maandag, 05 februari 2007

Soms

Soms... soms verlies ik de moed...

Soms vraag ik mij af waarom ik nog verder doe...

Er zijn dagen dat ik met mijn verdriet overweg kan, dat ik opgewekt en zelfs vrolijk kan zijn... en dan zijn er dagen zoals gisteren... de tranen blijven maar komen, ik voel mij leeg, futloos... de gedachte om zelf ook niet meer verder te willen is dan beangstigend aanwezig...

Zo'n dagen ben ik liefst alleen, dan sluit ik mij op, ver weg van de bewoonde wereld, op mijn eiland, in mijn hoekje...

Eigenlijk niet gezond, net op die dagen zou je mensen om je heen moeten hebben... maar dat doe ik mezelf aan... weinigen kunnen omgaan met wat ik voel...

Raar ook, de meesten denken dat ik het wel redt alleen, ze zien mij als ik vrolijk ben, opgewekt, levenslustig... en dan denken ze dat ik "er over" ben.

Ze moesten eens weten...

12:38 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Talleke hou je goed beste kind en ik weet wel dat je er "niet over bent". Je moet eens goed uithuilen, het uitschreeuwen als je kan in een kussen op je bed tot je uitgeput bent...en dan kan je gewoon weer verder.
Vriendelijke groetjes en liefs Talleke

Gepost door: emmy | maandag, 05 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Mensen die denken... dat jij 'er over ' bent, die zijn niet goed wijs...sommige dingen, daar kom je nooit 'over'...en rottig genoeg heb jij er daarvan meegemaakt.
Maar ik hoop dat je, wanneer je zó down bent, elke keer toch weer op z'n minst één reden kunt bedenken om door te gaan...en weer overeind te krabbelen. Het is je tot nu toe gelukt...hou vol meisje! Er kan nog zoveel moois in je leven komen hè, misschien wel dingen die je nooit had verwacht. Het vervangt 'het oude' niet, dat kan nevernooit helaas, maar het kan er misschien een plaatsje náást krijgen.
Jij bent er nog...en je kunt naast al dat huilen (dat af en toe gewoon móét!) ook nog lachen, je hebt je gevoel voor humor nog...dat moet toch een reden hebben.
Take care!
Lieve groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 05 februari 2007

Reageren op dit commentaar

écht verdriet Talleke , dat zit héél diep vanbinnen ... dat steekt de kop op wanneer jij het zelf niet verwacht
En vaak op de meest onverwachte momenten. Maar toch, het verdriet IS er en het verdriet BLIJFT ook ...
al zal mss de tijd de harde kantjes er wat vanaf kunnen snijden, doch talleke ... het gemis zal altijd blijven ...
Sterkte meid !
Dikke knuf , Klaverke

Gepost door: klaverke | maandag, 05 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Beetje down! Wis je harde schijf af en toe Talleke,ik doe dat soms ook of ik ga ook onderuit,niet die van je P C he, anders kunnen we je niet meer volgen, dat zou pas spijtig zijn!

Gepost door: Maria | donderdag, 08 februari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.