dinsdag, 06 maart 2007

Kiekeboe!!!

Voilà sé, hier ben ik dan weer!!!

teleent-service!!!!! SCHITTEREND!!!!!Al bij al ging het nog snel om mijn internet te verhuizen... De man van Telenet is 3u geleden reeds langsgeweest... Wat een service zeg, ze belden mij zondag op van Telenet om de afspraak te bevestigen en vandaag kreeg ik weer tel. dat de technieker "onderweg" was... en ja hoor, nog geen halfuur later was hij present!!!

een beetje meer naar links, een beetje meer naar rechts.... luisteren naar Talleke!!! Das de boodschap ;-)))))))))De verhuis zelf... ahummmmm... het is pas dan dat je bemerkt hoeveel je wel bezit!!! Jawadde, ik woon nu iets kleiner en ik selecteerde behoorlijk alvorens aan de verhuis te beginnen en toch nog zooooveel!!!

Eerlijk gezegd zat ik er zondag, tijdens de verhuis, ff helemaal door!!! Ik zag het echt niet meer zitten!!! Maar dankzij mijn "helpers" ging alles toch redelijk vlot... en na een nachtje slapen was ik er weer helemaal door... ondanks het slechte slapen... Raar wat voor een geluiden je allemaal hoort in een vreemde omgeving...Maar vorige nacht sliep ik als een roosje...

De poezemiekes, tja, die zijn nog "op verkenning", al die nieuwe en vreemde hoekjes hé... het overbrengen naar hier ging behoorlijk vlot, ik verwachtte het erger maar ze hielden zich kranig, de schatten!!!

Gisteren natuuuuuuuuuuuurlijk eerst mijn pc-hoekje "opgetrokken"... Ik zit nu lekker gezellig aan het raam in mijn salon ( heb al gemerkt dat ik een "waakzame" buurman heb... hij komt geregeld eens piepen aan zijn deur ( vrijgezel???  )). 

Mijn zithoek is ook al min of meer piccobello...

Later meer details want nu ga ik mij op de keuken storten...

16:00 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (17)

Commentaren

Beschrijving van de "waakzame" buurman volgt ?

;-)

Gepost door: ms | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

blij dat de verhuis goed verlopen is.
groetjes, Nancy

Gepost door: nancy | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Gefeliciteerd.. ... met je nieuwe woonst Talleke !
Dat je er een hele gezellige tijd mag doorbrengen !
PS... en is 't ne knappe waakzame buurman :-)

Gepost door: viviane | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

talleke...goede middag proficiat...en nu vlug aanpassen, tot ge die nieuwe geluiden gewoon bent en de omgeving....en de buurman kent ge dus ook al...van ziens toch !! En nu de poezen nog....alleszins...het allerbeste...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke;-) Blij om te lezen dat je der weer bent ! Was idd een snelle service, een mens is dat niet meer gewoon hé;-)))
Beschrijft uwen buurman ne keer, ge maakt me al curieus;-))
Lieve groeten !

Gepost door: nicole | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

WELKOM in de de Peter Benoit stede,Talleke !!!
groetjes

Gepost door: dirk | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke Ik hoop dat je het naar je zin krijgt
in je nieuwe appartement.
Maar met zo'n goeie buurmaan
zal dat wel lukken zeker?;-)

Groetjes

Gepost door: emiel | dinsdag, 06 maart 2007

Reageren op dit commentaar

HAllo Dat mag je wel zeggen inderdaad een goeie service van Telenet , en proficiat nog ééns met je nieuwe woning veel werk zo een verhuis , nu kan je rustig alles verder in orde bregen
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | woensdag, 07 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Hihihihihihiii! Iedereen is al nieuwsgierig naar de nieuwe buurman! :-))) Ik oooook! hahahahaha!
Ik heb er al veel helpen verhuizen en iedereen letterlijk iedereeeeen zit er op een gegeven moment helemaal door...dus dat is niks uitzonderlijks hoor meid! En nu maar lekker wennen samen met de poezen hè...dat gaat daar helemaal goed komen denk ik hoor! En wanneer was ook alweer de housewarming??? hahahahaha!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | woensdag, 07 maart 2007

