woensdag, 29 oktober 2008

De forel van Jeroen Meus

Plat Préféré van Jeroen MeusMijn eerste reactie was er ene van ontzetting: Dit is er toch echt over! Dat kunnen ze niet menen bij de VRT!!!
Het scheelde echt niet veel of ik stuurde een mail om mijn ongenoegen te uiten.

En wat was ik opgelucht dat die massamoordenaar samen met zijn forel afgevoerd werd!

Ja, ik vind Jeroen een toffe knul, maar dit was voor mij echt not done!!!

Er zijn reeds veel reportages geweest over Hitler, tot nu toe had ik daar geen enkel probleem mee maar om dit onmens in de kijker te plaatsen in een kookprogramma, dit vind ik echt ongepast!!!

Jammer voor de forel, maar ik verheug mij dat de VRT gezwicht is voor de publieke opinie!

14:52 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (8)

Commentaren

Hmm... dit konijn ( wat jullie overigens heerlijk kunnen klaarmaken met pruimen woehahahahahhahaha wat een dubbelzinnigheden weer!! :P:P:P) heeft geen idee waar het over gaat...wilde iemand op tv het lievelingskostje van Hitler klaarmaken en dat was forel?Hoe minder we over die vent nog zeggen hoe beter hè! Maar wat eten betreft had ie dan toch nog wel een beetje smaak, want ik vind forel ook heerlijk...voor de rest krijg ik alleen maar een vieze smaak in m'n mond bij het horen van die naam alleen al!
Liefs!

Gepost door: mizzD | woensdag, 29 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

Helloooo.... is it me you're looking for?? And I wonder where you are, and I wonder what you do! Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you?? Te gek hoor...ik hou ook wel van Lionel Richie! :-)))

Gepost door: mizzD | woensdag, 29 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

Btw... wat was dat voor geduw en getrek bij Blah?? :P

Oh ja...en die laatste taaldrop had ik natuurlijk GOED!!! :P

Gepost door: mizzD | woensdag, 29 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

O jee, ik heb het niet gezien, maar Hitler daar moet inderdaad geen aandacht aan besteed worden, da's waar!

Gepost door: Jientje | donderdag, 30 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

:-) ge hebt mij met uw comms nu wel kerieus gemaakt he Talleke :D
Enneuh... eerlijk mijn mening? Ik vind het overdreven dat ze daar zo een cinema van maken... Er zijn andere en ergere dingen die op TV getoond worden dat 'het lievelingsgerecht' van Hitler. Waar trouwens al discussie over is want Hitler zou vegetariër zijn geweest, maar soit, dit terzijde. Nee, ik vind die ganse heisa daarrond weer schromelijk overdreven.

Gepost door: Blah | donderdag, 30 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

=^..^= beetje geduld dames, beetje geduld!!!!
Het gaat over... nééééé, ik zeg lekker nog niets... ;-)))

Gepost door: Talleke | donderdag, 30 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

Eigenlijk heeft Blah ook wel een beetje gelijk... juist door die hele heisa is er nu weer heel veel aandacht voor Dolfie...als er verder helemaal niemand wat over gezegd had, was dat een stuk minder geweest en had ik bijvoorbeeld er al helemaal niks over geweten. Dus eigenlijk Talleke heb jij nu onbewust voor extra aandacht voor die massamoordenaar gezorgd hè!
Blijft natuurlijk het feit, dat, wanneer er zóveel bekende wereldburgers zijn, waarom dan juist iemand zoals híj voor zoiets uitgepikt moet worden hè...iemand die sowieso omstreden is! Maar ik hoef bijvoorbeeld het receptje van een GeorgeWBush-burger ook niet op de tv te zien klaarmaken hoor..of een PimFortuyngehaktbal! yuckkk! :-)))
Doeidoeiii!

Gepost door: mizzD | donderdag, 30 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

*** Weet je, het is maar goed dat dat monster NOOIT vergeten wordt!!!! Dáár gaat 't em hier niet om. Het is gewoon een té banaal onderwerp om hem daaraan te linken. Ik kijk zelf ook dikwijls naar documentaires over die kampen . Ze kunnen er niet genoeg over uitzenden. Want het mag nooit vergeten worden maar door hem in een kookprogramma aan bod te laten komen maakt men hem té menselijk en dat was hij niet!!!!

Gepost door: Talleke | donderdag, 30 oktober 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.