dinsdag, 11 december 2007

Weer een mijlpaal...

14704673al is het een kleintje, 't is toch weer een overwinning...

Ik ben nl nogal trouw en vasthoudend, mij ga je niet gauw zien verlopen van dokter, kapper edm.

Sedert mijn verhuis echter ligt het niet meer zo voor de hand dat ik mijn oude gewoontes blijf behouden. En omdat ik géén rijbewijs heb, en dus ook geen auto, en ik het zonde vind van de tijd die ik verlies om voor alles naar Kortrijk terug te keren had ik toch wel eens zin om van kapper te veranderen en er één uit mijn buurt uit te proberen.

Maaaar, ik wil liefst een man die aan mijn koppeke prutst, dus de dees op zoek...

Op de weg naar Kortrijk viel mij die kapperszaak op. Jean-Luc doet beide, zowel heren als dames... Die zou ik eens uittesten...

Gisteren was ik nog niet van plan om te gaan, ergens toch ook wel een klein beetje drempelvrees, maar in de loop van de nacht nam ik het besluit om dees week toch maar eens te bellen. Binnenkort feesten en dan loop ik liefst met een boog om de drukte heen, dus was het nu toch het uitgelezen moment om op verkenning te gaan.

Ik had enkel zijn naam en de straat, het had verdorie nogal wat voeten in de aarde om aan zijn tel.nr te geraken maar rond 8u deze morgen wast BINGO!!!

Vriendelijke stem, beviel mij meteen, ik zei dat ik een mannelijke kapper zocht die aan mijn haar wou werken!!! Hij lachte en ik was verkocht. Wanneer ik mocht komen... Euh om 10u?? Ahummm, ik deed net de nacht en wou zo meteen mijn bed induiken, of het niet mogelijk was in de late namiddag... 16u??? Maak er 16u30 van en it's a deal!!!

Hij wenste mij nog welterusten ( lief hé ) en met een tevreden én opgewonden gevoel dook ik onder mijn donsdeken. SPANNEND!!!inbed

Ik kwam een paar min te laat want ik moest nog geld uit de muur halen maar de man beviel mij onmiddellijk, heel vriendelijk begroette hij mij... Ahummm, volgens mijn eerste indruk leek 't mij een homo ( sorry Jean Luc Verlegen ) maar kuch kuch, hij blijkt getrouwd te zijn... Enne MizzD, een dierenvriend, heeft een hond én een kat... dus goedgekeurd hé!! Knipoog

Ik kreeg ondertussen zelfs een kopje thee aangeboden ( ben geen koffiedrinkster ) en ik moet zeggen dat de man schitterend werk levert... Jawadde, vergeleken bij mijn "oude" kapper, hij maakt er echt een erezaak van...  Een ietsje duurder maar je moet er iets voor over hebben hé. Ik bekeek net eens de klantenkaart ( ook iets wat ik niet gewoon ben ) en verdorie de man heeft nogal wat titels: Laureaat "Beste vakman van België", Groot officier ( das raar want ik zag géén wapens Tong uitstekend ), Docent... Behoorlijk indrukwekkend...

en ik ga zeker nog terug!!! De snit is mij nog nooit zo goed bevallen!!!
Nu enkel nog afwachten wat het morgen geeft nadat ik het gewassen heb en zelf onder handen moet nemen!!! Obepaald

19:04 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (11)

Commentaren

Hihiii.. ik wil geen vooroordelen hebben, maar het valt mij ook altijd op...mannelijke kappers hebben volgens mij heel veel vrouwelijke hormonen ( en kiezen daarom ook voor dat beroep??)...ik ken ook een kapper en die is ook getrouwd met kinderen en al...en eerlijk...ik dacht in eerste instantie ook echt dat hij homo was! :-))) Maar het maakt allemaal niet uit...als ze maar goed knippen hè! En dat deed ie dus! :-)
Lieve groetjesssssssss!
ps. tuurlijk wist ik wat een pieper was...het klinkt mij echter nog steeds zo vreemd in de oren! hahahahahahahahhahahahaaa!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

