zaterdag, 29 maart 2008

BreinFood

Uit je doppen kijken is de boodschap ;-))))De dichter is een beeldhouwer die muziek schildert.
Clem Schouwenaars

Weet je als volwassene het antwoord niet, stel dan eens de vraag aan het kind in je.
Onbekend

Alles wat we zijn, is het gevolg van wat we hebben gedacht.
Boeddha

Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie.
Carl Gustav Jung

Bijna alles wat je doet is onbelangrijk, maar het is erg belangrijk dat je het doet.
Mahatma Gandhi

12:09 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Oooooh! Er staan weer beauies bij hoor! Maar die in het kadertje...als ik die letterlijk neem...zijn er mensen die dat dóén...kijken waar ze viélen? Ik niet hoor...en ik val nogal váák...hahahhaa maar ik kijk altijd waar ik overhéén viel...eigenlijk! hehe! Figuurlijk gezien...tja...lijkt me ook logischer dat je kijkt naar wáár het misging...maar als je in de shit zit is dat misschien wel niet zo eenvoudig!
Die tweede is schitterend...die had ik zelf willen verzinnen! :-))) De derde...goh...schreef pas ergens dat ik zou willen dat we wat meer het kind nog in onszelf konden vinden..haakt hier mooi op in!
Die vierde, van Boeddha...die gaat me te diep, daar krijg ik mijn simpele hersentjes nog effe niet omheen haha ( en misschien bedoelt ie dát wel dus! :P) Voor Jung heb ik respect...voor alle mensen die zich met de moeilijke materie van onze grijze celletjes beziggehouden hebben of bezighouden trouwens! Maar dit citaat lijkt me uit z'n verband gerukt.
En over respect gesproken...Mahatma Gandhi was één der grootsten der aarde...zo klein als dat ie was. En ook met dit citaat heeft ie helemaal gelijk...ik moet weer eens wat onbelangrijke dingen gaan doen!! :-))))))
Lieve groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | zaterdag, 29 maart 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.