zondag, 10 juni 2007

Van boeken gesproken...

AnnemariePostma Ik hou van mij, zeker aan te raden!!!!!Je las het in mijn vorige post, mij vind je niet zo gauw verdiept in een boek. Er zijn amper 2 boeken die ik écht volledig uitlas.

Het ene gaat over het wedervaren van een zwerfkat en een vrijgezel. "Iauw" van ene Cleveland Amory... ik herinner mij dat ik 't in één ruk uitlas en ik denk zelfs dat ik 't ooit nog eens herlees, zoveel plezier heb ik er aan beleefd.

Het andere is van Annemarie Postma en is getiteld: Ik hou van mij ( eigenwaarde en zelfrespect ). Als ik mij niet vergis haalde ik die titel uit het magazine van CM, jaaaaren geleden. Ongelofelijk maar toch waar...

Het gaat over een vrouw, Annemarie zelf, die als 13-jarig meisje in een rolstoel belandt, met alle gevolgen vandien. Plots werd ze zielig, sprak men meewarig over haar en meer van die toestanden... Maar ze vocht terug!!!! En hoe...

In haar boek legt ze uit hoe men het gevoel van eigenwaarde terug kan krijgen of versterken...

Dit boek is écht een inspiratie voor al wie door het noodlot getroffen wordt, met welke zware gevolgen dan ook...

Je hebt steeds een keuze in het leven, wat je ook overkomt... Je kan je er bij neerleggen of je kunt terugvechten!!!! Eén van mijn motto's is: Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht, hééft al verloren!!!!

En ik kan het weten!!!!

16:05 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

en dat heb je al bewezen... PS.: morgen 11/6 en maandag 18/6 doet uw dienaar een beeldenroute en op 25/6 vindt u uw dienaar in de Jt.-Jacobskerk, vanaf 14u.
Welkom!

Gepost door: gidsjoris | zondag, 10 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Ik dacht juist hetzelfde te zeggen als gidsjoris. Dat je het al bewezen hebt...fijne zondag hé :-)

Gepost door: De buurvrouw | zondag, 10 juni 2007

Reageren op dit commentaar

hoi Talleke,
maar af en toe rusten helpt wel om er daarna eens zo stevig tegenaan te kunnen gaan. En weten dat je veel ruggensteun hebt geeft ook nog wat extra energie

Gepost door: cathy | zondag, 10 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke;-) Fijn om te lezen dat je genoten hebt ! Maar ik geloof dat je in héél goed gezelschap was;-))
Ziet er een heel intressant boek uit...ik hou eigenlijk ook wel van zo'n soort boeken. Ooit Phoolan Devi gelezen? Machtig !!! Gaat over een Indische bandietenkoningin (tegen haar wil)...héél aangrijpend, haar levensverhaal !!!
En je motto, das de waarheid !!!
Dikke knuffel hé !

Gepost door: nicole | maandag, 11 juni 2007

Reageren op dit commentaar

* Oeioei ben leesverslaafd, en ik denk dat ik toch ook eens dat boek van Annemarie Postma ga aanschaffen als ik het kon vinden.

Zo heb ik een mooi boek van Fran Drescher (idd The Nanny) over haar overwonnen ziekte.... ook zo fantastisch.

Fijne maandag, liefs

Gepost door: Suus | maandag, 11 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Da's zéker... een goed motto! ;-)
Enne...wat doen Belgen precies beter Talleke?? :P:P:P ( misschien moet ik inderdaad dat boek maar eens lezen...hahahahhahahaa!)
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 11 juni 2007

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke Dank je voor deze aanraders. Vooral de laatste spreekt mij aan. Ik woon alleen en verplaats me in een elektrisch rolwagen. Ik schrijf hier bijna zo goed als niets over op mijn blog. Omdat ik bang ben dat de lezers gaan reageren uit medelijden. Dat is het laatste wat ik wil. Nog een fijne avond !

Gepost door: Joke | maandag, 11 juni 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.