vrijdag, 17 oktober 2008

Werelddag van Verzet tegen de armoede.

     geknoopt laken

 

Voilà se... das mijn beloofde bijdrage. ik woon echter in een nogal afgelegen deel van de straat, ik vrees dat mijn laken niemand opvalt, behalve de buren dan en die zullen gegarandeerd raar opkijken Knipogen.

Baaidewei... MizzD, ik vind het echt S U P E R dat jij ook meedoet met deze actie!!!!

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om wat beelden te maken van mijn uitzicht, zowel vóór- als achteraan... telkens genomen vanop mijn terras.

De twee hieronder zijn wat ik zie als ik recht naar buiten kijk.

geknoopt laken (1)   geknoopt laken (2)

 

 

 

 

Deze volgende twee geven een idee van het zicht op de straat, links kijk ik verder de straat in, rechts is een zicht op 't station hier vlak om de hoek... ( supermakkelijk om naar mijn werk te gaan ) 

geknoopt laken (3)   geknoopt laken (5)

 

 

 

 

En deze twee foto's geven een idee wat ik zie als ik op mijn terras zit, achteraan mijn appartement... links is een foto van alle tuintjes bij de buren, en rechts is onze gemeenschappelijke tuin die bovendien door de eigenaars zelf onderhouden wordt. Geef toe, om in een stad te wonen heb ik toch het genot van redelijk wat groen én ik heb er bovendien geen omkijken naar. Wat wil je nog meer hé!!!

NVDR.Klik op de foto's voor meer details!

geknoopt laken (7)  geknoopt laken (8)

15:22 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Ja hoor! Best mooi groen...en een mooie verkleurende herfstboom op de koop toe! En handig inderdaad vlakbij het station! En wanneer was nou ook alweer de housewarming..?? :P
Ik heb graag meegedaan hoor...de halve straat zit nog volgeplakt met vriendliefs portret van toen ie 50 werd...dan kan zo'n laken er ook nog wel bij zonder wenkbrauwen op te doen trekken! hahahahahahaa!
Ik ga jou ook missen...maar ik neem mijn gsm wel mee hoor! ;-)))
Liefs!

Gepost door: mizzD | vrijdag, 17 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

'k wou best wel meedoen met die actie maar door een voorval de laatste weken sluit ik me tijdelijk een beetje af van alles wat te maken heeft met hulp bieden en solidariteit... Tijdelijk hè !!! Er zijn grenzen en bij mij waren die grenzen ruim overschreden. If you know what I mean... Misschien is dit fout van mij om dan alles maar buiten te sluiten maar het heeft even zijn tijd nodig.
Ps: wat niet wil zeggen als je honger hebt dat mijn deur niet opstaat hè :-)

En inderdaad... wanneer was die houswarming ook weer? Ben het ook vergeten :-)

Gepost door: Lucretia | zondag, 19 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

Ja ja Meedoen met lakens uithangen,wie weet hoeveel lakens er binnenkort nodig zijn ,als het geld zo in dalende lijn gaat!
Toch goed nacht gewenst hoor,lig er maar niet van wakker!

Gepost door: Ma Elly | zondag, 19 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.