dinsdag, 29 januari 2008

De 4 musketiers op stap

Je kon het hier en daar al lezen, we hadden weer een hoop lol met ons gevieren!!! Al liep er wel 't één en 't ander mis... Ik mij verslapen, MizzD haar aansluiting gemist, Dingske in paniek omdat het loket v/h station gesloten was, Lucretia zonder ellentriek... alléé ja, Murphy had weer zijn werk gedaan... Is normaal, das ook ne vent en die durven nogal eens de boel in de war te schoppen, hé Dingske Knipoog. NVDR. Ze moesten een gsm verbieden bij uitstapjes!!!

speciaal voor de gelegenheid aangetrokkenMaar goed, we zijn uiteindelijk ter bestemming geraakt. We moesten noodgedwongen wééral op MizzD wachten en hebben van de nood een deugd gemaakt... Ik denk dat haar oren nogal tuutten want amai hebben wij wat afgeroddeld... Tong uitstekend.
Ik had speciaal voor de gelegenheid de gepaste pull aangetrokken!! Knipoog En we waren dan ook van plan om ons konijn met de nodige luister te ontvangen aan de trein maar de leperd was ons te snel af want plots dook ze daar op in de cafetaria. Aaaaa gij dacht dat wij niet zouden zingen voor al dat volk?? Luister maar hier Lachend!!!

Sommige dames waren van plan om mij te koppelen aan Gentse hunks maar het enige wat ze voor mij vonden was den dezen... the one and only

Nou, geef toe, gene vetten hé... Akkoord, ik heb mss een "lastig" karakter waarvan zelfs akte werd genomen en of ik karakter heb ;-)))in Gent maar das nog géén reden om mij met zo'n blikken doos op te zadelen. Toegegeven, ik wil liefst een man van staal (kuch kuch) maar das een beetje té letterlijk genomen hé


Hoedanook, het werd een supergeinige dag, met veel naakte poezen, een hoop Tarzans, spermazaadspermazaadje mét handleiding en weet ik nog veel wat... always the right moodVerzegeld

Bij MizzD konden jullie onze achterwerken bewonderen maar op de valreep kon ik ook een foto van haren achterkant op de kop tikken... Of wat dacht je hier van??? Jajaaaa echt MizzD's poep!!!!Cool

 

 

 

 

 


Met dank ook aan Lucretia om ons rond te gidsen... Die ganda-ham zal nooit meer hetzelfde smaken nu ik weet dat dit Belgisch is!!!

Een dag om in te kaderen...Ghent zelfs zonder leesbrilleke... Obepaald

15:54 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (8)

Commentaren

Aaaarrrggghhh! Da's de mijne niet hoor...ik heb er sproeten op hahahahahahahhaaa!
En dat van die gsm's...wel pas als we er allemaal zijn hè...dán moeten ze úit ja! hahahahahahaa!
Hihihihi..en oooh ik was jullie te snel af...slechts driekwartier te laat?? hahahahahaaa! Tja...uitgebreid aan de soep en de vibrator...dan vliegt de tijd natuurlijk! hahahahahahaaaa! Die muzieklink doet het niet helaas...weet niet of dat aan mij ligt of aan jou link hahahahaaa...of misschien zijn de stoppen doorgeslagen van die fantastische zang van het ontvangstcomité hahahahaaaa!
Schitterende mizzdieke hè hahahahahaa! Je hebt je best gedaan...en dat zonder leesbril! hehe!
Liefs!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

Ooooh...nou deed ie het wel! Hahahahaaa...maar ik hoor alleen jou maar volgens mij...en dingske alleen maar hard lachen...die met die zoetgevooisde stem pffff! hahahaha! En het jodelen van Lucretia, nee dat hoor ik echt ook niet hoor, dat is ze vergeten zeker? :P

Gepost door: mizzD | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

))) Wahahahahahahahahahahaha, de max!!! Talleke echt waar, jij zal de vedette zijn als vlaanderen nog eens zingt, zo'n stem!!! Wahahahahahaha, sjiek!!!

Gepost door: dingske | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

tiens... ja... nu je het Mizzke: ik ben het jodelen vergeten maarre... mizzDeeke je moet niet te veel noten op je zang hebben hé... ik heb wel voor vuurwerk en ECHT gezang gezorgd!
Moet er straks nog eens werk van maken om ook eens een mooi mizzDeeke te schrijven; het enige spijtige is dat ik jou en dat kieken niet op de blog mag publiceren hé... tedoeme... 'k heb zo mooie foto's van ene die ligt te rollen in een zeteleke :-) Niet moeilijk dat je al je attributen kwijtgeraakt!

Tot sebiet!
Groetje

Gepost door: lucretia | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

)) Ik kom nog ne keer iets zeggen. ZE heeft het over sproeten op haar gat maar dat zijn geen sproeten, 't zijn restanten van het vliegend waar ze zondag mee geduveld was. Foei mizzzzz....vieze meid, een waslapke en wat zeep en weg sproeten, hahahaha.

Gepost door: dingske | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

Tsss.... wat weet dat kieken nou van mijn gat af??? Je brengt de mensen op rare gedachten hoor meid! :P:P:P

Gepost door: mizzD | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

HAHAHAHAHA man ik had er willen bijzijn, ik lig hier dubbel gewoon van ule te horen!!! Hahahahaha, luidruchtige kiekens, ik zou er potverdorie nog een schepke bovenop doen, hahahahaha!

Gepost door: Blah | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

Hahahahahah
lol
schoon poepeke ;-))

Gepost door: oortje | dinsdag, 29 januari 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.