vrijdag, 08 juni 2007

Een dag vol uitersten

petit rouge te Blankenberge.... een aanrader!!!Woensdag was het dus eindelijk zo ver!!! Een dagje kuren in het thalassocentrum Petit Rouge te Blankenberge... en dat voor amper 15 euro!!!

Er zijn nadelen genoeg aan kankerpatiënt zijn dus pikken we gráág die paar voordelen mee!!!

En ik moet toegeven: Het was een héééééééééérlijke dag.

De nacht ervoor was nochtans een ramp voor mij... ik kon de slaap maar niet vatten. Ik ben het opnieuw min of meer gewoon om 's nachts wakker te blijven en het uur dat ik nu moest opstaan is het zelfde uur waarop ik normaal gezien thuiskom... Ik sliep uiteindelijk amper 3 uurtjes... Ik dacht eerst nog af te bellen want ik voelde mij niet al te goed maar zo'n gelegenheid krijg ik niet meer dus wipte ik direct onder de douche en toen ging het al een ietsje beter...

En goooooooh wat was ik blij dat ik doorbeet...

We spraken met z'n 10-en af aan de loketten van Kortrijk station en daarna de trein in.

Raar hé, met z'n allen kanker hebben schept direct een band, ik had 2 dames reeds eerder ontmoet op een wellness-namiddag en het was precies of we elkaar al jaaaren kenden...

Sommigen uit ons groepje zaten nog volop in behandeling... Enkele reeds voor de tweede keer, één dame zelfs een derde keer... Moedige vrouwen!!!! Chapeau!!!!

mijne masseurEr was een dame bij die reeds eerder zo'n verwendag meemaakte en zij vertelde dat er een mannelijke masseur was.... Hummmmmmmm Talleke spitste de oren, "Die is voor mij", maakte ik direct duidelijk.

Er waren 2 verwenpakketten, ik koos de rugmassage ( en maar goed want dat was het enige wat die masseur deed  ) en het voetenbad met paraffine... Ik laat nl graag met mijn voeten spelen

Een hydromassagebad zat in beide pakketten en dat was zaaaaaalig.

Tussendoor hadden we vrij gebruik van een stoomcabine, zwembad én bubbelbad waar we met zes inkonden... En of ik er gebruik van maakte!!!! Ik had in jaaaaaaaaaren niet meer gezwommen, voor de gelegenheid had ik mij zelfs eerst nog een badpak moeten aanschaffen.

Onder de middag een heerlijk maal. We praatten honderduit. En in al mijn enthousiasme werd ik opgemerkt door een stadsgenoot die opving dat ik niet ver van hem woonde... stel je voor. Dan zit je daar in badjas en heb je bijna beet .

Het gezelschap was schitterend, één voor één echte kanjers!!!

Ik had natuurlijk weer de bedenkelijke eer om de laatste verwenbehandeling te ondergaan om 15u30... hummm

Het was eigenlijk de bedoeling om de trein terug om 16u15 te nemen maar dan kwam mijn behandeling in 't gedrang én omdat het toevallig die bewuste rugmassage was door de enige man uit het centrum hebben de dames zich gewillig opgeofferd en gezamenlijk besloten om een trein later te nemen... hihihihi... zo kreeg ik de gelegenheid om in alle rust van mijn massage te genieten... En of ik genoten heb .

Kortom... een dag die ik niet gauw vergeten zal...

dierenartsMaaaaaaaaaar... dan kom ik thuis en moest ik nog een tel plegen naar de dierenarts. Indy, mijn kater was nl nogal fel vermagerd de laatste dagen en ik was maandag met hem bij de dierenarts geweest. Op 't eerste zicht leek alles oké dus werd er een bloedstaal afgenomen en moest ik later die week bellen voor de diagnose. De arts dacht aan nierproblemen maar voor alle zekerheid vroeg hij meerdere onderzoeken aan... en gelukkig maar want nu blijkt zijn lever sterk aangetast, zijn waarden zijn 10x hoger dan normaal, over gans de lijn... niet meer te redden dus... pfffff wat een anticlimax.

Ik vermoedde dat het ernstig was maar echt niet in die mate... ik mag er mij al op voorbereiden dat ik binnenkort weer een vreselijke beslissing zal moeten nemen....

Van het ene extreme gevoel werd ik naar het andere uiterste geslingerd...

Ondertussen heb ik de grootste schok verwerkt en probeer ik toch nog wat na te genieten van die verwendag...

En nu ga ik Indy rotverwennen... dat gun ik hem nog, normaal zou hij op dieet moeten maar ach... hij geneest toch niet meer en dan heb ik liever dat hij zijn laatste weken/maanden zonder al dat gedoe doorbrengt... liever meer kwaliteit dan kwantiteit...

13:28 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Talleke, Dat is inderdaad een anticlimax. Hoe jammer toch voor Indy. Zo'n slecht nieuws na zo'n mooie dag. Gelukkig heb jij toch met volle teugen van al die verwennerij kunnen genieten.
Veel groetjes.

Gepost door: Piet | vrijdag, 08 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Hoikes, Ik hield mijn haar al vast als ik nierproblemen zag staan... daar is onze poes pas vorige week door ingeslapen :-(( en ja ik zou ook voor kwaliteit gaan dan nu hoor voor Indy !! Hopelijk gaat het nog een tijdje goed he!!
En zo'n verwendag... het leest zelfs plezant wat moet dat dan niet geweest zijn in het echt ;-)

Gepost door: An | vrijdag, 08 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Talleeekeeeeeeeeeeeeee Ben hier nog is binnengevlogen se en alles een beetje bijgelezen, helaas dat je weer slecht nieuws hebt moeten ontvangen, want dat is ook weer niet alles. Aan de manier hoe je alles uitlegt geniet ik al mee van je verwendag, hahaha!!! Misschien dat ook eens allemaal moeten gaan laten doen, want met de werken hier in de badkamer en dees weer, mis je toch het dagelijkse comfort van de douche. Mijn ouders hun waterrekening gaat er lief uitzien, hahahaha!!! Tja, de problemen ff weglachen doet deugd, want van de aannemers heb ik ondertussen mijne buik vol.
Verwen Indieke maar goed zolang hij dat kan, en denk nog even niet aan wat komen gaat, geniet van het moment zelf en de rest is voorlopig bijzaak.
Dikke knuf, dikke zoen en maak er nog een fijn weekend van!!!! XXXX

Gepost door: boogie | vrijdag, 08 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Wat een dag Blij dat ge genoten hebt. Wat Indy betreft: gelijk heb je om hem nog eens goed te verwennen.

Gepost door: gidsjoris | vrijdag, 08 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Verwendag Als je kan moet je genieten!

Gepost door: Maria | zaterdag, 09 juni 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.