na de andere....Grote stommiteiten...mensen toch...de advocaat van laurent zal in zijn pollen wrijven...Het stomste wat ge kunt doen....daar zijn die onnozelaars mee bezig !! Dit heeft niets te maken met gedaan of niet...maar het gouden principe Talleke...." zolang ge niet veroordeeld bent, zijt ge onschuldig !! "...en dat beoordeelt gij goed......en dat is tegenwoordig heel erg...de pers maakt u kapot...zelfs alvorens ge veroordeeld zijt !!! Nogmaals ...ik bedoel dat algemeen...en voor de rest wordt het tijd...maar is dat nog mogelijk ?? ...dat dit ventje eens leert werken ????
Talleke...maar rechtspraak moet serieus blijven en daar zou ik u héél veel kunnen over vertellen...en niet negatief....!!! Talleke...dat was in een paar woorden ( sic ) mijn gedacht....maar wie ben ik ???
Nog een fijne avond...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

TALLEKE GOEDE
AVOND
HEEL
GOEDE
KEUZE
DIKWIJLS
OP
GEDANST
OEHOE
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

goeie keuze en... i hope you can do it your way in 2007

Gepost door: willy | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, Moeilijk stokje hé ? My way is een klassieker waarvan er verscheidene mooie versies bestaan. Het blijft een prachtig nummer.
Groetjes.

Gepost door: Piet | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke ik heb er ook zoveel, jij heb er ook toffe
liefs vivke

Gepost door: viv en de diertjes | zondag, 07 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Pfff... ik moet nog beginnen schiften....zooooooveel ook dat ik goed vind! Jij hebt je keuze kunnen maken uiteindelijk...ik weet niet of mij dat gaat lukken hoor!
Moet zeggen...heel veel van wat jij goed vindt, kan mij ook bekoren...alleen Helmut Lotti...ab-so-luut NIET!!! hahahahahahhahahaaa!
Aaaarggghh...dat wordt een slapeloos nachtje...ik wil best meedoen aan die stokjes, maar vind ze wel MOEILIJKKKKKKKKKK! :-)))))
Lieve groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 08 januari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.