woensdag, 11 juli 2007

Lelijk... lelijker... lelijkst

We kunnen er ALLEMAAL uitzien als een echt fotomodelNet de reportage gezien op Canvas... vreselijk tot wat de mens, de vrouw in het bijzonder, in staat is om zich te spiegelen aan de beelden uit de magazines.

Vooral als je bedenkt dat ALLE foto's bewerkt worden. Het gezicht, de borsten, de taille, tot zelfs de geslachtsdelen toe... Niet te geloven!!!

Elk doet met zijn lichaam wat ie zelf wilt natuurlijk maar waar ik het moeilijk mee heb is dat niets nog echt is wat je onder ogen krijgt.

Ik word niet graag beetgenomen op die manier...

Photoshoppen is best handig en eerlijk is eerlijk, ik durf ook wel eens beelden te bewerken. Maar dan is dat wel duidelijk dat dit gebeurde.

Wat ik daarnet op TV zag is écht erover... Door het photoshoppen weet je nooit meer wat écht is Griezelig toch als je hoort dat botox je spieren letterlijk verlamt!!!! Hoever men gaat om "het publiek" te behagen én te bedriegen... pfffff.... en te bedenken dat sommigen uit dat publiek, wij dus, uitgerekend aan die beelden een voorbeeld nemen en écht overgaan tot chirurgische ingrepen om te lijken op iets wat helemaal niet echt is!!!

Laat mij maar mijn rimpeltjes, net die maken juist deel uit van mijn charme!!!!

21:17 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Hoi Talleke,
ik kom je een fijne donderdag wensen, liefs Suusje

Gepost door: Suus | donderdag, 12 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Helemaal met je eens, Talleke !
Enne of dat we trots zijn op ons natuurlijk lichaam hé !
Saluuuuuuuu;-)

Gepost door: nicole | donderdag, 12 juli 2007

Reageren op dit commentaar

ik heb het niet gezein maar ik begrijp perfect wat je bedoeld. Hoeveel vrouwen zijn er niet dat als de filmsterren willen uitzien maar eigenlijk hebben die allemaal wel iets aan hun lichaam laten doen of zitten ze onder de shminkt enz...
groetjes

Gepost door: sylvie | donderdag, 12 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Ongelofelijk hè? Ik hou niet eens van make-up! :-)
Doeidoeiiii!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 13 juli 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.