woensdag, 03 februari 2010

Uitersten...

Maandag was het weer zover, mijn 6-maandelijkse K-controle... met als resultaat: Mijn borsten zijn oké maar verdorie mijn eierstokken niet!!! Cysten, en niet ééntje, nee zulle, een hele pak, zowel links als rechts. Klein maar NIET fijn!!! Over 6 weken kan ik terug op controle en hopelijk zijn die krengen niet gegroeid of ik heb dan hoogstwaarschijnlijk een kijkoperatie aan mijne rekker... maandag was dus baaaaaldag!!! Roepen

Van een ommezwaai gesproken: Dinsdag stond ik op en ik voelde mij super! F*ck the cystes!!!
Ik had zin om mezelf eens goed te verwennen en hoe beter dan met shoppen! Het weer gooide wat roet in het eten maar ach, ik heb de weergoden toch maar getrotseerd met mijn fiets!

Het werd een euh vruchtbare dag!!! Ondanks het einde van de solden kon ik toch nog een paar zaakjes doen! Een paar Mustang-botjes ( ik ging eindelijk nog eens voor hoge hakken! Dat geeft je toch een extra-vrouwelijk gevoel en dat had ik nog eens nodig, zo'n boost! ), 3 broeken, 2 pulls en als extraatje wat pralines, dat laatste niet in solden Knipogen
Ik kwam met een héééérlijk gevoel terug thuis! Mijn schouder heeft 't echter geweten, van al dat aanpassen! Jawadde, zo'n pijn!!! Maar dat kon de pret niet bederven... ik moest bovendien voortmaken want ik had nog een date met mijn nicht! Eerst een hapje gaan eten, ik hou het vegetarisch eten redelijk goed vol, ook op restaurant!! En daarna een avondje Ladies at the movies!!! <== Klik op de link voor meer info!
Een echte aanrader! Mannen NIET toegelaten!!! We beginnen met een soort receptie met hapjes en drank à volonté terwijl je kunt flaneren tussen de verschillende standen, daarna de zeer ludieke prijsuitreiking ( er is echt van alles te winnen!!! ), aansluitend de film, en na afloop krijgt iedereen een leuke tas vol met verrassingen!!! Echt super!!!
Een leuke afsluiter van een heerlijke verwendag!

De nacht was minder goed, amai mijn schouder, ik heb mij écht overdaan gisteren maar ach... het was écht fun! En we zetten de trend de rest van de week verder... Vandaag een koffieklets bij een FB-maatje en morgen weer zo'n overheerlijke ayurvedische massage!
Mijne portemonnee kreunt bij al dat genot... Stoer

11:08 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Hey Talleke, Via FB hier nog eens komen lezen!
Ik schaam me! Jij hebt zoveel meegemaakten blijft het positieve zien en ik, waar laat ik me zo voor gaan? Ik me herpakken!MOET
Ik wens jou nog heel veel sterkte en duim voor je dat het binnen 6 weken goed nieuws is dat je te horen krijgt!
Liefs,
Bibi

Gepost door: Bibi | woensdag, 03 februari 2010

Reageren op dit commentaar

hopelijk verdwijnen die krengen vanzelf!
of dat die portemonnee zomaar weer aangevuld zal geraken en die kgtjes van de pralines en de koffieklets zomaar zullen verdwijnen dat blijft de vraag natuurlijk :-)
goed mogelijk dat de kgtjes morgen worden weggemasseerd
tot straks ;-)

Gepost door: fotorantje | woensdag, 03 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Leuk om te lezen, omdat het zo fijn is dat je ondanks tegenslag de vreugde in het leven blijft volgen!
Een vreselijk ziekte, onbegrijpelijk ook, dat blijft het wel!
Een vriendelijke groet uit het hoge noorden...

Gepost door: Walter | woensdag, 03 februari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.