zaterdag, 13 februari 2010

Een ommezwaai...

Internet2Zó kun je het wel noemen!
Ik ben precies mijn leven aan het herindelen...

Eerst mijn besluit om géén vlees meer te eten en nu heb ik mij op mijn internet-abonnement gestort! Niets zo ingrijpends denk je dan maar dat valt nog af te wachten voor zo'n computeradept als mezelf...

Ik had, bij Telenet, een Express-aansluiting, 4 mailboxen, 2 pc's aansluitbaar, webruimte, snelheid euhhh 15 Mbps... En dit alles voor bijna 43 euro!
Niet dat ik dit véél vind maar waarom meer betalen als het met minder ook gaat hé! En dit ga ik nu eens uittesten...

Met 1 mailbox heb ik meer dan genoeg, zeker als je weet dat ik 5 aliassen kan aanmaken, 1 computeraansluiting volstaat ook in mijn geval, de snelheid gaat wel van 15 naar 6 Mbps, maar downloaden doe ik niet zo ontzettend veel, qua GB krijg ik ook een pak minder ter mijner beschikking maar ook op dat punt verwacht ik geen grote problemen want in het verleden zat ik zelfs in de verste verte nooit aan de helft van mijn giga's dus dat zit wel snor, denk ik, hóóp ik Onbeslist! Je kan ook altijd "bijkopen", en omdat ik nu meer dan 12 euro per maand MINDER zal betalen heb ik nog wat 'speel'-ruimte over.
Het enige wat mij deed aarzelen om over te stappen naar Telenet ComfortNet was 't wegvallen van de webruimte!
Maar ook daarvoor vond ik een oplossing! Ik ging op zoek naar GRATIS webruimte en ik vond die bij http://www.000webhost.com/ Knipogen
Nu enkel nog mijn site overbrengen naar daar en ondertussen van de gelegenheid gebruik maken om het zaakje eens op te kuisen!
Ik vind dat wel spannend, zo'n verandering. En er volgen er nog!!! Stoer

11:47 Gepost door Tal | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

nieuwsgierig ik ken dat gevoel :-) ik hier daarentegen heb nu wel aansluiting op 2 pc's nodig, doet er mij aan denken dat ik eens moet gaan polsen bij numericable... of veranderen van provider. Ik betaal nu zo'n 53 euro voor minimale dienstverlening (maar daar zit dan wel telefoon en tv bij - maar hoe dan ook volgens hun prijslijst 15 euro teveel "maar ja, mevrouw, u zit nog met zo'n ouwe box he...) Ik moet dringend eens kijken wat clearwire te bieden heeft en of ik hier telenet kan krijgen.
Ben benieuwd naar je volgende veranderingen Tallie!

Gepost door: blablamie | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Ik geef je volledig gelijk, behalve op 2 punten.
Het eerste punt is zuiver en 100% subjectief: bij mij komt Telenet er NOOIT meer in.
Het tweede punt is misschien toch iets om over na te denken: gratis bestaat niet. En als het bestaat blijft het niet duren. Zorg er voor dat je een goede back-up hebt van je website, want gratis hosting duikt op en verdwijnt weer. Zonder enige verwittiging kan het plots gedaan zijn. Ik maakte het al mee. Met wat of wie ? Speelt geen rol, want het bestaat niet meer.

Gepost door: Geert | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

jaja.. De aanbiedingen vliegen je tegenwoordig om de oren!
Het kan echter geen kwaad ten aller tijden alert te blijven...sprak de stokoude man, (hihihi)

Gepost door: Walter | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

*** @Blablamie, ik heb enkel ervaring met Telenet maar ben er héél tevreden over!!!

Tja Geert, ik ben vanaf dag één supertevreden over Telenet dus heb ik géén reden om dit te veranderen. Bovendien heb ik géén vaste lijn, mss is dat ondertussen veranderd maar toen had ik zelfs géén keuze dan bij Telenet aan te kloppen... zoals ik echter zei: Ik heb het mij nog geen dag beklaagd en die website, daar had ik natuurlijk al lang een BU van ;-)))
Bovendien is mijn website puur voor de fun ineengeflanst, is niet zo'n ramp als er iets mee misloopt

@Walter, zolang je maar géén stok in mijn wielen draait ;-))))))

Gepost door: Tal | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Héhe. 't Is precies al lenteschoonmaak bij Talleke. Zichzelf zo nu en dan ne keer reorganiseren kan alleen maar deugd doen hé ?
Wees gerust hoor Talleke, we laten onze poezen zeker niet afzien.
Groetjes en fijn weekend !

Gepost door: Piet | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

kan dat? overstappen naar een lager tarief, bedoel ik? Ik heb daar in het verleden slechte ervariongen mee gehad. Ze wilden dat toen gewoon niet doen, punt aan de lijn. Was wel nog niet bij Telenet, waar ik overigens ook heel tevreden over ben. Ik vermoed trouwens dat er wat veranderingen op til zijn in de internetprovidersmarkt nu er eentje een formule zonder beperking van datalimieten heeft . De anderen zullen dan wel volgen.

Gepost door: Schaduw Zijde | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Twee ingrepen in de dagelijkse routines,
beide weloverwogen, heb ik de indruk.
Dus dat zal wel vlotjes lopen.
En er volgen er nog? De lentekriebels dus :-)
Groetjes.

Gepost door: wim22 | zaterdag, 13 februari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.