donderdag, 18 januari 2007

Vragen staat vrij

Kreeg de volgende vraag doorgespeeld van Nicole: "Wat is de plezantste, meest grappige, ondeugende grap, die je ooit een collega of bekende gelapt hebt?"

Ik heb daar vreselijk diep zitten over nadenken maar eerlijk gezegd lukt mij dat niet om een ander een poets te bakken want ik kan mij nooit serieus houden, dus verraad ik mezelf. En eigenlijk hé ben ik dikwijls diegene waar men grappen mee uithaalt. Niet dat ik zooo naïef ben ( alléé ja, een beetje dan  ) maar ik ben véél te goedgelovig en omdat ik zelf véél te eerlijk ben, trap ik er wel eens in... vooral omdat sommigen echt hééééél geloofwaardig overkomen met hun verhalen... Maar eerlijk is eerlijk, op 't werk weten ze ook dat ik tegen een stootje kan en dat ik echt géén kruidje-roer-me-niet ben. Ze beschouwen me als "één van de mannen"  en daar ben ik best trots op.

Ik ga dus maar nen toer vertellen die mijn collega's met mij uithaalden... ahummmmm

Ik werk in een groot bedrijf, altijd 's nachts. Ik vertelde ooit ( klik hier ) dat ik de ganse nacht rondrij, en deels in een hangar waar 't 's winters behoorlijk koud kan zijn. Ook met mijn machien probeerde men reeds toeren uit te halen maar dáár liep ik nog nooit in... paletten zodanig onder mijn wagentje plaatsen dat ik nog vooruit noch achteruit kon, de contacten saboteren... neneee, dat had ik telkens door. Maaaar... op een avond hoorden we een "officiële" oproep dat er speciale fluo-vestjes af te halen waren, enkel voor de dames. Klonk geloofwaardig  want dat gebeurt nog, ik dus naar het kantoorke om mijn vest op te halen: schuift de Marc ( de man v/d micro ) mij daar een papier onder mijn neus dat het een grap van de bazen was!!!! Loooooooool...

Ik natuuuuurlijk niet geaarzeld en ik stap naar de bazen. Ik gooi de deur open en zeg met een uitgestreken gezicht dat ik liever een ander vestje had want dat het kleur mij niet aanstond, eerst staan ze daar allemaal verbouwereerd maar toen stonden we met z'n allen te lachen!!!

Diezelfde nacht, tijdens de pauze, zit een collega tegenover mij aan tafel met een leuke stylo rond zijn nek, je weet wel, zo'n ding aan een koord... Als ik mij niet vergis zelfs met het embleem van mijn werkgever.

"Hé," zeg ik, "dat lijkt mij handig!" "Ja," zegt hij, "ze delen dit uit op het secretariaat! Ga gauw ook maar één halen." Ik eerst nog wantrouwig want ik ken die kwibus.  Maar goed, ik eet verder en vergeet eigenlijk het ganse voorval.

Na de pauze gaan we terug aan de slag en iets later kom ik een andere collega tegen met nét zo'n stylo rond zijn nek!!! Hij roept nog naar mij: "Haalde je reeds de jouwe?" ( Ik had het toen al verdacht moeten vinden  ) Ba nee, was ik rats vergeten. Ik draai mijn kar en rij naar het secretariaat.

Ik kom daar binnen en met een pruilmondje zeg ik dat ik ook zoooo graag zo'n stylo had. Die mannen vallen natuuuuuuuuuurlijk uit de lucht maar ik blijf maar aandringen.

"Alléé zeg, je gaat me toch niet vertellen dat er géén meer zijn?" Waarop Danny ( één van de mannen v/h secretariaat ) plots zegt: "Heb je gemerkt wat voor een dag we zijn vandaag???" "Euh néé" zeg ik nog! 1 april!!!!!!!!!!!!

Gooooooooh.... ik heb mij daar ff neergezet met mijn hoofd op de tafel en ik had buikpijn van het lachen met mijn eigen stommiteit!!! 2 keer gefopt op één nacht!!!!!!! Vreselijk!!!!!!!!

