zaterdag, 02 februari 2008

Vruchtbare dag...

papierversnipperaarHmmmm wat een heerlijk gevoel....

Eindelijk door mijn papierberg heen geworsteld.

Ik vond nog papieren terug van over 18 jaar, ik denk dat ik die nu wel met een gerust gemoed mag vernietigen hé!
Ook alle rekeningen en info uit mijn kankerperiode moesten er aan geloven... Ik hoef er niet echt aan herinnerd te worden welke bijwerkingen je allemaal kunt krijgen door de chemo, noch wanneer mijn haar kan uitvallen... ik heb een betere informatiebron nu, nl mezelf... Hoe heet dat met een "deftig" woord?? Ik ben nu ervaringsdeskundige!!! Obepaald

Mijn papierversnipperaar heeft zijn nut nog maar eens bewezen... ik was ook supergemotiveerd want maandag wordt het papier hier opgehaald en dan kan ik het ganse zootje meegeven... opgeruimd staat toch wel netjes hé!!!

Bovendien heb ik de "slechte" gewoonte om krantenartikels edm bij te houden die ik dan OOIT NOG WEL EENS zal lezen. Ook daar heb ik mij vandaag op gestort en de helft van die artikels vond ik nu zelfs helemaal niet meer interessant genoeg om mijn tijd aan te verprutsen... en nu kan ik eindelijk weer aan een netjes opgeruimde tafel eten zonder dat ik eerst mijn stapel paperassen hoef te verplaatsen...

Hummmm... kleinigheden waar ik enorm van genieten kan...

16:55 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

opruiming Een mens houd dingen bij die hij op dat ogenblik heel belangrijk vind. Later blijkt dan dat dat niet zo was en is het gevoel van toen wat afgezwakt. Gelukkig kunnen wij dan afstand nemen en verder gaan.
Groetjes en nog een fijn weekend.
Adripa

Gepost door: adripa | zaterdag, 02 februari 2008

Reageren op dit commentaar

hallo ik enk dat er veel zijn die zo dingen veel te lang bijhouden en dan komt de dag dat men een berg heeft ,ik heb ook al opgeruimt dit jaar maar dan wel in kleding ,veel te veel bewaart
alle ik begin te zagen dus vlug u gerust laten
groetjes hexana

Gepost door: Hexana | zaterdag, 02 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Zo hééé... bravo! Ik ben eigenlijk erger...bij mij ligt het niet op tafel, maar in een kastje...en daar zit een deurtje voor...dus ik zie dat niet...letterlijk! Maar als dat kastje nu opengaat, stort de boel bijna naar buiten zo propvol zit het...moet hoognodig dat ook weer eens uitzoeken allemaal...pfff! Maar nu kan dat niet, want dat kastje is heel laag en ik moet ervoor op de grond zitten...no way dat ik dat nu kan met die rug! pfjewwww...goed excuus...alwéér! hahahahahahahaha!
Die lange riemen werken niet nee...die honden trekken gewoon tot aan het laatste centimetertje...en dan nog 50 méér! hahahahhaa!
Ik zie je wel hangen achter aan die lijn hoor..whahahahahahhahahahaaa! ( toch niet zeer gedaan??)
Lieve groetjesssss!

Gepost door: mizzD | zaterdag, 02 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Verzamelen Daar ken ik ook iets van hoor,en maar knippen om de schuiven te vullen.
Dat komt er van als je in veel te veel intresse hebt!
En af en toe krijg ik ook opruim woede,en beetje daarna heb ik het gegarandeerd nodig,eigen schuld dikke bult,zeg ik dan tegen mijzelf,en opgelost is de zaak.
Dag

Gepost door: Ma Elly | zaterdag, 02 februari 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.