maandag, 08 oktober 2007

Mijn aanvullend mizzdieke

Zal ekik ne keer een mizzdieke uitbrengen over gisteren...

MizzD heeft gelijk op één punt, het is verdorie héél raar gelopen om die ontmoeting tot stand te brengen... Van een sneeuwbaleffect gesproken... Simpelweg door één reactie op mijn blog... Ja Dingske, ge zult het geweten hebben hé. Tong uitstekend

Goooh, van die mestkar die voorbij kwam gereden en waarvan ik eerst dacht dat het MizzD was, daar hebben we gisteren niet meer over gesproken... hahahaha. Ondanks Lucretia's gespurt naar de auto waren we te laat om dat op foto vast te leggen...

Maar den Axel zijn pootje, jajaaa tarara zijn riem... Ik wéét zeker dat het zijn poot was die er tussen vloog, en dan zegt dat vrouwtje van hem: Moet hij maar zijn poot wegtrekken!!!! Ja zeg, had ik geen katten in huis dan had ik Axel nooit meer laten vertrekken!!!
Kortrijk 2007 (3)Zelfs op de foto zie je dat hij niet meer op zijn poten kan staan... Schandalig gewoon!!! Knipoog

Het grappigste vond ik de manier waarop Lucretia een foto neemt.... Kijk eens wat een sexy houding zij aanneemt... Kortrijk 2007 (4)Lachend

Veel hunken zagen we niet, de meningen waren overigens behoorlijk verdeeld... Jawadde zeg!!! Ik wou dan eens dienen enen hunk van Dingske vastleggen, komt er mij daar een kwibus pal in beeld staan... zie pijl... en hij wist van geen wijken hé... Kortrijk 2007 (12bis)

Kortrijk 2007 (1bis)Ojaaaaaaaa.... die buurman van mij.... weet je nog wel.... die moest er gisteren ook aan geloven... we waren net van plan om te vertrekken om MizzD op te gaan halen, kwam de lieverd wel naar buiten piepen zeker... Ik op mijn stappen teruggekeerd want dit was hét moment om de man eens te vereeuwigen... Dat groen monster, das lekker assorti bij die vlam van haar ( zie MizzD haar mizzdieke ) Lachend
En zie hoe de man glundert... hoe zou je zelf zijn hé!!!! Zo'n 2 knappe sexy meiden...

Maar dames, wat zijn wij kiekens hé!!! Niemand die er aan dacht om ons alle vier tesamen te laten trekken.... nu zijn we verplicht om nog eens samen te komen zulle!!! Cool

Alléé, om een lang mizzdieke kort te maken, het was lachen gieren brullen geblazen... gewoon genieten.... en zeker voor herhaling vatbaar!!!!

NVDR. Met Axel is alles oké zulle, een beter baasje dan MizzD kan men zich niet inbeelden... alhoewel... dienen tik op zijne smikkel... hummmm en dat enkel omdat hij op het punt stond zo'n klein poezewoefke te verslinden... Knipoog

18:21 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (12)

Commentaren

wahahahahaha Welwel, ik was dienen tik efkes vergeten maar 't is juste. Dat hondeke mag nu ne keer niks hé van mizzzz. Wat was er daar nu erg aan geweest had ie dat petieterig beestje opgevreten :-))))))
En mizzz moet niet meer zeggen dat zij rood wordt, bezie mij...'t gedacht dat we miss hollandaise moesten gaan oppikken en 'k sloeg al groen uit, wahahahaha.
Talleke, 't was een fantastische dag en dat van diene foto met 4: 'k zal het helpen onthouden.
Groetjesssss!!!!

Gepost door: dingske | maandag, 08 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Whahahahahahaaaa! Ja ja...zie dat ding-geval eens tegen die sexy buurman van jou aan staan te schurken...die was volgens mij al bijna niet meer te houden...en toen moest de dag nog beginnen hahahahahaa! ( ze ziet er zo in ieder geval een stuk beter uit...toch soms wel eens fijn als mensen niet op de blog willen met hun smoelwerk hè! hahahahahhahaa!)
Is wel jammer van die foto met z'n vieren ja...ik had dat in Gent ook al aan de hand...geen foto van z'n tweeën...zooo stom! En nu waren we zelfs met 3 fotografen!! Ach...komt nog wel eens hoop ik!
Mooie mizzdieke hoor...zelfs een hoop foto's erbij...je leert het nog wel eens! hahahahahahahahahaaa!
Lieve groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | maandag, 08 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Fijn om te lezen dat jullie het goed hebben gehad ! En dat er gebruld is van het lachen, dat kan ik me héél goed voorstellen;-))))
Mooie reportage, Talleke !
Knuffel !

