woensdag, 31 januari 2007

Calendar-girl

Talleke en haar kalendersJa, ik beken, ik heb iets met kalenders... een jaarlijks terugkerend fenomeen...

Vroeger kocht ik ze meestal, inderdaad "ze" want ik wil er overal... één in de keuken, eigenlijk 2 als je de druivelaar meetelt. Eén boven in pc-kamer ( ahum... ik stel vast dat er hier ook 2 hangen, al is die ene zo'n jaarkalender waar ik mijn uitjes op noteer, superhandig als je afspraken maakt, je ziet onmiddellijk welke data al bezet zijn!!! ), één in de slaapkamer ( das gekomen omdat ik er vorig jaar één extra kado kreeg en ik vond hem te mooi om in de kast te laten liggen ) en deze van BZN in de gang. Daar zet ik de belangrijke verjaardagen op. Dan heb ik nog een agenda in de living en een pocketagenda in de sacoche... Ojaaaa... ik vergeet de scheurkalender op de vensterbank maar daar liet ik mij dit jaar niet aan gaan, omdat ik rekening hield met een verhuis!!!

Meestal kocht ik enkel die van BZN en voor de keuken het prachtexemplaar van Whiskas, van Michael kreeg ik er ook wel één kado met tijgers op omdat hij weet hoe graag ik die dieren zie.

Tussendoor een kleine anecdote . Een paar jaar terug had ik er één gekregen van mijn vriendin met foto's van mannen mmmmmm prachtige bodies.... er zaten zelfs een paar naaktfoto's tussen, jajaa full-monty... maar geloof het of niet, dat bengelende worstje, dat was écht géén zicht!!! Wat deed ik dan?? Ik plakte er een zelfklever op... looool... ik herinner mij dat er op dat ene stickertje het volgende geschreven stond: Hier rookt alleen de schouw . Maar dit tussendoor... ( gooooh ik wou er wéér een kort postje van maken maar ik begin verdorie MizzD haar trekken te krijgen  )

Ik kreeg dus wel links en rechts een kalender. Vandaar ook dat er overal in huis hingen, eigenlijk omdat ik niet kon kiezen welke ik wilde ophangen .

Dit jaar, tja... alles is anders hé. Die van BZN kocht ik, een agenda ook en het mini-geval krijg ik jaarlijks van mijn verzekeringsmaatschappij.

wat is dat toch met die Talleke, alles draait rond worstjes of muizen ofpoezen.... ;-))))Ik dus rondgevraagd ( ik was op "de krijg" uit, ook weer zoiets "Hollands"  ) en toevallig praat ik daarover met mijn krantenboer. Hahaaaaa.... hij had nog een paar liggen... maar owee... J.Cortès... sigarenreklame... ikke???

Als ex-rookster kom ik er voor uit dat ik niet wil dat er nog gerookt wordt bij mij thuis. Het stoort mij niet echt maar het stinkt zo vreselijk. Sorry voor de rokers onder jullie maar ik weet waarover ik praat hé. Je ruikt het ook wel als rookster maar pas als je zelf niet meer rookt, valt het op hoe erg tabaksrook stinkt!!! V R E S E L IJ K!!!!

Maar die kalender??? Die hangt wel degelijk aan mijn muur te prijken, én hij is nog superhandig ook...  Dus merci Gregory

12:14 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

:- / ) Das mijn mond die open valt van verbazing. Ik heb de kalender van de Colruyt die ik niet weet hangen (kijk es rond ... hier toch niet), ik heb een zakagenda en mijn kalender op mijn blog, méér hoef ik niet.

Gepost door: ms | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, Jij bent wel druk bezig
met het benoemen van je plaatjes,hé.
Het is bijna een bericht op zichzelf!:-)


Groetjes

Gepost door: emiel | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, dan zal je vast wel weten welke dag we zijn vandaag.Haha.
Ik heb dit jaar een kalender laten maken van m'n eigen digitale foto's bij ExtraFilm.com. Netjes gedrukt op A3 formaat. Heel mooi hoor.
Groetjes.

Gepost door: Piet | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

:-) en Talleke maar kijken naar die worstjes :-)
nog een fijne avond verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke;-) Hier zijn ook kalenders, maar ik zou moeten gaan kijken of er dat van verleden jaar of dit jaar zijn...hmm enne verjaardagskalenders liggen hier ook ergens, maar ik vind ze niet of te laat.......Als ik dit zo herlees is het precies wel een boeltje bij mij hé hahahahaha
Lieve groeten meid;-)
PS.GSM moet afstaan op het werk, heb het pas vanavond gelezen en geantwoord, nen helen dikken proficiat !

Gepost door: nicole | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Gregory van het kranten winkeltje op de hoek van het plein en de vaartstraat?
toffe gast heb die leren kennen in Petit Paris (helaas gesloten nu)
groetjes

Gepost door: DIRK | woensdag, 31 januari 2007

Reageren op dit commentaar

Kalenders ik kan ze ook niet missen hoor .
Overal hangt er wel eentje ; is het niet voor de dagelijkse dingen , dan is het een verjaardagskalender , opvangkalender(mijn jobke),uitgaanskalender , noem maar op , overal zal er wel eentje hangen.

Ik wens je een fijne donderdag toe.
groetjes

Gepost door: cica | donderdag, 01 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Ik heb er slecht ééntje, COCA COLA...wat moet ne mens meer hebben?;-)
Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | donderdag, 01 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Ik reageer hier nog even... 'cause I heard you calling my name'...hahahahahaa!
Net nog een kalender gekocht...jaaaren een Engelsesetter-kalender gehad...waren nu in oktober al overal uitgekocht. Nog naarstig naar op zoek geweest, maar nee...nu is het dan maar een algemene hondenkalender geworden...allerlei rassen dus. Die hangt in de kamer..handig voor als we zitten te eten, want dan bespreken we meestal de afspraken en uitstappen hahahaha! Gratis agenda van mij de kerstzegels hangt in de wc en daar noteer ik ALLES op wat ik echt niet moet vergeten! Verjaarskalender hangt er boven dus verjaardagen vergeet ik NOOIT! hahahhaa!
Een klein bureaukalendertje naast de pc en er hangen hier wat oude kalenders met de mooiste afbeelding naar voren hahahahahaha.Eentje met aquarellen van Holland en eentje met foto's van mijn eigen woonwijk.
Het postje hieronder (nou ja...postJE...je begint inderdaad op mij te lijken hahahaha)...ik vind dat je dat prima verwoord hebt.En ik ben er blij om dat die rotziekte je niet meer bezig houdt. Ik hoop dat dat zo mag blijven.
leive groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | donderdag, 01 februari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.