donderdag, 15 februari 2007

Mopje

Een man is het beu om elke dag te moeten gaan werken terwijl zijn vrouw de hele dag thuis mag blijven. Dus bidt hij tot God: "Vader, ik ga elke dag acht uur werken, terwijl mijn vrouw rustig thuis blijft. Ik wil haar laten zien wat ik overdag allemaal moet doorstaan, dus laat haar alstublieft voor één dag wisselen met mijn lichaam!"
God laat in Zijn oneindige wijsheid de wens in vervulling gaan.
De volgende morgen wordt de man wakker als vrouw.
Hij staat op, maakt het ontbijt voor zijn partner klaar, wekt de kinderen, legt hun kleren voor school klaar, geeft ze eten, maakt hun lunchpakketten, brengt ze naar school.
Weer thuis, neemt hij de kleren voor de stomerij, doet ze naar de wasserij, stopt nog even bij de bank om een overschrijving te doen. Dan vlug boodschappen en weer thuis alles in de kasten opbergen. Kattenbak schoonmaken, hond in bad steken, vlug de bedden opmaken, de was doen, stofzuigen, afstoffen, keukenvloer poetsen, weer naar school rennen om de kinderen op te halen, eten geven en strijken.
Aardappelenschillen, groenten kuisen, vlees klaarmaken voor het avondmaal. Vaatwasser volproppen, was nog opplooien, kinderen in bad en in bed stoppen.
Om 23u, uitgeteld en onvoldaan omdat niet alles klaar geraakt is, en na muizenslaapje voor tv, naar bed waar zijn (haar) partner nog een stevig partijtje wil vrijen. Ook dat nog naar best vermogen ondergaan.
De volgende morgen knielt de man die vrouw werd, onmiddellijk voor het bed en smeekt: "Goede Vader, wilt U ons terug verwisselen?"
God antwoordt in Zijn oneindige wijsheid: "Mijn zoon, Ik heb het gevoel dat u uw lesje hebt geleerd. Ik zal met alle plezier alles weer in orde brengen. Maar u zult nog wel negen maanden moeten wachten... want gisteren raakte u zwanger".

hahahaha, t zal em leren sè

14:13 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Amai, die is meteen voorgoed genezen.
Nou ja .. meteen? Over 9 maanden dan. haha.

Fijne dag Talleke! Liefs van Nicolette

Gepost door: Nicelotte | donderdag, 15 februari 2007

Reageren op dit commentaar

Gedaanteverwisseling. Leuk om te lezen,moest ook echt kunnen he,niet enkel in een droom.

Gepost door: Ma Elly | zondag, 18 februari 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.