Gepost door: nicole | maandag, 08 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

volgende afspraak ergens rond Antwerpen, Gent of Brugge?
Dan heb je er subiet nog een stuk of drie bij hoor om lol te trappen!
Zag er wreed gezellig uit!
Liefs,

Gepost door: Bientje | maandag, 08 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Wel m'n schatteke dat vind ik nu niet eerlijk zie... je zwiert ons op je blog met je allerliefste buurman en je maakt het gezicht van Dinkske groen. Heel die foto verprutst !! En ze was nog wel speciaal naar den coiffeur geweest. Haar lange, krullende 'hoog'blonde lokken zitten nu achter dat vies groen en ge kunt haar scheel oogskes nu ook nie meer zien. Ze keek zo schoon scheel van genoegen en haar neuzeken trilde helemaal... het trilde eigenlijk de hele namiddag (zie maar eens naar de foto's op mizzD's blog... op de brug aan de Broeltorens moest ze even over haar neusje wrijven om het trillen te stoppen)
Je tellerke zou nogal de hoogte in schieten moest je dat groen wegvegen.... whahahaha
ps: nu ik er aan denk... zat er ook nikske te trillen in de rugzak van MizzD?? Wat was dat ook alweer??? 'k Vond het maar raar hoor... ze vroeg mij om op haar rugzak te kloppen opdat dat trillen zou ophouden.
Volgende keer giet ik die rugzak leeg hoor... wie weet wat voor spionagemateriaal zat er niet allemaal in.

Morgen zal ik ook eens wat fotomateriaal op mijn blog zetten. !!! HOUD U MAAR AL VAST !!!
Liefs en groetjessssssssss


Groetekessssssssss

Gepost door: lucretia | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Goeie morgen Talleke Als ik het goed heb, dan is je blogje vandaag 2 jaar oud.
Ik kom je dan ook proficiateren hé.

Doeiiii

Gepost door: Gilles | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Gefeliciflapstaart... met het 2 jarig bestaan van je blogje...lijkt me beter om dit even hier neer te zetten...ik ga dat in mijn postje de mensen ook even adviseren...geen gegein onder dat postje van vandaag hè!
Maar je vond het dus een mooie hunk? pfjewww...die uitgesproken smaak van jou kennende dacht ik dat het wel niet goed zou zijn hahahahaaa!
Doeidoeiiiii!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

BTW...@ lucretia Nee hoor...dingske staat er bij mij op m'n blog echt niet op...alleen dat kieken, maar dat was niet bij de Broeltorens hè! :-)))
Doeidoeiii!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

hallo! wat een plezier hebben jullie gehad zeg! 'k had er bij willen zijn!Maar ik kom ook om je proficiat te wensen met je 2 jarig blogbestaan.Doe zo voort zal ik maar zeggen !

Gepost door: magda | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Hihihihi... btw...ik zei niet: moet ie z'n poot maar wegtrekken...ik zei: dan had ie maar geen hond moeten worden! ( mijn standaard grapje!)whahahahahahahahahahahaa! Maar het was écht zijn riem hoor...volgende keer me maar even controleren hè! hahahahahahaha!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Hallo Talleke, Was je nog vergeten feliciteren met je jarig blogje.
In die 2 jaar heb je al zoveel meegemaakt... je houdt er toch maar steeds de moed in. Ik kan dan ook alleen maar zeggen: CHAPEAU voor jou ! 'k Hoop hier nog lang te mogen komen lezen!!
Dikke knuf!

Gepost door: lucretia | dinsdag, 09 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

Jarig Nog veel bloggenot,Zo zie je maar hoe die twee jaar voor bij gevlogen zijn,doe zo verder,Gij zijt goed bezig!!!!!!
Michael kijkt misschien ook mee,wie zal het ons zeggen,hij zou zeker fier op je zijn.
Tot een volgend bezoekje!

Gepost door: Maria | zaterdag, 13 oktober 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.