zaterdag, 22 september 2007

Titel?? Pfff.. vul zelf maar in

Das wel straf zeg... Er wordt al opgemerkt dat ik nu EINDELIJK eens aan m'n mizzdieke mag beginnen... jawadde... ongeduldig ding Tong uitstekend.

Alléé vooruit, daar gaan we dan...

Wat moet ik allemaal nog vertellen?? Ajaaaaaaaaa...

zo ongeveer zag onze tafel eruit na de orgie ;-)))))Eerst maandag... dagje A'pen met de dwarsliggers en Borri... pfffff, ik zie er geen beginnen aan maar laat ons zeggen dat we gegeten ( euhhh geFRETEN ) hebben als echte Bourgondiërs... Amai nie... klik op de afb. en aanschouw het slagveld... en dan moest je onszelf ne keer gezien hebben!!! Maar voldaan waren we wel!!! Het was dan ook "à volonté" dat we bestelden. Knipoog Baaidewei, Nicole, de choco én de pralines waren héééééél lekker en zijn bijna compleet verschwunden in mijnen buik. Verlegen

Sommigen zullen mss verbaasd opkijken dat ik nog met Borri op stap ga maar 't is niet omdat hij foefelt met zijn teller dat we plots vijanden geworden zijn hé. Ik heb toen mijn gedacht gezegd en ik blijf er nog steeds bij. Dat neemt echter niet weg dat we toch nog op een beschaafde manier met elkaar kunnen omgaan!!! Punt, andere lijn...

En dan donderdag... mijn euh optreden in Studio 100!!!

Het zit zo, ik ben tamelijk nieuwsgierig ( THE understatement of the year!!! ) en ontdek graag hoe sommige zaken in elkaar steken... dus kon het ook niet uitblijven dat ik mij eens zou aanmelden om opnames bij te wonen... Zo gezegd, zo gedaan...

ErikskeIk meldde mijn aan om in het publiek te zetelen ( of wat dachten jullie Cool ) van "De Slimste Mens Ter Wereld"... Ik heb een boon voor Erik Van Looy dus wou ik hem wel eens in levende lijve zien... De professor, tja, ik had toch véééél liever Marc Reynebeau op zijn stoel zien zitten, niet qua fysiek maar de grappen van Rik Torfs liggen mij niet... Les goûts et les couleurs hein...

Hoedanook, het was best leuk... al stonden we voor een echte verrassing... Ik dacht warempel dat we niet op TV zouden komen maar owee, komt de studiomeester ons doodleuk vertellen dat we ons best moesten doen om zo spontaan mogelijk over te komen!!! Loooooooool... hij zal het geweten hebben om zoiets tegen mij te zeggen!!! Lachend
Het is echt een aanrader om eens een opname live mee te maken...

Als mijn info correct is zou die opname op 22 oktober op TV komen!!! Het is de uitzending met de eerste deelname van Wim Devilder.... knap ding zulle Tong uitstekend. Mijn video zal zeker geprogrammeerd worden die avond!!!

En er wordt een gevolg aan gebreid... Als alles goed gaat kom ik volgende week zondag in De Zevende Dag!!! En daarna in Blokken... jaja, ik heb de smaak te pakken!!!

O ja, Astridje, sorry zulle meid maar ( voorlopig Knipoog ) zijn mijn connecties nog té beperkt om iets voor jou te kunnen doen. Moest ik ooit K3 tegen het lijf lopen, dan doe ik zeker een woordje voor jou!!!

Enne MizzD, durf ik te vragen waar die T voor staat bij K3T??? Talleke lijkt het meest logische maar ik vréés ervoor!!!

19:19 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (8)

Commentaren

:-) die tafel komt me bekend voor :-)))
voila die datum in genoteerd, moeten we zeker kijken dan hé
trouwens naar die andere programma's ook :-)
fijne avond nog Talleke
groetjes

Gepost door: Borriquito | zaterdag, 22 september 2007

Reageren op dit commentaar

Tsss...wie was er zo ongeduldig?? :-) Maar fijn dat het er nu dan eindelijk opstaat...het is voor een mizzdieke echter niet zoveel hoor...véééél te weinig foto's...vooral van die schranspartij met Borri en de dwarsliggers! hahahahahahhahahahaha! ( lastig al die mensen die niet met hun koppie op de blog willen hè? whahahahahhahahahahahaa!)
En oooooh...je zat dus in het publiék!!! Ja dat had je er niet bij gezet hè...ik dacht dat die optredens van K3 nu eindelijk eens de moeite waard gingen worden!! ( ja natúúrlijk stond die T voor Talleke...waar zie jij mij voor aan zeg???!!! :P:P:P) hahahahahhaaa!
22 oktober ben ik op vakantie...maar ik kan de meeste programma's toch al niet zien...of is het op Canvas? Dan zet ik de video aan! :-)))
Lieve groetjessssssssss

Gepost door: mizzD | zaterdag, 22 september 2007

Reageren op dit commentaar

Ja...een setter.. maar Axel is een Engelse setter...geen Ierse...die zijn helemaal rood hè! :-) Ga eens kijken op de blog van zijn fokster (coyote.skynetblogs.be)...daar staan nog meer kleuren Engelse setters op!
Doeiii!

Gepost door: mizzD | zaterdag, 22 september 2007

Reageren op dit commentaar

't Was écht een frettersdagske hé;-)))) goohhh als je die tafel ziet...en dan zie je nog niet alles;-)))) Onze Sangria zonder ijsblokjes.....enne den Joris;-))))
ik kan best geloven dat de choco én de pralines gesmaakt hebben...ik weet de adreskes hé ! Enne de chocolat mé nootjes is hier ook zo goed als op;-)))
Dat moeten we nog eens overdoen hè !
Take care hé meid ! Knuffel !

Gepost door: nicole | zaterdag, 22 september 2007

Reageren op dit commentaar

Ooohhh enne ik ga u in de gaten houden zenne op TV;-)))

Gepost door: nicole | zaterdag, 22 september 2007

Reageren op dit commentaar

Bv Ik kijk sowieso naar de slimste mens, dus 22 oktober ook hoor!!!! Wim Devilder, knap ding????

Gepost door: oortje | zondag, 23 september 2007

Reageren op dit commentaar

Yep! Ier heeft wat spitsere snoet en is over het geheel ook wat slanker...Engelse en ook Schotse ( of Gordon) setters zijn wat zwaarder en hebben een vierkantere kop. Ieren zijn rood,Gordons zijn black-and-tan ( als Rotweilers bijv. hè zwart van boven, bruin van onderen) en Engelsen zijn wit met spikkels ( en dat kunnen verschillende kleuren spikkels zijn, zwarte, bruine, oranje, gele of zwart en bruine tegelijk, dan heet het een tricolor)
Van teckels vind ik de ruwharige het leukste...maar ik vermoed dat jij een langharige had?
Boterkoeken...wat dat dan weer zijn??...vast niet wat het hier is...want daar eet je er in je eentje niet meerdere van op! hahahahahahaa!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | zondag, 23 september 2007

Reageren op dit commentaar

qua lengte is het een mizzdieke, maar idd de foto's ontbreken. Dan is mijn hunkenpostje ook wel een mizzdieke eigenlijk, hahahahaha!
Zeg madame schrans, azo fretten!!!! Djeezes, ik eet gisteren een steak met pepersaus, ietske meer dan gewoonlijk en ik zat al met krampen op toilet! Pft, als ik dan zie wa gijle binnenspeelt!!!!!! Amai!

Gepost door: Blah | maandag, 24 september 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.