Reageren op dit commentaar

oei? ben ik dan de enige die niks wou schrijven over uwen buurman? mijn eerste gedacht was: ik wil foto's van die knusse hoekjes overal! Maar allez, ge moogt uwen buurman beschrijven ook zenne, ik zal 't wel lezen... niet met zoveel interesse want jah, ge kent me, ik ben niet zo kerieus naar mannen hè. Beschrijf me liever maar nekeer uw interieur :D:D:D

Gepost door: Blah | woensdag, 07 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Hallo, Talleke, ik ben Jientje, ik ben al verschillende keren komen lezen bij jou, maar ik heb waarschijnlijk nog niet gereageerd. Ik ben ook al in je archieven gedoken, oa van verleden jaar dezen tijd, je hebt blijkbaar al zware dingen meegemaakt!! Allee, ja, ik denk niet dat er iets zwaarder is dan dàt... Loslaten is soms één ding, maar op die manier moeten loslaten is nog een ander paar mouwen. Al bij al denk ik dat je toch een heel sterk beestje bent,( if you pardon my expression )om op die manier weer terug recht te krabbelen en door te gaan, chapeau !! In ieder geval, welkom op je nieuw stekje, en blijf aub in Blogland, want ik kom hier graag lezen. Het loze vissertje is anders zeker ook niet mis, hij heeft me hierheen gevist.. in the first place. Maar dan ben ik gaan lezen...en ik vind je een tof en moedig mens. Né !!

Gepost door: jientje | woensdag, 07 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, Blij dat jij en je poezen intussen lekker geinstalleerd zijn in jullie nieuwe woning. Hopelijk beleef je er nog heel veel leuke jaren.
Ik heb zo de indruk dat die buurman hier nog geregeld zal opduiken...
Groetjes.

Gepost door: Piet | donderdag, 08 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Oppassen hoor Talleke... ik zie dat ons mizzd'ke al interesse heeft in je nieuwe buurman. Ga toch maar eerst zelf eens kennismaken hé alvorens hem voor te stellen aan iedereen.
Blij dat de verhuis eindelijk een feit is en dat ook de poezemienekes het daar blijkbaar kunnen vinden. Ze zullen inderdaad hun nieuwe stek moeten verkennen en ook voor hen zou het leuk zijn om nieuwe poezenburen tegen te komen... Alhoewel: als ik zie hoe onze NIJN (=kater) wild om zich heen slaat als er hier een ander poezemieneke in ZIJN tuin rondsluipt... misschien je beestjes toch nog even binnenhouden.
Groetjes en liefs,
oh ja.... vandaag is het VROUWENDAG! Geniet er van

Gepost door: Lucretia | donderdag, 08 maart 2007

Reageren op dit commentaar

* Fijne donderdag, liefs Suusje

Al gesetteld??

Gepost door: Suus | donderdag, 08 maart 2007

Reageren op dit commentaar

*** Fijn te lezen dat de verhuis zo goed meevalt ! :)
Ben blij dat het je aanstaat !

groetjes,
Glenn

Gepost door: Glenn | donderdag, 08 maart 2007

Reageren op dit commentaar

Flinke keuken?? ;-))) Hééé...iedereen heeft het over die buurman en wie wordt er weer uitgepikt...ikke! En ik heb toevallig al een hele lieve vriend thuis hoor...heb geen buurman nodig! Alleen maar nieuwsgierig hè...of ie er leuk uitziet en zo! Is de suiker nog niet op Talleke? hihihihihihihiiii!
Doeidoeiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 09 maart 2007

Reageren op dit commentaar

zie dat de keuken niet instorth he talleke en .. alvast een fijn zonnig weekend maatje

Gepost door: willy | vrijdag, 09 maart 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.