maandag, 16 april 2007

Tijd om nog eens te uppen ;-)

excusesHet hoofdstuk "vorig app" is bijna helemaal afgesloten, en niet echt op een harmonieuze wijze helaas. Ik had een behoorlijke uitschieter met mijn "oude" eigenares. De dame is absoluut géén dierenvriendin.

Soit, nu is 't enkel nog wachten tot de waarborg op mijn rekening gestort wordt en dan kan ze voor mijn part den boom in. Sorry voor mijn taalgebruik maar ik word echt kregelig als ik aan onze woordenwisseling terugdenk!!!

Wouter Deprez in vol ornaat ;-))))) DE MAX!!!!!!

 

Vrijdag had ik het ware genoegen om Wouter Deprez aan het werk te zien!!! Een echte aanrader, zijn optreden duurt amper een dik anderhalf uur maar het is meer dan de moeite waard!!

En gisteren dan mijn eerste bbq dit jaar, héééééérlijk weertje!!! Jawadde, nie normaal hé zo vroeg in 't jaar... maar who cares, ik heb onzettend genoten!!!!

Hij ziet er  uit als een wolf maar Balto is toch zo een knuffelbeerkePatje, als je dit toevallig leest in één van je weinige recup-momenten : Het was zeker voor herhaling vatbaar!!! En het was superleuk om jou en Balto terug te zien... Vééééél te lang geleden...

Baaidewei, Balto is dat harig exemplaar op de afb .

Voor de geïnteresseerden, het merk  is Alaskan Malamute en géén Husky

14:33 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

talleke...goede middag tijd om te uppen...je doet me denken aan ' we gaan oepsen...' ....een kabouteruitdrukking...Wat dat is...ge moogt het raden en ik zal er over schrijven...en eerlijk ...het zijn de kleine kabouters die dat zo noemen....en de bbq kan maar gesmaakt hebben...in het kabouterbos was het breugeltafel...met alle boskabouters....en die onvriendelijke huisbazin...eens goed op de tenen trappen....de feeks...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | maandag, 16 april 2007

Reageren op dit commentaar

Huh? Het laatste bericht was dat ze wonder boven wonder een halve maand huur liet zitten...wat is dit over 'geen dierenvriend?' Nou ja...laat ook maar...het zal je misschien wéér boos maken...en mij ook! ;-)
Ik ken die honden wel...heel lief voor mensen, maar bijzonder dominant naar soortgenoten hè? Maar ja, dat zit in het beestje, die moet zijn plaats voor de slee 'bevechten' dus dat is instinct. Alleen is Lennox eens door zo'n hond aangevallen ( tijdens een weekendje Ardennen nog ook haha)...maar vriendlief kreeg de tanden in zijn arm, omdat ie ingreep in het gevecht...oei! Ben altijd erg voorzichtig met Malamuts sindsdien hoor!
Maarre...dus ook een mooi weekend gehad...leukkkk! Dat pakken ze ons niet meer af hè! :-)))
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 16 april 2007

Reageren op dit commentaar

:-) blij dat je genoten hebt van de bbq Talleke
een fijne dinsdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | dinsdag, 17 april 2007

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke Wouter Deprez zou ik ook graag eens zien optreden. Dat moet lachen geblazen zijn. Zalig hé zo'n mooi weer. Geniet van je eerste bbq !

Gepost door: Joke | woensdag, 18 april 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.