donderdag, 04 september 2008

Grenzen verleggend...

Das 't minste wat je kunt zeggen van mijn voorbije verlof...

Zoals jullie mss wel weten ben ik alleenstaande, momenteel zonder boyfriend. Bovendien heb ik géén rijbewijs dus ook geen auto Lachen.
Ik vertelde hier ooit reeds hoezeer ik fan ben van het jaarlijks internationaal vuurwerkfestival in Duinbergen, nabij Knokke. Er geraken is geen probleem, ik reis bovendien héél graag én gratis met de trein. Maar het probleem ligt bij de terugkeer ná het vuurwerk. Zo laat rijden er geen treinen meer. En ondertussen was ik het zo'n beetje beu om van anderen af te hangen, de ene keer wou er niemand mee, de andere keer wel maar dan werd op het laatste moment toch afgehaakt... Nee, nee, dat moest eens afgelopen zijn en dus was DE oplossing terplaatse overnachten!!!

Ahummm... ikke?? Een huismus van het zuiverste ras. En bovendien in m'n eentje??
Ach, voor alles moet er een eerste keer zijn hé... en ik wou toch hééééél graag naar dat festival, 't was ondertussen weer een paar jaar geleden dus ging ik ervoor...

Ik geef toe dat ik het eerst bleef uitstellen om een Bed & Breakfast te boeken, zelfs zolang dat men mij zei dat ik het zou mogen vergeten, temidden het seizoen...
Nou ja, dan was het maar zo hé...

Maar plots ( op zondag 10 aug Verrast ) kreeg ik een scheut ( nee MizzD, niet zoals die bonenplant van jou Tong uitsteken ), ik surfte toch maar eens rond en botste op een paar adresjes in Duinbergen. Mailke gestuurd, 't was al direct in de sacosj Knipogen. Op 27/8 zou ik in Duinbergen overnachten, meteen het slot van het vuurwerkfestival.

Het was echter wel een 2-persoonskamer!! Dus ja, dubbele prijs ook...

Mss toch nog maar eens rondneuzen of ik geen single op de kop kon tikken! ( Tja, haast en spoed you know!!! )

En ja hoor, zelfs op meerdere plaatsen!!! Vlug mailke gestuurd, maar ongeduldig als ik ben heb ik maar meteen de tel genomen ook. Den eersten was nen kwibus die blijkbaar niet weet wat zijn vrouw uitspookt want aan de foon was het niet mogelijk voor één nacht maar via mail ( die beantw. werd door zijn vrouw ) was het dan weer wél mogelijk. Hallooooo... ik stuurde nog een mailke vol verbazing maar goed, ik bespaar jullie verdere details Onschuldig.

Uiteindelijk kwam ik bij ene Mieke terecht en daar boekte ik dus mijn single-kamer!!!
Gauw een verontschuldigende mail gestuurd naar dat eerste adres, want zelfs al kunnen ze je niets maken, de beleefdheid gebiedt toch om te annuleren, vind ik.
Et voilà, 't was in kannen en kruiken, ik had een kamer met ontbijt op 5 min van het strand en pal aan het station van Duinbergen...Plan Duinbergen

SPANNEND!!!

En terwijl ik aan 't surfen was heb ik meteen ook kaarten besteld voor Cavalia. Ik wou reeds lang naar deze show. Lachen

Om een lang mizzdieke iets korter te maken: IK HEB GENOTEN!!!! Ik heb een reuzeverlof gehad, ondanks het mindere weer.

Diene B&B viel ontzettend mee!!! Ik werd hartelijk ontvangen door Mieke, en ik kreeg bovendien de dubbele kamer omdat er op dat moment toch niemand geboekt had. Schitterende accomodatie!!! Héél gezellig ook, met poes en al Lachen.

Ik ben dan op stap gegaan, geshopt op de Lippenslaan in Knokke, in mijn eentje gaan eten op restaurant. Ook dat was mijn eerste keer!!! En direct een 3-gangenmenu... Het heeft gesmaakt maar das toch iets wat leuker is met 2. Al geef ik toe dat ik een gezellige babbel had met de mensen aan de tafels rondom mij...

Het vuurwerk was echt adembenemend schitterend!!!

Ik heb héééérlijk geslapen...
Kreeg een zalig uitgebreid ontbijt voorgeschoteld!!!

