donderdag, 06 november 2008

Scheisse

CrohnEwel ja Blah, ik dacht aan jouw scheisserei toen ik een bep. artikel in de krant las. Het zal je maar overkomen dat je dringend naar 't toilet moet en nergens met je euhhh hoopje terecht kan.

Daarom vind ik dit initiatief voor Crohnpatiënten schitterend!!!

Eventjes voor alle duidelijkheid, ik heb die ziekte niet en ik vermoed Blah ook niet Knipogen maar desondanks leef ik met die mensen mee. Het is mij ook al overkomen dat ik dringend naar 't toilet moet en dan sta je daar hé, openbare toiletten zijn er niet overal en als er zijn wil je daar meestal echt met je billen niet op gaan zitten.

Dus laat ons met z'n allen meewerken en spreek er over. Kleine handelaars, café's, theaters kunnen zich inschrijven op de lijst van Crohnvriendelijke plaatsen via deze link. Dit betekent dat ze hun toilet gratis ter beschikking stellen aan personen met Crohn. Deze plaatsen zijn ook te herkennen aan deze sticker. controleercrohn-sticker

 

 

12:53 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

aaaah jaaah, als 't met de darmen te doen is, denk je aan mij, hahahaha!
Neen, ik dénk niet dat ik Crohn heb, sommige symptomen heb ik, andere niet. Ik heb het nog niet laten onderzoeken, maar ik ben vrijwel zeker dat ik dat niet heb, neen. Een collega van mijn man kent dit probleem wél en ik heb het er met haar ook al over gehad. Zoooo erg is het bij mij niet. Al overkomt dit me wél: een krampje krijgen, moeten gaan en geen WC hebben. Ellende is dit!! Dus ja, dit initiatief is toe te juichen! Absoluut!

Gepost door: Blah | donderdag, 06 november 2008

Reageren op dit commentaar

Een lovenswaardig initiatief... maar die toiletten zouden dan eigenlijk voor iederéén die plots heel nodig moet te gebruiken moeten zijn hè! Ik heb daar wel eens over gepost...als ik met Axel aan het wandelen ben, ben ik soms toch al behoorlijk ver van huis en als je dan naar de wc moet, is het echt zoeken waar dat kan hoor! Openbare toiletten zijn er hier maar sporadisch te vinden en dús wijk ik uit naar: benzinestations (hoewel je daar vaak binnen de sleutel voor moet vragen en ze ook niet altijd even schoon zijn), ziekenhuizen, buurthuizen en campingwinkels ( fijne optie, want daar mag de hond mee naar binnen en kun je hem wat dichterbij de toiletten vastzetten!) Allemaal gratis en schoon!
Liefs!

Gepost door: mizzD | donderdag, 06 november 2008

Reageren op dit commentaar

Hey Talleke, Dat indd. een goed initiatief!
Bij mij mag iedereen naar het toilet gaan.
Ik vind dit niet kunnen van iemand te weigeren!!!!
En als ze vragen wat ze moeten betalen,zeg ik: niets.
Ik zal nu niet zeggen als ik elke dag 500 mensen over de vloer moest krijgen hé..hihi..
Liefs.

Gepost door: De buurvrouw | donderdag, 06 november 2008

Reageren op dit commentaar

Oeps.. ik ben in de eerste zin de "is" vergeten.

Gepost door: De buurvrouw | donderdag, 06 november 2008

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke Goed dat je dit op je blog zet,dat is heel goede informatie!

Gepost door: Ma Elly | zondag, 09 november 2008

Reageren op dit commentaar

En ja, ik heb de ziekte dus wel en weet hoe het is als je leven en bewegingsvrijheid wordt beperkt door mensen die er op uit zijn zoveel mogelijk geld te besparen en daarom de toiletten uit de trein halen. Wat fijn dat er gezonde mensen zijn die voor ons, Crohnprinsjes en -prinsesjes op de bres springen! Voor iedereen die meer wil weten over de ziekte; je bent van harte welkom op mijn blog.
Vriendelijke groeten van Kim (columnist van patiëntenblad Crohniek)

Gepost door: Kim Bergshoeff | dinsdag, 18 januari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.