talleke...goede avond jaja....en Talleke was verkocht !! Ik vind het zelf heel plezant voor u ! Tof dat het meegevallen is ...en hij is nog virtuoos ook ! En waarschijnlijks klaps genoeg met de medeknipgenoten....maar van dat rijbewijs ...dat verwondert mij ...Ik heb ooit Pepinette leren rijden ( met alle zweet erbij ) en eerlijk...het is toch gemakkelijk ! Nog iets over die telefoon...afgaande op de stem...wil ik u wel eens iets vertellen...over de kapper van mijn vrouw...die was ook getrouwd...een reuze zaak en een grote dochter...werkte samen met zijn vrouw en nog andere medewerksters en toen kwam ineens de verrassing wat niemand ooit had gezien...de kapper ging samenwonen met een vriend...en zij stem klonk altijd normaal ! Dat houdt natuurlijk geen verband met uw kapper...maar schijn bedriegt soms hé....ik heb ooit eens in het begin van mijn loopbaan eens aan de telefoon ..." Dag Mevrouw " gezegd en het was ne Mijnheer....en die was razend kwaad !
Maar ja....ik kon dat toen niet weten ! En nog iets....je ziet er met uw coiffure...stralend uit !! Nog een glinsterende avond....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

))) Hihi...'k ga eerst ne keer zeggen dat ik zit te lachen om dat verhaal van Pepino, wahahaha, remeber Talleke??? En 't is ook niet voor publicatie vatbaar hé, tenminste niet van mijnen kant maar gij kunt het wel vertellen, wahahahahahahaha.
Ik ben laatst ook van kapper veranderd, ene van uwe city (niet dien van u, de naam zegt me wel iets), en 'k ben er berecontent van! Goeie snit en vééélll goedkoper dan waar ik vroeger ging, in the big city... Bovendien is diene nieuwen ne ferme schonen en een babbelgat. Wat moeten we nog meer hebben, sebiet zal ik nog iedere week naar de coiffeur gaan...en dat is normaalgezien iets waar dak vré tegen op zie!! Alé maat, 't is te hopen dat ge morgen nog tevreden zijt en u geen breuk verschiet, wahahahaha. Succes, mss zal dat nodig zijn...en ik spreek van ondervinding: schoon als 't vers gedaan is maar o wee de ochtend erna!! Oeie...ge krijgt toch gene schrik nu? Tja...niets aan te doen, 't is te laat, hihi.

Gepost door: dingske | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

tedoeme hé!!! 'k Zag het vaneigens pas toen het al te laat was en nu moet ik mij haasten om mijn fout recht te zetten vooraleer dat hollands venijn hier terugkomt: REMEMBER, azo is't.

Gepost door: dingske | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

Whahahahahhhaaa! Ze is als de dooood van mij hahahahhaaha! echt wel grappig! :-)))))

Gepost door: mizzD | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

Awel..dat ziet er best "oke" uit hoor :-))) Ge ziet hé Talleke..af en toe eens een beetje verandering kan nooit kwaad.
En indd. van een kapper (als het een man is) ben je nooit zeker !!
Hopelijk valt het mee als je opstaat?

Gepost door: De buurvrouw | dinsdag, 11 december 2007

Reageren op dit commentaar

Hoihoi
een superfijne dag, liefs en een hele dikke knuffel Suusje

Gepost door: Suus | woensdag, 12 december 2007

Reageren op dit commentaar

Enn... hoe zit het nu? :-)

Gepost door: mizzD | woensdag, 12 december 2007

Reageren op dit commentaar

)))) En? En? En?????? Hoe is't???? Kan je nog buiten komen????

Gepost door: dingske | woensdag, 12 december 2007

Reageren op dit commentaar

hah das nog ni zo erg als ik, ik HEB gewoon geen kapper! Allez, ik ga zo 1x per jaar nekeer en dan vind ik dat nooit goe gedaan en dan ga ik 't jaar daarna bij nen andere. :D:D 'k Ben nu de laatste keer, een week of 2 geleden ook geweest om "gekapt" te zijn voor de grote rush, en allez, ca va nog, 't wild zit er nog in, maar 't hangt toch deftiger dan voordien. Dus misschien ga ik nog eens terug bij dat mens, volgend jaar, HAHAHAHAHA!

Gepost door: Blah | donderdag, 13 december 2007

Reageren op dit commentaar

Kapper Foto aub,als bewijs,jij zult het wel uitleggen,want het is niet bij de deur he voor mij althans he!

Gepost door: Maria | donderdag, 13 december 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.