Heb daarna nog meer dan een halfuur pootje gaan baden en ben dan weer huiswaarts gekeerd...

En eerlijk??? Had ik mijn poezen niet gehad die thuis op mij zaten te wachten, ik was zeker nog een dag gebleven!!!

Mieke, je hebt er een vaste klant bij!!!

Ben je in de buurt van Knokke en zoek je een gezllige B&B, ga dan zeker eens bij Mieke langs... meer info, klik op haar naam: Mieke Callens

Duinbergen 2008 (4)Duinbergen 2008 (23)

 

 

 

 

 Duinbergen 2008 (7)

Duinbergen 2008 (10)

 

 

 

 

Duinbergen 2008 (20)Duinbergen 2008 (15)Op mijn wandeling naar het strand en op den dijk waande ik mij soms echt op Ollandse bodem Verrast.

Eerst die mooie molen op het golfterrein maar zelfs bij ING denken ze Oranje!!! Ze deelden gratis shoppingbags uit ( alléé ja, je moest een poepsimpel vraagje beantwoorden ) en gulzig als ik ben, ben ik 3 keer langs gegaan Onschuldig.

Duinbergen 2008 (27)

 

 Duinbergen 2008 (2)

Ook Cavalia was schitterend, afgelopen weekend Fata Morgana in Kortrijk, jaaaaaaaaaaa we zijn een 5-sterren STAD!!! 's Avonds "Vlaanderen Zingt"!!
Niet te vergeten den date bij de Max meiden. Een afspraak met Nicole, en met een "oude" klasvriendin... Kortom: ik had een prachtig en grenzenverleggend verlof!!!

NVDR. Klik op de foto's om te vergroten!

18:17 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Dat is dan genoteerd, dat adres. Ik ben van Knokke maar heb er buiten een zus en mijn vriendin niemand meer die ons kan logeren. Mijn zus wil ons te veel bemoederen en mijn vriendin heeft maar één plaatsje in haar eigen bed. Dan kan mijn man niet mee. Dat is de oplossing, een chambre d'hote.
Jij hebt je dus niet verveelt hé Talleke. Ik heb nog niemand nieuw ontmoet van de blogs.
Nog vriendelijke groetjes en tot blogs.

Gepost door: emmy | donderdag, 04 september 2008

Reageren op dit commentaar

Tof,tof,tof.. Echt leuk om lezen.. en het doet me plezier dat je een fijne tijd beleefd hebt !!
Cavalia ben ik vorig jaar naar gaan kijken,en vond het ronduit "schitterend".. ja echt.. ik heb er dan ook zeer van genoten en wij hadden via iemand "VIP" tickets.
Ghoooo,en die mannen in het echt te ontmoeten.. amaai.. er waren er een paar héééééle lekkere bij zenne.. hihihi.. uiteraard waren de paarden ook zeer mooi!! :-)
Enfin,Have fun en als je Nicolleke ziet,doe ze de groetjes hé !!!
Dadaaaaa

Gepost door: De buurvrouw | donderdag, 04 september 2008

Reageren op dit commentaar

:-)) Uiteraard kan je je goed amuseren, zelfs alleen. Bovendien leg je op die manier makkelijk contact met andere mensen enzo. Alleen, zoals je zegt, om te gaan dineren is het leuker met 2, kwestie van wat te babbelen tijdens je etentje. Nu ja... volgende keer kom ik gewoon mee he Talleke, hahahaha!

Gepost door: Blah | vrijdag, 05 september 2008

Reageren op dit commentaar

Nou...het kan er mee door, dit mizzdieke! :-) Hehe...nee nee, het is echt een mooi verslag! En dat zomaar...zonder één enkele aanmoediging van mijn kant? tjonge toch!! :-)))
Maar wat ziet mijn oog??? Lak jij je teennagels??? woehahahahahahhahahahaha!
De molen is schattig, maar ik voel me zónder in België ook al helemaal thuis hoor...komt door die aardige mensen daar zeker hè! :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 05 september 2008

Reageren op dit commentaar

Ben gaan kijken bij Mieke Callens, het ziet er echt tof uit. Wie weet krijg ik Leentje wel mee. En nu naar MizzD, want dat is beschamend lang geleden.

Gepost door: gidsjoris | zaterdag, 06 september 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.