vrijdag, 06 april 2007

Upperdepup

Hoog tijd om nog eens te uppen .

amai zo ne wind zeg!!!!Woensdag een dagje Oostende maar we hadden ons een ietsiepietsie  mispakt aan het weer... zoveel wind!!!

We hebben anders wél genoten van elkaar ( néééé, buurman was er wéér niet bij  ) én van de hapjes en drankjes...

Ik sorteer, U toch ook...Gisteren dan een hoop boodschappen gedaan, dankzij mij hartsvriendin... oa naar het plaatselijk containerpark... De vorige huurster was zo lief om mij een volle milieubox na te laten  en hier komen ze niet meer rond om die leeg te maken. Ik heb dan maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog wat afval mee te nemen én mijn KGA. We hebben ons goed van onze taak gekweten en alles netjes in de juiste containers gedropt... Merci hé bezeke om mijn euh "afval" op sleeptouw te nemen hé .

Vandaag was ik vroeg wakker, té vroeg eigenlijk maar ik had geen zin om te blijven liggen en ik stapte gezwind mijn beddeke uit... Alle ramen opengegooid, mij omgekleed zonder de buurman op te winden  en naar de bakker op de hoek om vers brood... Mmmmm heerlijk ontbijt...

Daarna in de zon op mijn terras...

De poezekes ff uit gelaten en ook zij genoten van het zonneke, maar ik durf ze nog niet alleen te laten op het terras...

koffiekoekenZalig zo'n rustig dagje, niets moet, alles mag...

Ik ga nog wat verder genieten... lekker kopje thee met een zalige koffiekoek...

Baaaaai

 

15:04 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

ik vind het echt tof voor u dat je je daar goed voel.geniet er maar van,want je verdient het.echt waar.tot binnenkort.dikke zoen.

Gepost door: nichtje | vrijdag, 06 april 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.