zondag, 10 februari 2008

Thriller

Michael_Jackson_ThrillerHet zijn naamgenoten, Michael Jackson en mijne Michael... ik meen mij te herinneren dat den Jackson ook aan de basis lag van onze naamkeuze toen. Maar das dan ook het enige wat ze gemeen hebben.

Ik herinner mij nog goed toen Michael voor de eerste keer het videofilmke zag van "Thriller"... Amai was hij verschoten... Ik weet niet meer precies hoe jong hij toen was, ik schat een jaar of 10/11... De metamorfose naar weerwolf was best indrukwekkend, vond ik zelf ook.

En omdat het bovendien een héél knappe song is, nog steeds, zet ik het ne keer op mijn blog... Ik hou ook ontzettend van die diepe stem van die gastacteur, zijn naam ontsnapt mij nu... *

Klik HIER

Michael, als je kijkt... nie meer verschieten hé jongen Knipoog

* NVDR. Heb 't snel opgezocht: de griezelstem is die van Vincent Price!!! Héérlijke lach op 't einde...

15:25 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

Daar stond toevallig... een stuk over in het weekendkatern van onze krant van gisteren ( die ik altijd op zondag lees hahahaha)...best verkochte album allertijden was dat, Thriller van Micheal Jackson. En niet alleen die titelsong ( met dat inderdaad hartstikke enge clipje haha!) was een dik verkocht nummer ervan, Beat it scoorde nog hoger!
Ik heb die lp op een cassettebandje en toen ik mijn knieband afgescheurd had en thuis oefeningen moest doen, zette ik altijd die cassettetape op...lekker uptempo oefenen! :-))) Goooh...is ook al lang geleden...1989!
Liefs hè!

Gepost door: mizzD | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

:-) bijdrage aan 'lief lijstje' gelezen! Ik heb een vriendin die 'keppe' tegen haar zoontje zegt!! 't is er eentje van W-Vl, niet te verwonderen hè! Hahahahaha!
En btw, ik had ook schrik van die clip van Thriller, ik zapte toen altijd weg, hahahahaha!

Gepost door: Blah | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Ach zie... dat doe ik nou altijd...vraag me niet waarom...ik draai altijd die e en die a om in Michael...typisch dat!
Heb eens een peuter gehad...denk dat die vader daar ook bang voor was, dat ie dat zou gaan doen..had ie hem bij de burgelijke stand in laten schrijven als Maaikel...moeders was daar héél boos om geweest! :-)

Gepost door: mizzD | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Hihihiii... Maar dat is dus de Nederlandse of Franse uitspraak dan hè...met die puntjes op de e? mi-cha-èl...zo wordt het hier ook wel eens uitgesproken...hoewel je de Engelse variant sinds Michael Jackson o.a. wel veel meer hoort! ( en als ik niet zeker meer weet hoe dat met die a en die e zit, dan spréék ik het ook effezo op z'n Nederlands uit...véél duidelijker dan hahahaa!)
'Onmogelijk staat niet in mijn woordenboek' of 'alleen een mens is tot het onmogelijke in staat'...daar zit nog wel een nuanceverschil in vind ik...maar okee...dat is misschien wel ertenfretten hahahahahahahhaahhahaaa!
Liefs hè!
ps. wat is een sketebeze?...skeet is van scheet neem ik aan en beze...was dat niet een zoen?

Gepost door: mizzD | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Hehe.. jahoor...da's superlief dan hè! En is dat dan speciaal tegen een kindje...of zeg je dat ook tegen een volwassene die je heel erg lief vindt? ( haha ben niet nieuwsgierig maar ik weet graag alles hè! hahahahahaha!) Hier heb je ook wel lieve woordjes speciaal voor kinderen, die je niet zo gauw tegen je lief zou zeggen...drollenboksertje bijvoorbeeld hahahahahhaaa! Of hummeltje. :-)))
Ik had eens ergens gelezen dat een bees ook een bijtje was...maar dat heb ik zeker verkeerd onthouden, want ik lees nu overal alleen nog maar dat het een zoen is.
Dag!

Gepost door: mizzD | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Oooh! Maar ja...jullie waren natuurlijk ook heel erg close hè, zo met z'n tweetjes...lijkt me niet zo ongewoon dan om elkaar met zo'n speciaal woordje aan te spreken! :-)

Gepost door: mizzD | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

Ohohowww wat was ik toen nog jong... en wat heb ik op diene muziek gedanst...

Pee-eske: wij vinden de film echt een aanrader! Al vroegen we ons wel af of de film hetzelfde effect gaat hebben op mensen die niet van gent zijn en de locatie niet kennen.

Lieve groeten,
Kaatje.

Gepost door: kaatje | zondag, 10 februari 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.