donderdag, 04 februari 2010

Vroege vogel

wekkerDe wasmachine doet haar werk, de kruimeldief kwam ook al van pas... een paar postkaarten liggen klaar om verzonden te worden, de afwas wacht nu op mij...

Ik hou echt wel van dat "vroege vogel"en Knipogen

Door mijn nachtwerk heb ik helaas weinig de kans om van de ochtend te genieten, dus probeer ik dat in mijn vrije week zoveel mogelijk te doen... als dat lukt want het is telkens weer een kunst om mijn slaappatroon aan te passen!

09:14 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Ik ben daar slecht in. Ik kan maar genieten van de dag die voor mij ligt als alle "verevelende verplichtingen" achter de rug zijn. Da's een heel vervelend afwijking, want als ik - zoals nu bvb - pas om 13u in het hospitaal terecht kan om te informeren hoe het zit met mijn vader, dan kan ik van de uren voordien niet vrij-uit genieten.
Ik vind dat dus een afwijking, maar ze is er al gans mijn leven, en sommige dingen zijn zoals ze zijn, ik kan mijzelf 1000 keer opleggen om dat gevoel niet te hebben, het IS er wel.

Gepost door: Geert | donderdag, 04 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Hey Tal! blij je reactie te lezen. Idd, ik schrijf niet meer op dat blog. Ben nu meer met surviven bezig en trachten mijn leven terug op de rails te krijgen. Volg momenteel cursussen om vrijwilligerswerk te gaan doen, kwestie van zinvol bezig te zijn ...
Hoop voor jou ook het allerbeste!

heel veel liefs,
Clo

Gepost door: Claudine | vrijdag, 05 februari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.