maandag, 15 januari 2007

Mijn ministerportefeuille...

zonder stoefen mag ik niet klagen ;-)))jajaaa, ik ben op de goeie weg

Ik kom net terug van het kantoor van de goedkope woningen... ik word HOOGSTWAARSCHIJNLIJK van hun lijst geschrapt... wegens: té hoog inkomen!!!! Miljaardenondedju!!!

Ik mocht eigenlijk nooit ingeschreven worden! Er is een vergissing gebeurd bij de administratie... grrrrrrrrr, daar heb ik dan gedurende al die maanden mijn hoop op gesteld en 't is dan nog IKZELF die de fout ontdekte!!! En nog geen klein beetje... ik zit behoooorlijk boven hun plafond.

De man aan de balie ( een supervriendelijke kerel!!!! ) doet straks nog een poging ( maar ik vrees dat hij enkel mijn vermoeden zal bevestigen en dat ik zelfs gedurende dat kankerjaar ( letterlijk én figuurlijk ) toch nog teveel inkomen had ) om eventueel rekening te houden met mijn inkomen van 2006, ik had iets minder wegens mijn kankerdinges... stel je voor; het "nadeel" is hier ook weer dat ik mijn volle wedde bleef ontvangen omdat mijn werkgever zo meegaand is *kuch kuch* en kanker als een "ernstige ziekte" erkent waardoor we niets verliezen van ons inkomen, behalve natuurlijk onze nachtpremie én maaltijdchèques...

Laat dáár geen misverstanden over bestaan: ik ben best tevreden met mijn salaris maar ik baal omdat ik maaaaanden op die wachtlijst stond, en helemaal zinloos!! Ik had reeds verhuisd kunnen zijn in die periode..

Besluit: het heeft ook nadelen als je teveel verdient!!!

Ik geef toe dat ik een superslecht weekend achter de rug heb, bovenal de begrafenis van Anneke dat dan ook "mijn verleden" weer helemaal aan de gevoelige oppervlakte bracht en dan dit slechte nieuws er bovenop. Het verwondert me soms echt dat ik nog zin heb om door te gaan in mijn eentje...

Maar ondertussen ben ik er weer een beetje bovenop en zoals alles heeft ook deze medaille een "goede" keerzijde...

zo n soort huisje had ik eigenlijk in gedachtenIk hoef dus niet meer te wachten om te verhuizen, ik kan nu zelf op zoek naar een nieuwe woning. ( zie afb  ) Wat een geluk dat ik wou wachten tot de definitieve toekenning om mijn inboedel te halveren!!! Ik ga wel voor een kleinere woonst maar nu kan ik zelf kiezen... Het tegendeel zou mij verwonderen maar tegen volgende winter ben ik hier zeker vertrokken..

stel je voor dat ik zo eindig

 

Hummmm, Talleke op huizenjacht!!!

 

Spannend!!!!!

13:16 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

maar alléééé 't is maar hoe dat je 't bekijkt hè Tallie, net zoals je zegt... en nu maar op zoek naar een woning die je 100% ligt! Gelukkig woon je niet in onze buurt want hier zijn de woningen absoluut onbetaalbaar geworden. 'k Hoop in jouw buurt iets prijselijker... Succes hè meis!

Gepost door: Blah | maandag, 15 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Ah! Dan kwam die hug van mij precies op tijd...die kon je wel gebruiken dus!
Ik hoop dat je snel een beetje betaalbare nieuwe plek kunt vinden hoor Talleke! Wel jammer van die verloren tijd, maar ja, 'van achteren kijk je een koe in der kont' zeggen wij hier! :-)))))
Er tegenaan met die huizenjacht...succes!!
Liefs.

Gepost door: mizzD | maandag, 15 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Die plafonds zijn eigenlijk belachelijk laag hé, Talleke.
Gelukkig kan je ondertussen al terug een klein beetje lachen, aan je postje van hierboven te zien (ik lag in een deuk).
Mijn vader en grootvader hebben ooit iets dergelijks in 't echt meegemaakt. Ze waren beiden schrijnwerkers, en moesten in een klooster werken. Toen ze klaar waren, vroeg moeder overste aan mijn grootvader of hij nog efkes haar Heilig Trezeke kon wassen... (bedoeld werd een beeldje waarvoor een ladder nodig was om er aan te kunnen).

Gepost door: Kaatje | maandag, 15 januari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.