woensdag, 11 april 2007

Verward...

ThalassoZo blijf ik achter, na dat telefoontje van deze avond.

Via soc dienst van de kliniek waar ik chemo en bestralingen onderging, kwam ik eerder te weten dat er 1 à 2x per jaar een verwendag georganiseerd wordt voor kankerpatiënten.

De vorige keer kon ik niet mee maar toen ik een poos geleden deelnam aan een verzorgingsnamiddag kwam dit weer ter sprake en met 3 andere lotgenotes gaf ik mij nogmaals op. Er was zelfs een dame bij die haar man zou mobiliseren om ons te voeren tot in Blankenberge...

Ik vernam nu dat diezelfde dame onlangs overleden is...

Ben er nog niet goed van... Die verdomde rotziekte hé...

19:08 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (11)

Commentaren

Ja, daar wordt men stil van, héél stil.
Groetjes

Gepost door: Katy | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

bah jep, ge zou voor minder verward zijn. 't Blijft altijd een dreigend monster hè, maar je moet maar denken dat je voor 't zelfde geld ook onder een auto kan lopen, of whatever. Best niet te veel over dubben scheet... al is die een onnozele raad, I know.... xxx

Gepost door: Blah | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

Ja... zulke berichten hakken erin...die ziekte sucks! Maar ben het met Blah wel eens...altijd als je hoort van iemand die sterft aan een ongeval of wat dan ook,alles behalve van ouderdom, dan hakt dat erin...het drukt je met je neus op je eigen sterfelijkheid.
Take care hè meid.
Liefs.

Gepost door: mizzD | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

Ja, ik ben het met Blah eens,niet teveel over dubben, maar ja, it hits you right between the eyes , op een moment dat je het niet verwacht meestal!! Sterkte!

Gepost door: Jientje | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke, Dat zal idd hard aangekomen zijn. En het is een rotziekte...toch zijn er velen die genezen verklaard worden. Probeer daar ook eens aan te denken, al is het moeilijk nu. Je weet me zijn hé !
Dikke knuffel !

Gepost door: nicole | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

inderdaad Talleke... rotziekte... ik ken die dame niet maar het doet me echt wel wat...
Maar probeer voor jezelf toch positief te blijven denken en neem deel aan die verwendag. Heb dit ook gedaan enkele weken geleden en heb supergenoten in een wellnesscenter in Buggenhout. Super...
Sterkte Talleke, knuffel...
Groetjes

Gepost door: lucretia | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

Het gaat hier niet om mij hé...
Ik had deze dame ontmoet, vol enthousiasme hadden wij ons aangemeld voor die verwendag en nu het eindelijk zo ver is, kan ze er niet meer bij zijn...
Het raakt je als iemand sterft, maar zeker als het iemand is die je kent...

Gepost door: Talleke | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

talleke ik kan je maar een ding zeggen blijf in je genezing geloven,kop op meisje.Ik vind het zeer spijtig van die mevrouw,alhoewel ik die dame niet heb gekend.

Gepost door: nichtje | woensdag, 11 april 2007

Reageren op dit commentaar

Begrijp je volkomen... je staat gewoon perplex van zulk onverwachts slecht nieuws. Alsof de aarde even hapert alvorens weer verder te draaien hè.
Liefs.

Gepost door: mizzD | donderdag, 12 april 2007

Reageren op dit commentaar

Hoe kan het ook anders dan je raken. Ergens begrijp ik Blah toch, je kan niet al de problemen van de andere mensen cumuleren met je eigen problemen, want dan wordt ge echt gek. Toch is er niets verkeerd om met de nodige empathie mee te leven.

Gepost door: gidsjoris | donderdag, 12 april 2007

Reageren op dit commentaar

Talleke, Het is begrijpelijk dat je even van de kaart bent door zo een bericht. Mensen die worden weggerukt in de bloei van hun leven, het zou niet mogen zijn.
Toch maar niet teveel aan denken, zou ik zeggen en properen te genieten van elke dag. Maar da's soms gemakkelijk gezegd dan gedaan hé ?
Groetjes.

Gepost door: Piet | vrijdag, 13 april 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.