zaterdag, 11 augustus 2007

Ik ga op verkenning

Ik verdwijn ff met de noorderzon, geen nood, ik kom zeker terugPffff, het wordt teveel een sleur, dus ik hou het ff voor bekeken hier... Ik heb zin om andere horizonten te verkennen.

Ik ben met verlof en mijn blog ook... ik blijf wel breinfood én 't woord van de week posten.

Tot nader order...

15:45 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Nie tegenpruttelen, wel een cadeautje Ja, alle seniors kunnen nu op mijn blogje terecht voor misschien een gratis weekendje in een luxeboerderij in Bertem (bij Leuven). Gewoon om de 50000ste bezoeker te vieren. Je bent welkom om mee te doen. En niet tegenpruttelen hé.
Groetjes

Gepost door: lieven | zaterdag, 11 augustus 2007

Reageren op dit commentaar

Soms is het goed Talleke om even afstand te nemen van het bloggen. Heb ik zelf ook ondervonden. Even nieuwe inspiratie opdoen... Het rare is dat ik soms dacht er definitief mee te stoppen en als het moment daar is om knopen door te hakken kan ik het toch niet laten om verder te doen. Aanmodderen noem ik dat soms... Het mag geen verplichting worden hé.
Ik zou je wel missen hier op de blogs moest je er mee stoppen... hopelijk vind je snel terug inspiratie en ik kom hier wel regelmatig eens piepen.
Geniet van je vakantie!
Liefs en groetjes,

Gepost door: lucretia | zondag, 12 augustus 2007

Reageren op dit commentaar

Ik ben het volledig eens met Lucretia !! Neem het er maar eens goed van en af en toe als de sleur toeslaat op welk gebied dan ook,moet je inderdaad je leven eens een andere wending geven.
veel plezier en have fun !!

Gepost door: De buurvrouw | maandag, 13 augustus 2007

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke,
ik kom je een fijne maandag wensen, liefs Suusje

Gepost door: Suus | maandag, 13 augustus 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.