woensdag, 08 augustus 2007

Wéér zo'n epistel zeg...

Tja, ik durf wel eens afhaken als ik ergens ellenlange postjes zie verschijnen maar ik ben ook goe bezig, de laatste tijd ! Want dit wordt er wéér zo ene!!! Verlegen

Maandag dus uitstapje met Tine, den terrorist uit Leuven en Vivke, het duivels wicht also known as de kruidenmengster uit Antwerpen!!! Ik wou mosselen én pootje baden in zee dus was onze afspraak in Oostende.

Het weer viel een beetje tegen, we kwamen toe en het begon net te regenen. Dan maar ergens gaan schuilen en van de gelegenheid gebruik maken om iets te drinken. De dees voelde trouwens haar maag knorren, ik had mij nl verslapen. Kieken als ik ben had ik mijn wekker wel gezet maar vergeten de knop in te drukken dus liep dat ding natuurlijk niet af en werd ik wakker om 5 voor 8 en ik moest de trein halen van 8u38'!!! Tom Boonen heb ik geklopt in de sprint!!!

sirop-violetBon, wij daarna weer op stap... Tine had geen jas bij en wij dus op zoek naar een paraplu, onderweg kregen we een folderke in de hand gestopt. Ik nam het aan en las ergens iets van "gratis proeven"!!! Ajaaaaaaa??? Dat mochten we natuuuuurlijk niet aan ons neus laten voorbijgaan hé. Wij daarheen!!! Ik vroeg nog aan de dames of ze "nee" konden zeggen, want je kent dat hé, die verkooptruukjes. Eerst laten proeven en dan aanzetten tot kopen!!! En verdorie mij gingen ze niet liggen hebben... Schreeuwen
Ahummm... een knappe verkoper bood ons een hemels drankje aan, een ambachtelijke siroop ( in ontiegelijk veel verschillende smaken ) met schuimwijn... We namen elk een verschillende smaak, ik koos "roos", Tine "violet" en Vivke "lavendel"... We proefden natuurlijk van elkaars drankje en besloten dat de viooltjes onze voorkeur hadden!!! Tine besloot er toch maar eentje mee te nemen en wij volgden natuurlijk hé... We kochten elk een flesje Violet-siroop... En het straffe is, ik kocht zelfs een héérlijk stuk zeep!!! Deze avond trek ik een fles schuimwijn open om mijn "nee" te vieren!!! Onschuldig Neem zeker eens een kijkje op de site, 't is écht de moeite waard!!!! Gewoon op de afb klikken!!!

Na onze aankoop trokken we terug richting dijk, het werd immers etenstijd! We deden ons tegoed aan de mosselen, en ze waren héééérlijk!!!!
Ik kreeg daar trouwens ook nog de slappe lach in 't WC, Vivke brak het toiletmeubilair bijna af en we kregen beide - ongewild - een zeepdouche!!! Goooh, ik stond echt te huilen van het lachen... de klanten keken maar raar op toen we weer verschenen in de zaak...

Marcel

Daarna terug de benen strekken door de Gaanderijen, ik wist dat Zomer 2007 daar opgenomen wordt en ik wou dat wel eens zien. Helemaal op het eind van de Gaanderijen komen we aan de locatie en ik wou ff piepen door het raam. Er zaten daar 2 jonge dames aan een pc en plots hoor ik Tine zeggen, Marcel... Ik kijk op en ik stond bijna neus aan neus met Marcel Vanthilt... en ik maar zwaaien, hij zwaaide terug en lachen dat die dames deden.
Pootje baden zat er niet echt in, helaas, dus maar verder op de dijk gewandeld.

't Werd tijd voor een dessert... Ik liet mij gaan aan een warme wafel met vers fruit met slagroom én een milkshake... Amai dat smaakte... vooral dat vers fruit!!! Knipoog
Komt daar plots weer de Marcel voorbij met zijn zoontje. Ik klop op het raam en doe teken dat hij de derde keer een traktatie aan zijn been heeft... Helaas... 't heeft niet mogen zijn.
Daarna onze ( ik vooral de mijne Eten in mond) calorieën nog wat gaan verbranden en stilletjesaan op onze stappen terugkeren. We hebben ellenlange discussies gevoerd of we nu wel of niet de tram terug zouden nemen maar uiteindelijk besloten we tevoet te gaan. We waren gekomen voor de gezonde zeelucht en zeelucht zouden we dus snuiven hé!!!
We legden uiteindelijk toch wel ettelijke kilometers af zulle...
Chrome THE BULLS in Zomer 2007 én speciaal voor ons op de Oostendse dijk...Tine kreeg dorst dus weer een terraske opgezocht... Daar genoten we van een optreden van Chrome, The Bulls ( zie foto ) en het is pas toen ik ze gisterenavond bij Marcel in Zomer 2007 zag dat ik vernam dat het mannen van Down Under zijn, ze zien er verdorie véééél jonger uit ook met die horens op hun schedel maar wel supersexy in die spannende pakjes!!!

En daarna werd het stilletjesaan tijd om elk onze eigen trein terug te nemen, een schitterende dag ondanks het mindere weer maar supervermoeiend... ik was werkelijk uitgeteld!!!

Eén ding is zwaaaaaar tegen gevallen maandag aan zee, daar waren wij het met z'n allen over eens: 't was maar pover gesteld met de knappe hunks!!!!

12:49 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Hoi Talleke,
de week vliegt weer eens voorbij,
een fijne woensdag, liefs

Gepost door: Suus | woensdag, 08 augustus 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.