woensdag, 07 februari 2007

En van nu af aan...

wa vinde van mijnen voorgevel ;-))))ben ik de trotse eigenares ( alléé ja, bij manier van spreken hé, ik huur dus wel ) van 2 woonsten nu. Wat een luxe-gevoel...

't Is toch wel nen lieven, mijn nieuwe eigenaar. Hij laat mij 2 maand gratis huren. Ik hoef pas te betalen vanaf april. Ik mag er nu al intrekken... Het zal niet eind maar begin maart worden, als 't aan mij ligt...  Ik wacht nog op bevestiging wanneer ik mijn ex-schoonbroer zijn camion mag gebruiken om daarna al mijn verhuurkrachten op te trommelen.

Ondertussen ga ik geleidelijk aan met pak en zak naar daar. Ik heb daar een echte zee aan keukenkasten ter mijner beschikking en die wil ik toch eerst eens uitwassen... Dan kan ik geleidelijk aan kleine zaken verhuizen...

Kom net terug van mijn verzekeringsmakelaar, ik durfde het risico niet te lopen om te wachten met een brandverzekering. Het zal je maar gebeuren dat er net dán iets mis gaat hé dus nam ik maar het zekere voor het onzekere en heb nu reeds een verzekering voor het gebouw afgesloten. Mss wel zonde van mijn geld maar ik zal tenminste gerust slapen... alléé, vanaf morgen toch, vandaag ben ik nog niet gedekt .

Na het overhandigen van de sleutels en contract edm ben ik nog eventjes gebleven in het app. Mmmmmm... ik zie het echt wel zitten... één klein minpuntje, mijn terras ligt niet aan de zonnekant, alléé, 's namiddags toch niet... maar 't lijkt mij heerlijk om er in de voormiddag in het zonnetje te ontbijten!!!! En ik bemerkte ook dat de poezekes "weg" kunnen via een klein muurtje wat grenst aan mijn terras... Ik zal dat spook van mijn Safir in de gaten moeten houden!!! Ik zie ze al bij de buren terechtkomen... maar er zitten daar honden, heb ik gemerkt en dat zijn mijn sjarels dus niet gewoon... ben benieuwd wat dat gaat geven!!!

Jongens, we gaan spannende momenten tegemoet...

Morgen eerst en vooral bellen naar Telenet, mijn peeceeke wil ik niet al te lang missen!!!

17:19 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (8)

Commentaren

Die honden weten nog niet wat hun te wachten staat ...

Ontbijt op het terras ... hmmmm ...

Gepost door: ms | woensdag, 07 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Het is raar maar zo als ik jou hier voel genieten van je nieuwe tehuis, geniet ik al mee met je vertellingen erover...
En nu maar beginnen inpakken hé.
Groetjes Talleke

Gepost door: emmy | woensdag, 07 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Laat er nu maar zo snel mogelijk werk van maken, een nieuwe thuis, een nieuw begin, en je zal zien, alles zal dik meevallen meis!

Gepost door: Greta | woensdag, 07 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Da's altijs "plezant spannnd" hé Talleke, zo ne verhuis. Veel werk, maar wel leuk om te doen.
En ondertussen zit ik hier naar de neerdwarrelende sneeuvlokken te staren. 'k Zal maar gaan voortmaken, want ik moet over 20 min. op de cursus zijn en met dit weer!

Gepost door: Crisje | donderdag, 08 februari 2007

Reageren op dit commentaar

leuk leuk leuk gevoel hé! ik had dat ook vlak voor onze verhuis. Het is allemaal veel werk, maar wel de moeite waard! Veel plezier met het inpakken!

Gepost door: Contessa | donderdag, 08 februari 2007

Reageren op dit commentaar

dag talleke dat zal wel allemaal in orde komen,ziet er wel leuk uit,wens u een fijne sneeuwdag,vele groetjesxxxm3nmx

Gepost door: E-ZONNETJE | donderdag, 08 februari 2007

Reageren op dit commentaar

leuk!!! das toch tof, zo een nieuwe start zo, met weer alles nieuw & proper in de kasten steken en alle rommel buiten zwieren! andere kleurtjes op de muur, andere decoratie, zoooo tof!!!!! ge hebt zo iets om naar uit te kijken en zo hè, goh, ik voel u tot hier in spanning zitte :D:D

Gepost door: Blah | donderdag, 08 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Waar is da huis gelege?
ps ge hebt u precies toch wel int zak late zette
;-)
grtz

Gepost door: My ass | maandag, 12 februari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.