dinsdag, 20 oktober 2009

Scheve kraan

gnigniIk liet net mijn huiseigenaar buiten... Wij kunnen elkaar vreselijk op de zenuwen werken maar op de één of andere manier hebben wij elkaar toch graag... ik ben vréselijk ongeduldig en dát heeft de man al door Knipogen. Het is een oud-leraar en luisteren is nu ook niet zijn sterkste kant. Je kunt je voorstellen wat voor een geanimeerde gesprekken wij dus hebben Lachen.

Echt een gek ventje, hij moet toch altijd ne keer op mijn weegschaal gaan staan en vroeg toen naar mijn BMI... Beetje té hoog maar ik hoef nog niet te panikeren!!!

Het moet echter gezegd: Op die man kun je bouwen!!! Een pracht van een huiseigenaar!! Een probleem in huis en hij is onmiddellijk paraat!!! Mijn nieuwe lavabo-kraan werd dus slecht geplaatst door één van zijn vrienden-klusjesman en vandaag kwam V, de eigenaar, zelf eens een kijkje nemen want zoals gewoonlijk geloofde hij niet dat het zó erg was... maar het ding stond werkelijk héél scheef!!! En na veel 4-en, 5-en en 6-sen staat de kraan nu toch weer recht!!

En ik grinnik nog steeds...

14:00 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Oei, een leraar. Die kunnen inderdaad niet luisteren en denken soms dat iedereen nog lage-school-niveau heeft.

Gepost door: Geert | dinsdag, 20 oktober 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.