zondag, 15 juli 2007

Delicaat, want ik ken Borri persoonlijk...

maar dit is me té oneerlijk...
Eerst lachte ik het weg omdat ik het niet kon/wou geloven...
Daarna had ik zoiets van: ach, who cares!!!
Dat tellergedoe hing mij al de keel uit van in het begin, daarom verwijderde ik ook het kreng!!!
Maar nav wat ik gisteren las * voel ik mij dus ook persoonlijk bedrogen... en uitgerekend op mijn verjaardag... maar dit is bijzaak!!! Ook van mij kreeg Borri felicitaties met zijn miljoenste bezoeker...

Maar nu blijkt dat het maar de helft is, eigenlijk...

Ik herinner mij zelfs dat ik er ooit een mail over stuurde naar hem zelf, toen, met dat gedoe over die tellerfraude bij Chili-Pepper!!! Ik kreeg nooit antwoord...

En nu dit weer...

Ik zal er waarschijnlijk scheef voor aangekeken worden maar dat heeft me nog nooit tegen gehouden om onfrisse praktijken in het daglicht te brengen...

Ik ben erg gesteld op eerlijkheid, zelfs op het internet... Ik ga niet beweren dat Borri en ik vrienden zijn, maar toch minstens goede kennissen... en zeker dan wil ik niet bedrogen worden... hoe onschuldig ook!!! Want laat ons wel wezen, het gaat hier verdomme mss maar om een stom tellerke maar bedriegen is én blijft bedriegen en daar hou ik helemaal niet van!!!

Ik ben mss naïef, goed mogelijk... maar ik heb het nodig om mijn contacten te kunnen vertrouwen... In iedere vorm van relatie is dat levensnoodzakelijk, wat mij betreft!!!

En te bedenken dat ik er ooit BIJNA woorden over had, juist omdat ik het niet kon/wou geloven!!! Dat is nog het ergste voor mij... Ik kwam verdorie voor hem op!!!!

Sorry jongen, maar trop is teveel!!!!

*Voor alle duidelijkheid: ik heb het persoonlijk gecheckt en het klopt!!!

15:02 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (10)

Commentaren

Je bent niet de enige die zich bedrogen voelt, Talleke. En net als jij draag ik eerlijkheid hoog in het vaandel en vind ik dat zoiets niet kan.
Maar wat ik eigenlijk wou zeggen was: GELUKKIGE VERJAARDAG!!!

Gepost door: kaatje | zondag, 15 juli 2007

Reageren op dit commentaar

HUH??????? Hoe is dat nu mogelijk?? Dat dat niet opvalt?? Ik let toch geregeld op die tellers ...dan moet het toch opvallen dat dat ineens zó veel omhoog is gegaan? Nou ja...dat zal dan wel niet! Tjonge...zo voel je je echt wel een beetje heel erg beet genomen zeg...djeezzzz! En met welk nut hè...zo belangrijk zijn die tellers toch niet? Ik heb bij Chili-Pepper het toen ook voor hem opgenomen...maar dit gaat echt wel een stukje verder, is ook geen vergoeilijkende verklaring voor te geven! Tja...we zijn helaas niet allemaal even eerlijk dus...jammer!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Hallo en goeie middag ! Eerst en vooral van harte 'n gelukkige verjaardag. Volledig met jou eens : eerlijkheid duurt het langst !

Groetjes uit Oostende.

Gepost door: Jeroen | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Jaardag Mogen wij je nog gelukkige verjaardag wensen,en een goede gezondheid voor al de jaren die er nog komen!!

Gepost door: Ma Elly | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Zoals Kaatje al schreef.. je bent niet de enige, die zich bedrogen voelt.

Mocht het nu om een (voor mij) onbekende blog gaan, dan zou ik ook mijn schouders optrekken. Maar ik ben verschrikkelijk geschrokken, omdat het hier gaat om iemand, die ik echt heel erg graag had.

Ooit heb ik het eens opgenomen voor hem, toen bleek, dat hij niet in de Top 30 stond.. maar andere blogs met veel minder op de teller wel. 'k Verdacht toen Skynet zelfs van oneerlijke praktijken.. Maar wist ik veel, dat hij gefoefeld had met die teller !!!

Dat het niemand is opgevallen.. Wel.. het script kan je aanpassen.. Je begint bv met 10.000 in te vullen.. en verhoogt dan stelselmatig dat getal.

Nu vraag ik me wel af.. Waarom doet hij dit nu ? Hij had sowieso toch een populaire blog. Niet door de inhoud, maar omdat hij veel bezoekjes bracht aan alle blogs en zo de sympathie van heel wat bloggers wist te krijgen..

Dan maakt hij er nog zo'n circus van door een virtueel feest te organiseren.. Al die mensen, die hem proficiat wensen..

Zou hij zich nu niet schamen ?

Hoe tof ik hem ook vond.. net als jij Talleke hou ik erg van eerlijkheid.. Het gaat zoals je zegt slechts over een tellertje.. maar als iemand zo schaamteloos al zijn kennissen/vrienden kan bedriegen en dan nog zonder blikken en blozen.. dan zal ie dat op andere vlakken ook wel doen..

MAAR... NU HET BELANGRIJKSTE..

Een hele dikke proficiat met je verjaardag !
*kusje links * kusje rechts * kusje links*

Gepost door: viviane | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke Mag ik je eerst feliciteren met je verjaardag. Al ben ik wat laat. Jammer dat mensen zoiets doen. Je ziet het komt toch uit. En wat dan nog op mij maken die getallen weinig indruk. Vooral omdat sommige bloggers, die nog niet lang een blog hebben. In vergelijking met mensen, die al meer dan één of twee jaar bloggen. Veel beter scoren tegenover sommige oudere blogs. Daar wordt geen rekening mee gehouden.

Gepost door: Joke | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

mijn verjaardag Nu snap ik waarom iedereen mij feliciteert!!! loooool
Het was wel zo dat die fameuze miljoenste bezoeker zogezegd bereikt werd op mijn verjaardag, 29 juni... vandaar ook mijn opmerking!!!! ;-))
Maar omdat het nog maar pas 2 dikke weken geleden is, neem ik jullie felicitaties graag aan!!!

Gepost door: Talleke | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

shit..... wat is daar nu het nut van om met die teller te knoeien. Pfffff....eerlijk is toch een stuk leuker. Ik zou me doodschamen, bah.
vééééélllll groeten!!!!

Gepost door: dingske | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

eindelijk! wij waren de leugenaars he
wij werden weggeblazen en men wou klacht indienen.
loontje komt om zijn boontje
blij dit hier te lezen.
wij blijven volgen en neen wij zijn niet die van blogland.

dikke proficiat nog voor je verjaardag.

van een teleurgesteld C - P team ;-)

Gepost door: Chili-pepper | maandag, 16 juli 2007

Reageren op dit commentaar

Ha Neen hoor zij zijn niet die van Blogland, dat ben ik Frederick (dat rijmt nog ook)
Dat Chilli en co zijn gestopt om dezelfde of soortgelijke reden vernam ik enkele dagen geleden en was niet de reden van mijn ding over de tellercode, ik vind het wel ronduit ongehoord om zovaal trallalie te maken over niet echte bezoekers op een blog, das gewoon bedrog !
Daarbij nu krijgt zijn blog aandacht dus, misschien was het een list om bezoek te krijgen ???

Gepost door: Frederick Van Poepelberg d'addeken suppo | dinsdag, 17 juli 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.