zaterdag, 08 november 2008

Mijn ei

wou ik hier eerst goed kwijt maar ach, het heeft eigenlijk geen zin om er veel woorden aan vuil te maken. Blijkbaar zullen er toch altijd mensen zijn die dubbel spel spelen...

Ewel; U weze gewaarschuwd dan: NIET MET MIJ!!!!

Ik ga géén namen noemen, diegenen die ik bedoel - en ik vrees helaas dat dat maar een tipje van de ijsberg is voor mij, ik denk dat er nog wel een paar bloggers/blogsters niet zijn wie zij beweren te zijn - zullen mij wel begrijpen.

Ik heb 't er toendertijd met dat tellergedoe ook al over gehad hoe belangrijk eerlijkheid is voor mij, hoezeer ik leugens en bedrog haat. En het zijn verdomme ook smerige leugens én vooral bedrog die mijn zoon Michael de dood ingejaagd hebben, zo ver kan dat een mens drijven dus nogmaals: NIET MET MIJ!!!! In mijn leven is er absoluut géén ruimte voor leugens en bedrog... Ik duld dit van NIEMAND!!!

Indien sommigen de noodzaak voelen om meerdere blogs te hebben, meerdere persoonlijkheden en het mag niet geweten worden, dan is dat hun zaak, maar HIER BEN JE NIET WELKOM!!!!

Ik heb een hekel aan hypocrieten, aan mensen die het lef hebben om te oordelen, om de eerste steen te werpen maar verdorie zelf in de fout gaan!!!! En hoe!!!!

Ik ben ook geen heilig beestje, verre van maar het zou nooit in mij opkomen om een tweede blog op te starten en bij mijn medebloggers gaan reageren zonder dat zij mogen weten dat ik Talleke ben.

Ik ben kwaad, écht pissed!!!!

 

14:38 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Oké, 't is duidelijk dat je kwaad bent... Ik heb maar één blogje en ik spuug daar alles op, over de kids, een mooie foto, een liedje, over mezelf... geen geheimdoenerij voor mij, 't komt erop of 't komt er helemaal nergens op.
Voilà, ik denk wel dat de blogging sisters nog welkom zijn zeker?
Liefs,

Gepost door: Bientje | zaterdag, 08 november 2008

Reageren op dit commentaar

ahummm Tuurlijk wel Bientje, ik heb trouwens helemaal niets tegen mensen die meerdere blogs hebben, wel tegen geheimdoenerij daaromtrent...

Gepost door: Talleke | zaterdag, 08 november 2008

Reageren op dit commentaar

dag Talleke naar aanleiding van uw reactie en nu met dit te lezen wil ik maar zeggen dat ik een enorme last kwijt ben. Het moet gezegd en deels heb je gelijk, ook wat anderen betreft maar goed naar ik aanneem gaat het hier over een inmiddels verdwenen blog. Je bent kwaad , ik was het ook en het moest mij van het lijf. Vandaar dat ik beslist heb om alles eerlijk mee te delen. De hint heb ik begrepen. Sorry en grtjs nog

Gepost door: Sunny-Kay | zaterdag, 08 november 2008

Reageren op dit commentaar

Goede morgen ik weet totaal niet over wat het hier gaat, maar geef je wel gelijk dat eerlijkheid het langste duurd.
Heb zelf een tweede blog maar daar is geen geheimdoennerij mee gemoeid.

Hopelijk heb je alles toch al wat kunnen verwerken, zodat je terug plezier kan beleven aan het bloggen.

Groetjes Etienne

Gepost door: Etienne | zondag, 09 november 2008

Reageren op dit commentaar

Hmm.. moet ik hier nog reageren? Het stond allemaal wel in m'n mailtje zeker?
Ik hou ook niet zo van die dubbele blogs...op een gegeven moment weet je helemáál niet meer met wie je van doen hebt. (Ik snap bovendien niet waar de mensen de tijd vandaan halen om zóveel blogjes bij te houden...maar daar gaat het hier niet om.)
Het internet is een vrij anoniem medium...en er zullen altijd 'geheime' blogjes zijn vrees ik...maar laten de mensen dan niet onder die naam bij de lezers van hun ándere blog gaan reageren hè, dan wordt het helemáál zo'n poppenkast...dat is het al genoeg eigenlijk! ;-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | zondag, 09 november 2008

Reageren op dit commentaar

Dag Talleke Ik zou hier ook graag even mijn mening geven.
Naar ik lees, ligt die "geheimdoenerij" heel gevoelig voor jou en daar heb ik alle respect voor. Maar ik kan begrijpen waarom mensen er een andere anonieme blog op nahouden omdat ik dat zelf ook ooit deed (Spiegels). Als je al jaren meedraait in blogland, hebben de mensen een bepaald beeld van je. Ook vrienden en kennissen weten ondertussen van je blog af. Soms zijn er dingen waarvan je liever niet hebt dat ze door iedereen zomaar te lezen zijn. Ik bijvoorbeeld, ik heb al zoveel moeite om iets over mijn privé te schrijven. Ik zat toen ik een moeilijke periode van mijn leven en ik verwijderde mijn toenmalige blog (waar ik nu spijt van heb!) Ik opende een nieuwe en onder een "schuilnaam" schreef ik alles van me af. Op die blog kwamen natuurlijk ook mensen die ik "kende". Maar slechts één iemand heeft me toen kunnen "ontmaskeren". Ik heb dat ook niet ontkend toen. Nadien, toen alles wat verteerd was, heb ik me bekend gemaakt, ook open en bloot op mijn blog zodat iedereen het kon lezen. Nu zou ik het allemaal gewoon op mijn blog neerschrijven hoor maar toen was ik blijkbaar nog "te groen" daarvoor.

Als mensen op die manier anoniem schrijven, heb ik daar geen problemen mee. Ik reageerde destijds dus niet als Fleur maar als Miek. Anders vind ik het als mensen tegelijkertijd twee persoonlijkheden aannemen en onder een dubbele naam gaan reageren. Maar dan nog is dat hun recht zolang er niemand gekwetst wordt of nadeel van ondervindt. Met alle respect voor jouw mening maar dit is de mijne erover.

Nu lees ik dat je besluit voor onafzienbare tijd te stoppen met bloggen? Verwijder je blogje toch maar niet want misschien krijg je er later, net als ik, spijt van. Zet het eventueel op non-actief zodat de weg open blijft voor als je de draad terug wil opnemen.

En dit wil ik nog zeggen: ik moest toch lachen toen ik op die twee foto's klikte! Ook al ben je kwaad, teleurgesteld of wat dan ook? Je humor is nooit zoek! Chapeau meid!

Ik wens je nog ene fijne dag en hopelijk tot gauw!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | maandag, 10 november 2008

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.