Ik zinde op wraak!!!!! Ik terug weg met mijn machien, richting grote zaal en de sm**rl*ppekes, ze stonden al op de uitkijk om mijn gezicht te zien!!!! Maar ik vertrok geen spier en deed alsof er niets aan de hand was.... looooooooool ( ik heb nu nog binnenpretjes als ik aan dát moment terug denk ).... je zag de teleurstelling op hun gezicht!!! Maar zoals ik reeds eerder zei, ik kan mij niet serieus houden en plots vloog ik uit, zogezegd kwaad, "Jaaaaa, ik liep er in en jaaaaaaa ik ben ook naar het secretariaat geweest!!!!" En vertelde in geuren en kleuren hoe mijnen euro maar niet wou vallen.... En lachen dat ze deden!!!! En ik ook...

Pittig detail, die 2e collega met net dezelfde stylo rond zijn nek, ewel, die 2 snoodaards hadden dus gauw diezelfde stylo uitgewisseld zodat het nog meer geloofwaardig overkwam...  

En nu is 't de bedoeling dat ik een vraag doorspeel... ook niet simpel... Maar Crisje de eer is aan jou: Wat was het mooiste compliment wat je ooit kreeg?

12:49 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (12)

Commentaren

ooooolalaaaaaa lolllll!!!!! hihihi Talleke, ik had er graag bijgeweest eigenlijk :D :D Tof verteld ook, dat moet daar nogal een bende bij mekaar geweest zijn als ik het zo lees :D:D

Gepost door: Blah | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

lol Ik probeer op 1 april altijd vree op mijn goede te zijn :) Wel goed gelukt hun grapje precies!

Gepost door: Contessa | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

wel... aangezien ik ook zo iemand ben die altijd lollen uithaalt, zou ik gemakkelijk met jou een lol kunnen uithalen... ;o)

Gepost door: Bloempje | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

VBT opdracht Zeg... als we de venten nu ook eens zo ver krijgen dat ze stukjes van hun body op hunnen blog zetten (gidsjoris is er al mee begonnen met zijn knieen), hihihi, misschien zijn ze met die wind wat zotter en kunnen we hen zover krijgen :D:D Klaverke is in ieder geval al nijg geïnteresseerd, aan colleke moet ik het nog vragen.... Interesseert het aan u ook???:D:D

Gepost door: Blah | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

hihi 'k dacht wel da ge zou meedoen...
Orders?? ahum....zo ne chef ben ik nu ook ni zalle!!! :D:D ik ben er vanavond ni hè, ik ga ne pot pakken, mijn orders zullen voor morgen zijn :D:D:D

Gepost door: Blah | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Ik heb antwoord op je vraag, Talleke!
Ik ben eens benieuwd hoeveel mannen de VBT zover gaat krijgen!!

Gepost door: Crisje | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, dit is een leuk verhaaltje ! Je ziet nogal af met da mannevolk hé ? Maar nu lees ik hier dat de VTB weer iets aan 't bekokstoven is. Ik zal maar op m'n hoede zijn.
Groetjes.

Gepost door: Piet | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

hahahahaha Talleke .... daar had ik willen bijzijn ... hahahaha en ik zal er telkens aan terug denken als ik zo'nn stylo aan zo'n koordje zie ... jawadde ... ik kan geloven dat je er buikpijn van overhield !hihihi
groetjeeeeeeeeees ... :-) !

PS: Mijn uitdaging aan de mannelijke bloggers is reeds gepost ... ;-))
Da-daaaaaaaaaaaa ... :-)
VBT, Klaverke

Gepost door: klaverke | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Helemaal naar het secretatiaat rijden... voor een gratis pennetje?? Je lijkt wel....een Hollandse!!!! hahahahahhahhhhhahahaaa!
Mooi verhaal Talleke! :-))) En ik begin te begrijopen dat je je werk af en toe wel behoorlijk mist! Ach wie weet...??
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Hahahaha Talleke;-) Ik zie u gezicht zo voor me;-)))))) Maar meestal krijg ik ze wel zo zot, alhoewel na die jaren mag ik ne keer iets serieus vertellen en dan geloven ze het ook niet;-)).
Enne nu ga ik iets zoeken voor ons Blah te helpen sé;-))))
Lieve groeten;-)

Gepost door: nicole | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

:-) hahahha een gezellig bende :-)
en foto van een "onderdeel" is geplaatst
zeg nu nog dat we nie durven :-)

Gepost door: Borriquito | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Toch tof van u dat ge zo niet met de mensen hun voeten rammelt. 'k ga ne keer kijken bij Crisje.

Gepost door: gidsjoris | donderdag, 18 januari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.