vrijdag, 12 januari 2007

The soap of life

wisdomIk zal het maar toegeven, ik ben fan. Van soaps zoals "De dingen des levens". Vooral de laatste maanden. Als je aan je zetel gekluisterd bent wegens kankertoestanden is zoiets een welgekomen afleiding... verstand op 0 en genieten maar!!

Maar soms, echt waar, krijg je wijze levenslessen voorgeschoteld... zoals vandaag...

Het toeval wil dat ik 'dit' reeds van in den beginne op mijn blog heb staan ( zie linker kolom ). En tot mijn verbazing hoor ik Bo ( de "insiders" zullen wel weten wie ik bedoel en de anderen zal ik maar de details besparen  ) die woorden letterlijk proclameren tegen Shawn, zijn zoon!

En met alles wat er, deze week vooral, gebeurde zou ik het zelf niet beter kunnen formuleren.

Klik op de afb voor een scherper beeld...

Daar staat letterlijk: "Geef mij de sereniteit om die dingen te aanvaarden die ik niet kán veranderen, moed om die dingen te veranderen die ik wél kan veranderen. En de wijsheid om het verschil te weten"

En dáár trek ik mij aan op...

18:42 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

ivm superblog Ik ben bezig grote kuis aan het houden op superblog, daarom is mijn vraag zal je ooit nog meespelen met één van mijn spelletjes of hou je het liever definitief voor bekeken, gelieve iets te laten weten op superblog zo weet ik of ik jou uit de lijsten kan halen of niet, je hoeft niet frequent mee te doen om in de lijsten te mogen blijven, maar als je misschien van plan bent om niet meer mee te doen is het voor mij overzichtelijker als ik de overbodige namen verwijder. Groetjes!

Gepost door: Lara | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

gezellige blog ;-)

Groetjes
Peter

Gepost door: Peter | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Dat is wel een hele mooie uitspraak... maar meteen ook de reden dat ik niet meer naar soaps kijk...want zeg nou zelf Talleke...wie praat in het dagelijks leven nou zo???? Het is zo onrealistisch allemaal in die series. Ik heb heel lang naar As the world turns gekeken...maar als er elke keer als er maar een vent een scheve schaats rijdt, er metéén een zwangerschap op volgt, of als er zelfs mensen terug opstaan uit de dood...wat dan allemaal maar een droom blijkt te zijn geweest...pfff, ik kon het niet meer aanzien hoor! Maar als jij er van kunt genieten, moet je het natuurlijk doen. Ieder diertje zijn pleziertje hè! :-)))))
En de spreuk blíjft mooi...dat zonder kijf!
Liefs.

Gepost door: mizzD | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talllllllllllekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FF snel binnenwippen se.... nie verkeerd begrijoen héé!!! Oesj, soaps, niks voor mij... krijg er groen har van, denk ik. Maar ik begrijp dat mensen daar graag naar kijken. EN die spreuk is inderdaad een wijze les om te onthouden...
En Boogie kwijlt wel degelijk van de wagen hoor, want eerlijk is eerlijk, er zijn schoner madammen als die op mijn blog vandaag. Je kan altijd poseren naast een auto en de foto doorsturen héé... zal je dan in de rubriek Boogiegirls opnemen, hahahaha...
Dikke knuf nog, enkwijlkussen terug...al zoude da eens moeten uitleggen wat dat is!!! Hahahaah
See ya

Gepost door: boogiepeter | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Heykes Talleke Heb vroeger ook nog naar die soap gekeken hoor ;-)
Is wel een hele mooie uitspraak.
Nog een heel fijn weekend je toegewenst.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

hey talleke bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje ,moest u zeker de groetjes doen van knightdemon maar die heeft het ontzettend druk nu en het blogje schiet er bij in .Van mij een hele dikke steunknuf x x x x

Gepost door: moetje | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Weet je Talleke, van dit postje krijg ik kippenvel... niet van de soaps natuurlijk maar dat mooie citaat!! Hier alles +/- ok hoor. Alleen moe, moe, moe.
Maar ach... ik weet hoe het komt en heb een leuke dag gehad.
Groetjes en fijn weekend Talleke

Gepost door: lucretia | vrijdag, 12 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, dit is ook mijn levensfilosofie Ik haalde het uit Dale Carnegie omnibus, hij citeert daar een gebed dat geschreven werd door dr. Reinhold Niebuhr: God geve mij de zielerust om te aanvaarden, wat ik niet kan veranderen; de moed om te veranderen wat ik kan veranderen; en de wijsheid om het onderscheid te kennen.

Gepost door: gidsjoris | zaterdag, 13 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Favoriet citaat Zeer interessant blog, met al even interessante reacties zo te zien. Zowel mijn favoriet citaat als één van mijn favorieten boeken op één pagina aantreffen die ik niet dagelijks...

Gepost door: jansegers | zondag, 20 april 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.